Πεμπτη 8 Μαϊου 2014

Θεολόγος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Βουλή: Απαγορεύτηκε Η Είσοδος Σε 50 Χρυσαυγίτες - Φόβος Για Θερμό Επεισόδιο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα «ρολά» έχει κατεβάσει η Βουλή τις τελευταίες ώρες υπό τον φόβο δημιουργίας θερμού επεισοδίου από μέλη της Χρυσής Αυγής,

εμποδίζοντας την είσοδο ακόμα και σε πολίτες που έχουν άδεια εισόδου.

Να σημειωθεί ότι στις 12 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση για τις αιτήσεις άρσης ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων και των προφυλακισμένων Γιώργου Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα.

Την σχετική καταγγελία έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου στην ολομέλεια ζητώντας εξηγήσεις για το γεγονός ότι έχει απαγορευτεί η είσοδος σε εκπροσώπους φορέων. Ο προεδρεύων Γιώργος Καλαντζής εξήγησε ότι με απόφαση του Προέδρου έχει απαγορευτεί η είσοδος έως την μια το μεσημέρι.

Από την άλλη ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε ότι «το προεδρείο κλείδωσε τη Βουλή και απαγόρευσε την είσοδο σε πολίτες. Είναι χούντα παράνομη διαδικασία. Εξηγήστε μας τι φοβάστε και βλέπουμε αυτή την άθλια εικόνα. Υπάρχουν πολίτες που έχουν άδεια και δεν τους αφήνουν να μπουν. Τι φοβάστε;. Έχουν έρθει οι γονείς του προφυλακισμένου βουλευτή και δεν τους αφήνετε να ακούσουν το παιδί τους».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες το αρμόδιο γραφείο της Βουλής δέχθηκε περισσότερες από 50 αιτήσεις άδειας εισόδου ατόμων που ήθελαν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση. Το γεγονός αυτό προφανώς θορύβησε την φρουρά που θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή θα επιχειρήσει να δημιουργήσει θερμό επεισόδιο.

 

Με χειροπέδες στη Βουλή Γερμενής και Μπούκουρας

Οπως φαίνεται, σε τηλεοπτικό σόου αναμένεται να μετατραπεί η μεταγωγή των προφυλακισμένων βουλευτών Γιώργου Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα στη Βουλή προκειμένου να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια επί της συζήτησης των νέων αιτήσεων άρσης της βουλευτικής τους ασυλίας.

Στην πράξη το κοινοβούλιο θα ζήσει για μια ακόμα φορά πρωτόγνωρες καταστάσεις που πυροδοτούν οι δικαστικές εξελίξεις για τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Ειδικότερα, για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της χώρας, προφυλακισμένοι εν ενεργεία βουλευτές θα μεταφερθούν με χειροπέδες στη Βουλή προκειμένου να συμμετάσχουν σε κοινοβουλευτική διαδικασία.

Πέραν αυτών, το γεγονός αναμένεται να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα μέλη του φιλοναζιστικού μορφώματος προκειμένου να υποστηρίξουν ότι οι εναντίον τους διώξεις είναι πολιτικές.

Ηδη, ο κ. Δημήτρης Κουκούτσης αναφερόμενος στη σημερινή διαδικασία προανήγγειλε ότι «θα ζήσουμε τον απόλυτο εξευτελισμό της κυβέρνησης και της Δημοκρατίας. Θα έρθει ο συναγωνιστής μας Γιώργος Γερμενής και το όλο θέμα κυβέρνησης και Βουλής είναι αν θα έρθει με χειροπέδες ή όχι. Εμείς λέμε να τις φορά και εδώ στην ολομέλεια. Ούτως ή άλλως δέσμιοι είμαστε 10 εκατομμύρια πολίτες. Άλλος ένας ή δύο ή τρείς δεν «λέει» και τίποτα».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. σε συνεργασία με τη φρουρά του κοινοβουλίου έχουν εκπονήσει ειδικό σχέδιο μεταγωγής των προφυλακισμένων από τις φυλακές στη Βουλή αλλά και για την μετακίνησή τους εντός του κτηρίου.

Ειδικότερα, κλούβα της Αστυνομίας θα φέρει τους κ.κ. Γερμενή και Μπούκουρα από τα σωφρονιστικά καταστήματα Κορυδαλλού και Ναυπλίου αντίστοιχα έως την είσοδο του Μεγάρου της Βουλής όπου και θα τους παραλάβουν, χωρίς χειροπέδες, οι άνδρες της ασφάλειας του κοινοβουλίου οι οποίοι θα τους συνοδεύουν παντού εκτός από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι και πιθανότατα το λόγο θα ζητήσουν και οι προφυλακισμένοι βουλευτές.

 

Πηγή: protothema.gr

Ετικέτες Βουλή    Χρυσή Αυγή    Γερμενής    μπουκουρας   
Κατηγορία Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
genitseftis
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Υποσιτισμένος Ιστορικά Ο Κ. Θεόδωρος Πάγκαλος" Του Γιώργου Παναγιωτάκη, Συγγραφέα - Ιστορικού Ερευνητή
Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Η Δίκη Του Ιησού Του Στυλιανού Σούρλα (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.)
''Το Οραμά Μας Για Την Θεσσαλία...'' Του Μπάμπη Παπασπύρου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΒουλή: Απαγορεύτηκε Η Είσοδος Σε 50 Χρυσαυγίτες - Φόβος Για Θερμό Επεισόδιο Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων