Τεταρτη 7 Οκτωβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ελασσόνα: Θρήνος στην κηδεία Του Μικρού Χρήστου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε κλίμα βαθειάς οδύνης οι συντετριμμένοι γονείς, συγγενείς και πλήθος πολιτών της Ελασσόνας, είπαν σήμερα το απόγευμα το τελευταίο αντίο στο τρίχρονο αγοράκι, το οποίο έχασε την ζωή του το προηγούμενο Σάββατο, όταν πνίγηκε σε λιμνούλα κτήματος αναψυχής στο Κυψελοχώρι Λάρισας.

 


Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Αρσενίου Ελασσόνας, παρουσία και εκπροσώπων των αρχών της περιοχής. Λόγω του χαμού του μικρού παιδιού αναβλήθηκε μουσική εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί απόψε το βράδυ με αφορμή την αυριανή 103η επέτειο απελευθέρωσης της Ελασσόνας από τον τουρκικό ζυγό. Το μικρό αγόρι με τους γονείς του που είναι στρατιωτικοί και κατάγονται από την Ελασσόνα και τα δυο του αδέλφια βρισκόταν σε χώρο αναψυχής που λειτουργεί σε αγρόκτημα στην περιοχή, όταν βρέθηκε πεσμένο μέσα σε μία τεχνητή λίμνη που βρίσκεται εκεί, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος του οφειλόταν σε πνιγμό, γεγονός που εν συνεχεία επιβεβαιώθηκε και από την ιατροδικαστική έκθεση.

Ο 59χρονος ιδιοκτήτης του αγροκτήματος συνελήφθη αλλά εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του, μετά τον σχηματισμό της δικογραφίας, εκτιμάται πως θα ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Με δεδομένο ότι η "λίμνη" έχει περίφραξη, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το 3χρονο αγοράκι, φαίνεται πως έπεσε στο νερό από τη μικρή γέφυρα που χρησιμοποιείται για τη βόλτα πάνω από το τεχνητό ρυάκι και το κακό δεν άργησε να γίνει, παρότι το βάθος του νερού δεν ξεπερνά το μισό μέτρο. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό ερευνά το Τμήμα Περιφέρειας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες Θρήνος    κηδεία    3χρονο   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Χρήσιμα Συμπεράσματα Για Κέρδη - Απώλειες Κομμάτων Tου Νίκου Καρδούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. - MSc Τηλεπισκόπισης - GIS_UK…
Αχ, Λάρισα, Λάρισα... Κάποτε έγραψα ότι η Λάρισα είναι όμορφη πόλη, η ομορφότερη, ότι ακόμη…
Πρόσληψη 6.000 Αναπληρωτών Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Του Αιρετού Στο ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη
Ο Πολιτισμός Σε Πρώτο Πλάνο... Της Άννας Βαγενά, υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΕλασσόνα: Θρήνος στην κηδεία Του Μικρού Χρήστου Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων