Πεμπτη 24 Απριλιου 2014

Αχιλλέας, Ελισάβετ, Δούκας

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Μία Σέξι Miss Τουρισμός Κατεβαίνει Υποψήφια Στο Περιστέρι!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Κωνσταντίνα Πρασσά στον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη

Δεν χρειάσθηκαν πολλές συστάσεις και πολλές ώρες  για να καταλάβει ο Ανδρέας Παχατουρίδης ότι η κοπέλα που είχε απέναντί του, ξεχώριζε γιατί εκτός από τη ζωντάνια και τη διάθεση που είχε για δουλειά ήταν και ειδική στο Μarketing Management.

Ο δήμαρχος επισφράγισε τη συμφωνία και η Κωνσταντίνα Πρασσά ξεκίνησε τον αγώνα της ως Υποψήφια Δημοτική  Σύμβουλος στο Περιστέρι.

Η ίδια είπε: «Η πρόταση του κ. Παχατουρίδη με τιμά ιδιαίτερα καθώς εκτός από άριστος Δήμαρχος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που θαύμαζα ανέκαθεν. Η αγάπη του για τον Δήμο έχει φανεί έμπρακτα και ειλικρινά δεν αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο αγαπητός, γιατί απλά είναι κοντά στον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Οι Περιστεριώτες είναι για εκείνον οικογένειά του. Είναι πολύ αισιόδοξο το γεγονός ότι δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά αφού γνωρίζει ότι οι νέες, φρέσκιες ιδέες είναι εκείνες που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη της πόλης. Σε μια εποχή που η χώρα αντί να εξάγει προϊόντα, εξάγει ‘μυαλά’ , υπό την έννοια ότι νέοι άνθρωποι με εξαιρετικές σπουδές που θα μπορούσαν να προσφέρουν σε αυτό τον τόπο πηγαίνουν στο εξωτερικό αναζητώντας ευκαιρίες και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης , ο κ. Παχατουρίδης τους δίνει βήμα να εκφραστούν και να προσφέρουν, και αυτό είναι τουλάχιστον αξιέπαινο.»

Η Κωνσταντίνα δεν ποντάρει μόνο στην ομορφιά της, η οποία είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά και στις σπουδές. Το μοντέλο που έχει κερδίσει τον τίτλο «Miss Τουρισμός», είναι πτυχιούχος ψυχολογίας και πρόσφατα πήρε και το δεύτερο πτυχίο της πάνω στο μάρκετινγκ. Πάντως θα ήταν κρίμα να την αποχωριστεί ο χώρος του μόντελινγκ.

Πηγή: kalpes14.gr

Ετικέτες υποψηφια    μοντέλο   
Κατηγορία Life & Style

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

marios
ganoxoritou
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Η Δίκη Του Ιησού Του Στυλιανού Σούρλα (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.)
''Το Οραμά Μας Για Την Θεσσαλία...'' Του Μπάμπη Παπασπύρου
Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeLife & StyleΜία Σέξι Miss Τουρισμός Κατεβαίνει Υποψήφια Στο Περιστέρι! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων