Δευτερα 24 Μαρτιου 2014

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Άλλο Ηρώ Και Άλλο Ρένα... Που Να Μην Ήταν Και Απ' Το Ίδιο Κόμμα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Ηρώ Διώτη κλήθηκε να απαντήσει

στην ερώτηση αν θα παραιτηθεί από τη βουλευτική της έδρα. Τα "όχι" και "αν εκλεγώ τότε θα παραιτηθώ" φάνταζαν ως φυσιολογική απάντηση-αντίδραση, τόσο για την ίδια την βουλευτίνα που προφανώς με αυτή τη λογική δέχθηκε να επιστρατευτεί όσο και για την κοινή γνώμη που χρόνια τώρα έχει συνηθίσει να βλέπει βουλευτές που θέλουν να 'χουν...και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο! Ήρθε όμως η -πραγματικά λεβέντικη- παραίτηση της Ρένας Δούρου για να ταράξει τα νερά... Και επανέφερε στο προσκήνιο το ερώτημα του κατά πόσο μπορεί, ηθικά πάντα, ο κάθε βουλευτής να κατεβαίνει ως υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές διατηρώντας ως "καβάντζα" τη βουλευτική του έδρα.

Άκουγα το μεσημέρι της Τετάρτης την υποψήφια Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ (στην τηλεόραση της TRT και τους συναδέλφους Σωτήρη Πολύζο-Ευαγγελία Κουρούκα) να επαναλαμβάνει πως δεν είναι στα σχέδια της να παραιτηθεί. Και ότι δεν είναι κάτι που έχει αποφασίσει μόνη της αλλά είναι συλλογική η απόφαση, των οργάνων και όλων των βουλευτών της Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ. Αναρωτιέμαι λοιπόν, ποια κερδίζει με τη στάση της περισσότερους πόντους στη συνείδηση των πολιτών-ψηφοφόρων; Η Ρένα Δούρου στην Αττική ή η Ηρώ Διώτη εδώ στη Θεσσαλία; Ρητορικό το ερώτημα... Που να μην ήταν και απ' το ίδιο κόμμα!

Υ.Γ. Η...Ρένα της Αττικής παραιτήθηκε από βουλευτής, η... Ρένα της Λάρισας δεν σκέφτεται καν να παραιτηθεί από αντιπεριφερειάρχης; Και η Δούρου χάνει πολλά αν δεν εκλεγεί, όχι σαν την Καραλαριώτου που αν το έκανε μόνο λίγους μήνες νωρίτερα την καρέκλα θα έχανε... Επιλογές είναι αυτές, όλα είναι θέμα χαρακτήρα.

 

Ετικέτες Διωτη    ΔΟΥΡΟΥ    Καραλαριώτου   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 23:01

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

filippou

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

«Οδός ;» Αίτημα Για Ονοματοδοσία Για Κωνσταντίνο Χαλκίδη Και Χρήστο Καρανάσιο Της Λίας Γκουντρουμπή Θώμου, Δημ. Σύμβουλος 4ης Δημ. Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων
Η Γυναίκα Στο Σοσιαλισμό Της Δήμητρας Σίσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εργατών Λάρισας του ΚΚΕ
"Το Εκλογικό Σύστημα Ευνοεί Την Πολυδιάσπαση Ψηφοδελτίων" Του Γιώργου Μπαρτζώκη (Υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων - επικεφαλής Ταυτότητα Πόλης)
Προσπαθούν Να Σωθούν Με Το Χρίσμα Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΆλλο Ηρώ Και Άλλο Ρένα... Που Να Μην Ήταν Και Απ' Το Ίδιο Κόμμα! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων