Παρασκευη 23 Μαϊου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Νίκη Του ΣΥΡΙΖΑ Στην Αττική - Κεφάλι Για Τη ΝΔ Σε 8 Περιφέρειες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλες διαφορές στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου,

Θεσσαλίας και Βορείου Αιγαίου
Μπακογιάννης, Τζιτζικώστας και Αγοραστός σημειώνουν μεγάλα ποσοστά σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα

Η εικόνα της Αττικής μέχρι στιγμής δίνει μια σαφή νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο στις άλλες Περιφέρειες τα αποτελέσματα δείχνουν τους υποψήφιους της ΝΔ και της ΕΛΙΑΣ να έχουν προβάδισμα.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Στην περιφέρεια Πελοποννήσου ο Πέτρος Τατούλης που υποστηρίζεται από τη ΝΔ και ατύπως από την ΕΛΙΑ προηγείται του αντιπάλου του Οδυσσέα Βουδούρη με μεγάλη διαφορά.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Κώστας Μπακογιάννης προηγείται του αντιπάλου του Ευάγγελου Αποστόλου με πολύ μεγάλη διαφορά.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Γεώργιος Παυλίδης προηγείται του αντιπάλου του Αριστείδη Γιαννακίδη.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος προέρχεται από τη ΝΔ αλλά κατεβαίνει ως ανεξάρτητος προηγείται του Γιαννη Ιωαννίδη με μεγάλη διαφορά.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προηγείται ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Γεώργιος Δακης και δίνει μάχη με τον Θεόδωρο Καρυπίδη ο οποίος κατεβαίνει ως ανεξάρτητος αλλά είχε την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Περιφέρεια Ηπείρου ο Αλέξανδρος Καχριμάνης από τη ΝΔ προηγείται με μεγάλη διαφορά από την αντίπαλό του Όλγα Γεροβασίλη που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Κωνσταντίνος Αγοραστός προηγείται επίσης με μεγάλη διαφορά Νικόλαου Τσιλιμίγκα.

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων το αποτέλεσμα δεν είναι ξεκάθαρο αφού προηγείται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Γαλιατσάτος του υποστηριζόμενου από τη ΝΔ Σπύρου Σπυρίδωνος αλλά με μικρή διαφορά. Η Αντζελα Γκερέκου που υποστηρίζεται από την ΕΛΙΑ είναι τρίτη.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φαίνεται να προηγείται ο Απόστολος Κατσιφάρας ο οποίος κατέβηκε ως ανεξάρτητος με τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ Ανδρέα Κατσανιώτη να είναι δεύτερος.

Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η υποστηριζόμενη από τη ΝΔ Χριστιάνα Καλογήρου προηγείται του Νάσου Γιακαλή που είναι ανεξάρτητος. Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ είναι τρίτη.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο Ιωάννης Μαχαιρίδης προηγείται του υποψηφίου της ΝΔ Γεώργιου Χατζημάρκου.

Με μεγάλη διαφορά στην Περιφέρεια Κρήτης προηγείται ο ανεξάρτητος Σταύρος Αρναουτάκης από τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ Σεραφείμ Τσόκα.

Πηγή: newsit.gr

Ετικέτες περιφέρειες    αττική    εκλογες   
Κατηγορία Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

filippou
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Υποσιτισμένος Ιστορικά Ο Κ. Θεόδωρος Πάγκαλος" Του Γιώργου Παναγιωτάκη, Συγγραφέα - Ιστορικού Ερευνητή
Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Η Δίκη Του Ιησού Του Στυλιανού Σούρλα (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.)
''Το Οραμά Μας Για Την Θεσσαλία...'' Του Μπάμπη Παπασπύρου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΝίκη Του ΣΥΡΙΖΑ Στην Αττική - Κεφάλι Για Τη ΝΔ Σε 8 Περιφέρειες Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων