Τριτη 13 Οκτωβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

''Δεν Αντέχουμε Να Βλέπουμε Τις Σιδεριές-Έκτρωμα''! Ποιοι Πήγαν Και Τι Ειπώθηκε Στη Συγκέντρωση Στο Φρούριο (ΦΩΤΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Περισσότεροι από διακόσιοι Λαρισαίοι συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο λόφο Φρουρίου για να... καμαρώσουν

τις ''σιδεριές-έκτρωμα'', όπως αποκαλούν το κατά τον δήμο Λαρισαίων ''έργο της Βιοκλιματικής Ανάπλασης Ιστορικού Κέντρου της Λάρισας". Το κάλεσμα έγινε μεσω Facebook και της γνωστής, πλέον, σελίδας ''Να σταματήσουν οι σιδεριές-έκτρωμα στο λόφο του Φρουρίου" την οποία δημιούργησε ο συμπολίτης Κυριάκος Μεσσήνης και αριθμεί ήδη χιλιάδες μέλη!

Παρόντες στη συγκέντρωση μεταξύ άλλων από την αντιπολίτευση στο δημοτικο συμβούλιο ο Έκτορας Νασιώκας, ο Ντίνος Διαμάντος και εκπροσωπώντας την (άρρωστη, περαστικά!) Ρένα Καραλαριώτου ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Γεωργάκης. Ήταν επίσης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας (που δίνει και τα χρήματα μέσω ΕΣΠΑ για να μην ξεχνιόμαστε...) ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Μπέμπης ενώ το παρόν έδωσε μέχρι και εκπρόσωπος της Μητρόπολης Λάρισας!

Ο ιερέας ξεκαθάρισε πως το έργο αυτό, οι σιδεριές δηλαδή, δεν ταιριάζει με την αισθητική της πόλης πόσο μάλιστα από τη στιγμή που είναι και κοντά στον μητροπολιτικό ναό της Λάρισας, τον Άγιο Αχίλλειο...

 

 

Στις δηλώσεις τους οι της αντιπολίτευσης του δήμου συμφώνησαν πως ήρθαν να δουν και να ακούσουν τους πολίτες και τους εκπροσώπους φορέων της πόλης πριν τοποθετηθούν στο δημοτικό συμβούλιο την ερχόμενη Τρίτη (και 13!). Ο Ντίνος Διαμάντος μάλιστα δήλωσε πως έχουν γίνει αλλαγές στο έργο σε σχέση μ' αυτό που πέρασε επί των ημερών Τζανακούλη από το δημοτικό συμβούλιο ''και δεν έχουμε ενημερωθεί για την τροποποίηση αυτή''.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Απόστολος Μπέμπης αφού ξεκαθάρισε πως το έργο δεν πρέπει να προσβάλλει την αισθητική της πόλης, έκανε γνωστό πως στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα θα υπάρχει και εκπρρόσωπος της Περιφέρειας.

Οι Λαρισαίοι που συγκεντρώθηκαν στο Φρούριο περιηγήθηκαν στο... έργο και συμφώνησαν άπαντες πως δεν αντέχουν καν να το βλέπουν!

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Χρήσιμα Συμπεράσματα Για Κέρδη - Απώλειες Κομμάτων Tου Νίκου Καρδούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. - MSc Τηλεπισκόπισης - GIS_UK…
Αχ, Λάρισα, Λάρισα... Κάποτε έγραψα ότι η Λάρισα είναι όμορφη πόλη, η ομορφότερη, ότι ακόμη…
Πρόσληψη 6.000 Αναπληρωτών Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Του Αιρετού Στο ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη
Ο Πολιτισμός Σε Πρώτο Πλάνο... Της Άννας Βαγενά, υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα''Δεν Αντέχουμε Να Βλέπουμε Τις Σιδεριές-Έκτρωμα''! Ποιοι Πήγαν Και Τι Ειπώθηκε Στη Συγκέντρωση Στο Φρούριο (ΦΩΤΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων