Παρασκευη 19 Ιουλιου 2013

Γαρυφαλλιά, Δίας

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Συνελήφθη Γιατί… Του Έπεφταν Τα Κλεμμένα Κοσμήματα!

Απρ 27, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους  οι περαστικοί στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, όταν δυο άνδρες που έσπρωχναν

ένα παιδικό καρότσι να βγάζουν από μέσα μια συσκευή οξυγονοκόλλησης και να παραβιάζουν ένα κοσμηματοπωλείο! Η διάρρηξη, που έγινε υπό το φως του ήλιου, έδειχνε «επαγγελματική», αλλά τελικά οι δράστες αποδείχθηκαν… ερασιτέχνες!

Με βιαστικές κινήσεις, οι κακοποιοί  άρχισαν να γεμίζουν μια νάιλον  σακούλα με τα λεία τους. Κάτω  από τις φωνές των μαρτύρων, όμως, κυριεύτηκαν από πανικό  και το έβαλαν στα πόδια!  Τα περισσότερα κοσμήματα τους  έπεσαν καθώς έτρεχαν και τα  υπόλοιπα τα εγκατέλειψαν μαζί  με τη σακούλα στην είσοδο ενός εγκαταλειμμένου κτιρίου. Οι αστυνομικοί που έφτασαν λίγο αργότερα, βρήκαν μέσα τα κοσμήματα, ένα ζευγάρι γάντια, θήκες κοσμημάτων και την φιάλη οξυγόνου και ξεκίνησαν αναζητήσεις για τους δράστες.

Λίγες ώρες αργότερα, οι άνδρες της Ασφάλειας ανακάλυψαν τα ίχνη ενός 28χρονου που έχει συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για διάρρηξη κοσμηματοπωλείου. Ο νεαρός ομολόγησε ότι ήταν ένας από τους δράστες της κλοπής και ανακρίνεται για να θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του συνεργού του.

Δυο σετ με συνολικά 100 δαχτυλίδια και πέντε σετ από συνολικά 50 χρυσές αλυσίδες αξίας 150.000 ευρώ, ήταν τελικά η λεία των αγνώστων κακοποιών που διέρρηξαν το κοσμηματοπωλείο στη Χερσόνησο, αφού πρώτα κατάφεραν να ανοίξουν το προστατευτικό ρολό. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το οπτικό υλικό από τις κάμερες παρακείμενων καταστημάτων προσπαθώντας να εντοπίσουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών.

 

Πηγή: protothema.gr

Κατηγορία Κοινωνία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Μεγάλη Ώρα Για Την Πατρίδα... Απόψε θα γίνει στη Βουλή η ψηφοφορία για το Πολυνομοσχέδιο. Το Πολυνομοσχέδιο…
Παραπονάκια Στον Απόηχο Της Παράστασης "Βαφτίσια" Μπορεί να μην έπεφτε καρφίτσα χθες το βράδυ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ όπου…
Ανέκδοτο: Ο Λαρισαίος Και Ο Αθηναίος Τρακαρει ένας αθηναίος με ένα λαρισαίο. Γυρνάει ο αθηναίος στο σπίτι και…
Σκηνές... Ροκ Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Για Ένα Ψήφισμα Μπορεί η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να είχε θέμα το Σχέδιο…
«Πράσινη» Οβίδα Του Κ. Σάββα Στον Θ. Πάγκαλο Το διαβάσαμε πριν από λίγη ώρα στον λογαριασμό που έχει στο Facebook…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΚοινωνιαΣυνελήφθη Γιατί… Του Έπεφταν Τα Κλεμμένα Κοσμήματα! Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων