Τεταρτη 23 Οκτωβριου 2013

Ιάκωβος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ξεκινάει Αύριο Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Λάρισας

Οκτ 21, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξεκινάει αύριο Τρίτη 22 Οκτωβρίου το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Λάρισας με «Οικογενειακή Ψυχολογία». Στα πλαίσια της γνωριμίας μάλιστα του θεσμού με

όλους τους Πολίτες της περιοχής ο Εκπαιδευτικός Φορέας «Πολίτες Εν Γνώσει Λάρισας» θα προσφέρει το πρώτο τρίωρο σεμινάριο δωρεάν. Αξίζει να σημειωθεί πως συμμετοχή στα μαθήματα μπορούν να δηλώσουν όλοι χωρίς ηλικιακή ή εκπαιδευτική διάκριση.
Στην υποβοήθηση των γονιών για τη «σωστή» αγωγή των παιδιών τους -ώστε να αναπτυχθούν αυτά ομαλά και να αποκτήσουν τα απαραίτητα για τη μελλοντική τους ζωή εφόδια- στοχεύει το παρόν Σεμινάριο μέσα από την κατάρριψη προκαταλήψεων και στερεοτύπων, την αποκατάσταση λανθασμένων απόψεων, την ανάδειξη των πιο συνηθισμένων προβλημάτων και των αιτιών τους, την κατάδειξη της σημασία της οικογένειας για την πρόληψη ή την επίλυσή τους, τη μετάδοση επιστημονικών γνώσεων για την επιτυχή άσκηση του ρόλου του γονέα, αλλά και την αποενοχοποίησή μας για «αμαρτίες» που δεν διαπράξαμε.
Κάθε «μάθημα», το οποίο θα έχει τη μορφή εισήγησης και εργαστηρίου, ταυτόχρονα, θα εξαντλείται σε τρίωρη συνάντηση με τους γονείς, που θα περιλαμβάνει ανάπτυξη συγκεκριμένου θέματος και παρεμβάσεις του ακροατηρίου με ερωτήματα, απορίες, σχόλια, κατάθεση προσωπικών τους εμπειριών, μελέτες περίπτωσης και συζήτηση.
Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν σε ένα κύκλο έντεκα (11) τρίωρων διαλέξεων κάθε Τρίτη από τις 17.00-20.00 στην αίθουσα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Λάρισας κοντά στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο (Καψούρη 4)
Επιστημονικά Υπεύθυνη & Εισηγήτρια η κα. Αδάμου Ράση Μαίρη Σχολική Σύμβουλος κάτοχος διδακτορικού διπλώματος Ψυχολογίας στις Επιστήμες Αγωγής.
Στο τέλος του κύκλου σπουδών θα δοθεί Βεβαίωση Σπουδών.
Πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν στο τηλέφωνο 6980218621 (10.00-14.00 & 18.00-21.00) ή στην ιστοσελίδα του φορέα: www.politesengnosei.gr όπου μπορούν να πραγματοποιήσουν και ηλεκτρονικά την εγγραφή τους.

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Εκλογές Λάρισας: Νικητής Η Συμμετοχή Και Η Ενότητα Του Μάριου Ξηρομερίτη - Δημοτική Κίνηση "Νέ@ Λάρισα"
"Όχι Άλλα Δάκρυα Για Το Αεροδρόμιο" Toυ Απόστολου Παπατόλια, ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου - πρώην νομάρχη
Όλοι Οι Καθαροί... Όλοι Οι Άξιοι... Του Μπάμπη Παπασπύρου*
Μια Νέ@ Ματιά Από Μια Νέ@ Λάρισα Για Το Περιβάλλον ! Toυ Μάριου Ξηρομερίτη, μέλους Νέ@ς Λάρισας
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΞεκινάει Αύριο Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Λάρισας Top of Page

Τοπικά Νέα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων