Κυριακη 16 Φεβρουαριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Βρετανία: Έξαλλη Η Βασίλισσα Ελισάβετ Με Φρουρούς Που Της Έκλεβαν... Φιστίκια

Δεκ 12, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τους αστυνομικούς φρουρούς των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ τα έχει βάλει η βασίλισσα Ελισάβετ, οι οποίοι όπως φαίνεται

της έκλεβαν τα... φιστίκια. Η πληροφορία κατατέθηκε σήμερα στην πολυσυζητημένη δίκη για τις τηλεφωνικές υποκλοπές που έκαναν στη Βρετανική πρωτεύουσα δημοσιογράφοι του ομίλου Μέρντοκ.

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα φέρεται ενοχλημένη από τη συμπεριφορά των αστυνομικών που φρουρούν το παλάτι, σύμφωνα με μήνυμα του Γκούντμαν, βασιλικού ρεπόρτερ της εφημερίδας

"News of the World" προς τους ανωτέρους του το 2005.

Οι φρουροί φαίνεται ότι είχαν τη μανία να τσιμπολογούν τους ξηρούς καρπούς που απέμεναν μετά την αποχώρηση των καλεσμένων από τα ανάκτορα. "Το πρόβλημα είναι ότι οι αστυνομικοί που ασκούν καθήκοντα φρουρών είναι παμφάγοι. Στάλθηκε ένα υπόμνημα σε όλους τους αστυνομικούς του παλατιού και τους διατάζει να κρατήσουν κοντά τα χέρια τους", έγραφε στο μήνυμά του ο δημοσιογράφος. "Προφανώς, οι αστυνομικοί τσιμπολογούσαν τα φιστίκια κι αυτό ενοχλούσε τη βασίλισσα", είπε ο εισαγγελέας Άντριου Ίντις.

Η "δημοσιογραφική επιτυχία" του Γκούντμαν συζητήθηκε εκτενώς στο δικαστήριο καθώς φτάνει στο τέλος της η έβδομη εβδομάδα της μαραθώνιας δίκης.

Υπενθυμίζεται ότι οι διευθυντές της εφημερίδας κατηγορούνται ότι προσέφυγαν σε παράνομες μεθόδους "παρακολουθήσεις ή δωροδοκίες αξιωματούχων" στις αρχές της δεκαετίας του 2000 για να εξασφαλίσουν αποκλειστικές πληροφορίες. Εξ αιτίας του σκανδάλου η "News of the World" έκλεισε τον Ιούλιο του 2011. Ο Κλάιβ Γκούντμαν βρίσκεται μεταξύ των οκτώ κατηγορουμένων στη δίκη που αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι την ερχόμενη Άνοιξη.

 

Πηγή: protothema.gr

Ετικέτες Αγγλία    Βασίλισσα    κλοπή    φιστίκια   
Κατηγορία Κόσμος

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

diamantos
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Κανόνες Διαφάνειας Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Tου Νικολάου Καρδούλα (Σχης ε.α Διπλωματούχος Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π MSc…
Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Ακριβά Μου Διόδια... Της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας
Η Παραίτηση Του Εικαστικού - Δωρητή Κ. Πανιάρα Απο Την Πινακοθήκη Λάρισας Του Μάριου Ξηρομερίτη ( Χειρουργός ουρολόγος - π. Πρόεδρος Πινακοθήκης Λάρισας –Μουσείο…
Τα Τρένα Των Συμπτώσεων... Της Ευφροσύνης Πάλλα, φοιτήτριας Ιατρικής
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΚοσμοςΒρετανία: Έξαλλη Η Βασίλισσα Ελισάβετ Με Φρουρούς Που Της Έκλεβαν... Φιστίκια Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων