Τεταρτη 19 Φεβρουαριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Έρχονται Aλλαγές Στο Facebook - Δείτε Τι Θα "Πειραχτεί" Στο Προφίλ Σας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η αρχική σελίδα των περισσότερων χρηστών του Facebook είναι γεμάτη από άχρηστες πληροφορίες. Βέβαια είναι λογικό έχοντας ένα μεγάλο αριθμό

φίλων και κάνοντας like σε διάφορα γκρούπ και σελίδες, να γεμίζει το προφίλ από γεγονότα που δεν ενδιαφέρουν ούτε στο ελάχιστο τον χρήστη. Σε όλα αυτά, όπως φαίνεται, έρχονται να προστεθούν οι διαφημίσεις του ίδιου του Facebook.
Το Facebook έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζει τη τακτική των διαφημίσεων μέσω βίντεο που παίζουν αυτόματα, σε iPhone, iPad και android συσκευές. Ομως το επόμενο βήμα του δημοφιλούς μέσου δικτύωσης είναι να καθιερώσει τα διαφημιστικά βίντεο όχι μόνο στα smartphones, αλλά και στους υπολογιστές.
Εδώ και αρκετό καιρό, προγραμματιστές της εταιρίας δοκιμάζουν την εφαρμογή αυτού του σχεδίου, προσπαθώντας να το κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερο ενοχλητικό στους χρήστες. Βέβαια, ο Ζούκερμπεργκ δεν βιάζεται να ενεργοποιήσει τις αυτόματες διαφημίσεις-βίντεο, καθώς φοβάται πως μια λάθος ενέργεια, θα κάνει τους 1.19 δισεκατομμύρια χρήστες του Facebook να μειωθούν κατά πολύ. Ετσι, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να «φορτώσει» από τη μια μέρα στην άλλη τη σελίδα του με χιλιάδες διαφημιστικά.
Στο πλαίσιο αυτό, τα διαφημιστικά βίντεο που θα υπάρχουν στην αρχική σελίδα του μέοσυ δικτύωσης θα αρχίζουν να παίζουν χωρίς ήχο και θα αφήνεται στο χρήστη η επιλογή να πατήσει πάνω τους ενεργοποιώντας τον.
Πηγή: parapoltika.gr

Ετικέτες facebook    Αλλαγές   
Κατηγορία Κοινωνία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

diamantos
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Κανόνες Διαφάνειας Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Tου Νικολάου Καρδούλα (Σχης ε.α Διπλωματούχος Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π MSc…
Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Ακριβά Μου Διόδια... Της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας
Η Παραίτηση Του Εικαστικού - Δωρητή Κ. Πανιάρα Απο Την Πινακοθήκη Λάρισας Του Μάριου Ξηρομερίτη ( Χειρουργός ουρολόγος - π. Πρόεδρος Πινακοθήκης Λάρισας –Μουσείο…
Τα Τρένα Των Συμπτώσεων... Της Ευφροσύνης Πάλλα, φοιτήτριας Ιατρικής
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΚοινωνιαΈρχονται Aλλαγές Στο Facebook - Δείτε Τι Θα "Πειραχτεί" Στο Προφίλ Σας Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων