Τεταρτη 25 Σεπτεμβριου 2013

Ευφροσύνη, Φρόσω

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

"Δεν Μπαίνω Σε Παραπολιτικές Και Επικοινωνιακές Λογικές"

Αυγ 01, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας με επιστολή του στον βουλευτή Χρήστο Κέλλα του επισημαίνει ότι αυτά

που λέει άπτονται στην σφαίρα της φαντασίας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Αναλυτικά αναφέρει:

Σχετικά με τον χθεσινό ισχυρισμό σου σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ότι γνώριζα για τη δήθεν πρόταση του προέδρου της ΟΕΣΘ και αντιπροέδρου της ΕΣΕΕ, Νίκου Τζίκα, για άνοιγμα των καταστημάτων και για όγδοη Κυριακή, θεωρώ ότι έχεις πέσει θύμα παραπληροφόρησης. Γι΄ αυτό θα ήθελα και πάλι να σου υπενθυμίσω ότι: 

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας τόσο παλαιότερα, όσο και ευθύς εξαρχής με την κατάθεση του νομοσχεδίου για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές εξέφρασε την πλήρη, κάθετη και συνολική του αντίθεση. Η ίδια θέση εκφράστηκε και στη γενική συνέλευση του συλλόγου τον περασμένο Φεβρουάριο και μάλιστα ομόφωνα, καθώς ήδη από τότε είχε ανοίξει εκ μέρους της κυβέρνησης το θέμα των Κυριακών,. 

Ομόφωνα, επίσης, εκφράστηκε η εν λόγω αντίθεση και εκ μέρους του Δ..Σ της ΟΕΣΘ και το ίδιο συνέβη και στη σύσκεψη της περασμένης Τρίτης στο Επιμελητήριο Λάρισας εκ μέρους των εκπροσώπων όλων των επιχειρηματικών φορέων της Θεσσαλίας.

Η θέση μας ενάντια στην Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων παραμένει η ίδια και μετά την ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου, ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, και για το λόγο αυτό διαχωρίσαμε και τη θέση μας στις δηλώσεις ικανοποίησης του προέδρου της ΕΣΕΕ, κυρίου Κορκίδη.

Τις θέσεις μας αυτές τις καταθέσαμε και θα συνεχίσουμε να τις καταθέτουμε και να τις στηρίζουμε σε όλες μας τις επαφές με τους εκπροσώπους τόσο της εκκλησίας όσο και της πολιτείας,  όπως έγινε και στις πρόσφατες συναντήσεις μας με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου όσο με τον κύριο Λαμπρούλη  και με σένα.

Ως εκ τούτου, η δήθεν γνώση εκ μέρους μου για δήθεν όγδοη, ένατη ή δέκατη Κυριακή άπτεται της σφαίρας της φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. 

Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω, ότι τόσο εγώ προσωπικά, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, ότι έχουμε να πούμε το λέμε δημόσια, ανοιχτά και ξεκάθαρα, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χωρίς να μπαίνουμε σε παραπολιτικές ή επικοινωνιακές λογικές, οι οποίες δε μας αφορούν σε καμία περίπτωση.

Κι επειδή όλοι γνωριζόμαστε σ’ αυτή την πόλη και οφείλουμε να συνεργαζόμαστε για το καλό της, είτε με τις σημερινές μας θεσμικές ιδιότητες, είτε με οποιεσδήποτε μπορεί να έχουμε στο μέλλον καλό θα ήταν να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στις όποιες «πληροφορίες» μπορεί να μας δίνουν οι όποιοι «καλοθελητές» 

Σου εύχομαι καλό καλοκαίρι.

Με εκτίμηση

Γιώργος Τσιαπλές

Ετικέτες τσιαπλές    κελλας   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 16:54

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αιτίες Και Τρόποι Αντιμετώπισης Της Πολιτικής Βίας  *Του Θάνου Αδαμόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου Του Δήμου Λαρισαίων
Επιτέλους Ή Δώστε Λύση Ή Τραπείτε Ευγενικά Σε Φυγή! Το αίμα του 34χρονου αντιφασίστα που έχυσε ο διεστραμμένος χρυσαυγίτης δολοφόνος, έγινε…
Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα"Δεν Μπαίνω Σε Παραπολιτικές Και Επικοινωνιακές Λογικές" Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων