Τεταρτη 7 Οκτωβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Έπεσε στον γκρεμό για μια φωτογραφία!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)


Θρήνος για την 23χρονη Zoe Woolmer μετά τον τραγικό θάνατο στο Kings Canyon στην Αυστραλία. Θέλησε να ποζάρει σαν να φαίνεται ότι κρέμεται στην άκρη του γκρεμού. Δεν υπολόγισε σωστά και έπεσε στο κενό, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

 


Ένα χρόνο μετά τον θάνατό της, στις 15 Ιουνίου 2014, άνοιξε ο φάκελος της τραγικής υπόθεσης. Βρισκόταν σε ξενάγηση της εταιρείας The Rock Tour που διοργανώνει εκδρομές στην περιοχή όταν έπεσε από ύψος 30 μέτρων ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία. "Δεν είδα την πτώση της. Άκουσα μια κραυγή και μου πήρε λίγο χρόνο να καταλάβω τι είχε συμβεί. Δεν έβγαιναν λέξεις από το στόμα της. Μόνο αγκομαχητά. Με κοίταζε και της είπα: "τα σωστικά συνεργεία είναι στον δρόμο γλυκιά μου. Μην ανησυχείς, δεν θα σε αφήσω", σημείωσε η ξεναγός Rebecca Gethen. Ήταν μόνο 6 εβδομάδες στη δουλειά και αυτή ήταν η τέταρτη σόλο ξενάγησή της.

 

 

Ο επικεφαλής δασοφύλακας στο Watarrka National Park, Michael Rawnsley, περιέγραψε πως έφτασε κοντά στην 23χρονη. Έμεινε μαζί της καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Μέχρι που τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να την ανασύρουν.

Κατέληξε από τα πολλαπλά τραύματα στο σημείο. Οι καταθέσεις των μαρτύρων καίνει την εταιρεία The Rock Tour. Οι ξεναγοί ενθαρρύνουν τους τουρίστες να κατέβουν στο συγκεκριμένο σημείο για να βγάλουν φωτογραφίες που δημιουργούν την αίσθηση ότι κρέμονται στον γκρεμό. Στον λογαριασμό μάλιστα της εταιρείας στο Facebook υπάρχουν φωτογραφίες τουριστών να στέκονται στο σημείο από όπου έχασε τη ζωή της η 23χρονη Zoe Woolmer.

H Zoe Woolmer, όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, προσπαθούσε να κατέβει στο σημείο για να βγάλει φωτογραφία όταν έπεσε στο κενό. Η οικογένεια της αδικοχαμένης 23χρονης ταξίδεψε στην Αυστραλία για τη διερεύνηση της υπόθεσης που θα διαρκέσει 3 ημέρες.

πηγή:newsit.gr

Ετικέτες γκρεμό    φωτογραφία   
Κατηγορία Κόσμος

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Χρήσιμα Συμπεράσματα Για Κέρδη - Απώλειες Κομμάτων Tου Νίκου Καρδούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. - MSc Τηλεπισκόπισης - GIS_UK…
Αχ, Λάρισα, Λάρισα... Κάποτε έγραψα ότι η Λάρισα είναι όμορφη πόλη, η ομορφότερη, ότι ακόμη…
Πρόσληψη 6.000 Αναπληρωτών Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Του Αιρετού Στο ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη
Ο Πολιτισμός Σε Πρώτο Πλάνο... Της Άννας Βαγενά, υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΚοσμοςΈπεσε στον γκρεμό για μια φωτογραφία! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων