Δευτερα 12 Οκτωβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Πρόστιμα Σε 233 Πρατήρια Για Νοθεία Καυσίμων! Δείτε Ποια Είναι (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Βαρύτατα πρόστιμα σε 233 πρατηριούχους υγρών καυσίμων επέβαλε το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργεια και κλιματικής αλλαγής λόγω νοθείας

σε βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και πετρέλαιο θέρμανσης.

Η νοθεία των καυσίμων προκαλεί σοβαρά προβλήματα όχι μόνο για τη δημόσια υγεία, αλλά και για τα ίδια τα οχήματα που το καταναλώνουν.

 

Δείτε τον πίνακα με τα πρατήρια στα οποία επεβλήθησαν πρόστιμα εδώ

 

 

Ετικέτες Πρατήρια    πρόστιμα    νοθεία   
Κατηγορία Ελλάδα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 15:58

Σχετικά Άρθρα

  • 3,5 Εκατ. ΙΧ, Φορτηγά Και Δίκυκλα Δεν Έχουν Περάσει Από Έλεγχο ΚΤΕΟ

    Σημειώνεται ότι, όσοι προσέλθουν στα ΚΤΕΟ στις παραπάνω ημερομηνίες απαλλάσσονται από το 50% του προστίμου καθυστέρησης αξίας 65 ευρώ (ΙΧΕ).

  • ΚΤΕΟ: Τελευταία Eυκαιρία Για 3,5 εκατ. Ιδιοκτήτες ΙΧ Και Δικύκλων

    Στην τρίτη κατηγορία ανήκουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι βεβαιωμένα δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ πέραν του εξαμήνου έως τα τέλη Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

  • Πρόστιμα Στους Καταναλωτές Που Δεν Παίρνουν Απόδειξη

    Στο στόχαστρο των ελεγκτών του υπουργείου οικονομικών μπαίνουν πλέον και οι καταναλωτές οι οποίοι δεν παίρνουν απόδειξη για τις αγορές τους.

    Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το υφιστάμενο φορολογικό καθεστώς σε κάθε παράβαση μη έκδοσης απόδειξης που διαπιστώνουν οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 250 ευρώ εφόσον η επιχείρηση που υπέπεσε στην παράβαση τηρεί απλογραφικά βιβλία (μικρομεσαίες επιχειρήσεις) και 500 ευρώ εφόσον τηρεί διπλογραφικά βιβλία (μεγαλύτερες επιχειρήσεις).

    Ωστόσο σύμφωνα με το capital.gr η πρόταση που έχει πέσει σε ειδική επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών που εξετάζει αλλαγές στον Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών προβλέπει μεταφορά μέρους του στον καταναλωτή που δεν ζητάει απόδειξη. Συγκεκριμένα, προβλέπεται ότι στην περίπτωση που διαπιστώνεται η παράβαση μη έκδοσης απόδειξης από ένα κατάστημα ή ένα εστιατόριο, τότε θα επιβάλλεται στον επιχειρηματία πρόστιμο 150 ευρώ και στον καταναλωτή 100 ευρώ.

    Σκοπός είναι να μειωθεί το ύψος των προστίμων που επιβάλλονται στις επιχειρήσεις για μη έκδοση απόδειξης αναζητούν στο υπουργείο Οικονομικών, καθώς σε πολλές περιπτώσεις οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις καλούνται να τα πληρώσουν στο δεκαπλάσιο αν διαπιστωθεί για παράδειγμα ότι δεν είχαν εκδώσει αποδείξεις σε πολλαπλούς πελάτες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όσο μεγαλώνει το πρόστιμο τόσο μειώνεται η πιθανότητα να πληρωθεί από τον παραβάτη. Το αποτέλεσμα είναι να συσσωρεύονται εκατομμύρια απλήρωτων προστίμων στον ωκεανό των ληξιπρόθεσμων χρεών των φορολογούμενων προς το δημόσιο.


    Πηγή: iefimerida.gr

  • Υποβολή Δηλώσεων Εως Τις 4 Σεπτεμβρίου Χωρίς Πρόστιμα

    Μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου 2015 θα μπορούν να υποβάλλονται οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων χωρίς την επιβολή του προστίμου εκπρόθεσμης καταβολής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Χρήσιμα Συμπεράσματα Για Κέρδη - Απώλειες Κομμάτων Tου Νίκου Καρδούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. - MSc Τηλεπισκόπισης - GIS_UK…
Αχ, Λάρισα, Λάρισα... Κάποτε έγραψα ότι η Λάρισα είναι όμορφη πόλη, η ομορφότερη, ότι ακόμη…
Πρόσληψη 6.000 Αναπληρωτών Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Του Αιρετού Στο ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη
Ο Πολιτισμός Σε Πρώτο Πλάνο... Της Άννας Βαγενά, υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΠρόστιμα Σε 233 Πρατήρια Για Νοθεία Καυσίμων! Δείτε Ποια Είναι (ΠΙΝΑΚΑΣ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων