Σαββατο 26 Απριλιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Ψωμιάδης: «Μου Χρωστάει Ο Σαμαράς, Δεν Του Χρωστάω» - Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Εμφανίστηκε Στον ΗΧΟ 91 Υπεραισιόδοξος Για την Εκλογή του

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την τεράστια σιγουριά του ότι θα εκλεγεί ευρωβουλευτής εξέφρασε στον ΗΧΟ 91 και την εκπομπή "Δεν Έχουν Τον Θεό Τους" με τους Βαγγέλη

Βουλάγκα και Βαγγέλη Ρωμανό, το πρωί της Πέμπτης ο  πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό", Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος βρέθηκε στην Λάρισα στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.


«Είμαι ήρεμος πήρα τα πάνω μου, με τσαλάκωσαν με έριξαν κάτω, αλλά το χέρι του λαού με σήκωσε ξανά» τόνισε ξεκινώντας την συνέντευξη ο ευδιάθετος και απολαυστικός Παναγιώτης Ψωμιάδης. 

Για Το «Πάντρεμα» Με Τους Τρεις
«Είχα ξεκινήσει τις συζητήσεις αρχικά με τον Καρατζαφέρη και έπειτα με τους Πολύδωρα, Νικολοπουλο και Ζώη. Τελικά καταλήξαμε σε συμφωνία με τους τρεις τελευταίους, Είχα διαισθανθεί ότι κάτι δεν πάει καλά με την Ν.Δ. Μακάρι να ξαναμαζευτεί η οικογένεια Καραμανλή. Να γυρίσουν όλοι για παράδειγμα ο Καμμένος και όσοι πήγαν στην Χρυσή Αυγή, όλοι».

Για Το Περιβόητο Πρόστιμο…
«Μείωσα ένα πρόστιμο σε έναν πεθαμένο, αλλά μαζί του πέθανα και εγώ πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά. Είναι στην ευχέρεια του περιφερειάρχη να το κάνει η όχι.  Όλοι έχουν δικαίωμα να μειώσουν εκτός από τον Ψωμιάδη. Δεν μετάνιωσα για το πρόστιμο, έχω συνείδηση καθαρή… Εγώ μείωσα δέκα χρόνια στην νομαρχία όλα τα πρόστιμα, δεν θα τον πεθάνω τον άλλο…»


Για Τον Αντώνη Σαμαρά..
«Με πρόδωσε ο Αντώνης Σαμαράς. Μου είπε ο Σαμαράς πριν μερικά χρόνια, βγήκα πρωθυπουργός, εσύ Ψωμιάδη από εμένα ότι θέλεις, μετά όμως είχαμε ενάμιση χρόνο να μιλήσουμε. Είχα δικαστικές εκκρεμότητες πριν 4 χρόνια και με κάλεσε να μιλήσουμε. Σήμερα δεν με κάλεσε να μιλήσουμε και δεν έχω θέση στην Ν.Δ. τώρα που δεν έχω καμία εκκρεμότητα. Έπρεπε να αφήσει τον λαό να κρίνει.
Είμαι έκπτωτος πλέον…

Να συγχαρώ από εδώ την Λάρισα τον Σαμαρά, γιατί ψήφισε τον σημερινό δήμαρχο Θεσσαλονίκης τον κ. Μπουτάρη. Γιατί εγώ είμαι τιμωρημένος και δεν μπορώ να βάλω για  δήμαρχος; Εγώ αυτό το είχα εύκολο, με εντολές πρεσβειών πρότεινε άλλον δήμαρχο. Έφερε για όλους τροπολογία εκτός από εμένα.
Μου χρωστάει Ο Σαμαράς, δεν του χρωστάω εγώ…».

Για Τα Κανάλια
«Το αδύνατό μας σημείο είναι ότι δεν μας προβάλλουν τα κανάλια… Τα ΜΜΕ με καθάρισαν εμένα όχι ο Σαμαράς, οι αφεντάδες…»


Για Την Υποψηφιότητα Ως Ευρωβουλευτής
«Δεν κατεβαίνει ο Ψωμιάδης αν δεν κερδίσει, 150% θα βγω ευρωβουλευτής. Κάτω από την πόρτα σας εδώ στην Λάρισα, έγινε το έλα να δεις με τον κόσμο. Εμείς θα εκπροσωπηθούμε στο ευρωκοινοβούλιο, να είστε σίγουροι.

Δημιούργησα το δικό μου κόμμα και τολμώ… έχω παντού απήχηση, ακόμη και στο εξωτερικό.

Στην ευρωβουλή δεν θα γίνω τουρίστας κομματικός, θα ενταχθώ σε κάποια ομάδα και θα διεκδικήσω με τον δικό μου τρόπο τα δίκαια της χώρας μου. Θέλω μια πιο ευρωπαϊκή Ελλάδα και μια πιο ελληνική Ευρώπη. Να έρθω σε συνεννόηση με τους Ευρωπαίους».

Για Την Χρυσή Αυγή
«Καταδικάζω κάθε ακραία συμπεριφορά πεζοδρομίου, αλλά ξεχάσαμε και την συμπεριφορά της αριστεράς πριν μερικά χρόνια, βία δεν ήταν και εκείνη; Δεν μπορώ να δεχτώ ότι οι 500.000 που πήγαν στην Χρυσή Αυγή είναι ακραίοι…».

Για Τον Ζώη
«Ο Χρήστος Ζώης έδωσε τις δικές του εξετάσεις και η Λάρισα τον τίμησε πολλές φορές...».




Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 11:04

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

marios
ganoxoritou
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Η Δίκη Του Ιησού Του Στυλιανού Σούρλα (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.)
''Το Οραμά Μας Για Την Θεσσαλία...'' Του Μπάμπη Παπασπύρου
Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΨωμιάδης: «Μου Χρωστάει Ο Σαμαράς, Δεν Του Χρωστάω» - Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Εμφανίστηκε Στον ΗΧΟ 91 Υπεραισιόδοξος Για την Εκλογή του Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων