Τεταρτη 31 Ιουλιου 2013

Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Ζοζεφίνα, Φρειδερίκη

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Αυτός Είναι Ο Δολοφόνος Του Βρετανού Τουρίστα Στα Μάλια

Ιουλ 24, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Το beach party είναι στα Μάλια.Θα είμαι εκεί την Παρασκευή». Με αυτές τις λιγοστές λέξεις, ο 19χρονος Litchmore Myles,

μοιράστηκε με τους φίλους του -μέσω twitter- τoν ενθουσιασμό του για το ότι σε λίγες μόνο μέρες θα έκανε το ταξίδι στην Κρήτη, χωρίς να μπορεί καν να διανοηθεί το ότι, ένα ταξίδι που με τόση λαχτάρα περίμενε, θα μπορούσε να αφήσει τόσο βαθιές χαρακιές σε δυό ζωές. Σ' εκείνη που χάθηκε, του Sterling, και στην δική του, που τώρα θα κληθεί να αντέξει το βάρος δύο ποινών, εκείνης που θα του επιβληθεί από κάποιο δικαστήριο και της άλλης, της συνειδητοποίησης ότι, σε μια τόσο μικρή ηλικία, χωρίς κάποιο λόγο αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή, με την δεύτερη να αποδειχθεί ίσως πολύ χειρότερη...

Ο δράστης

Ο Litchmore Myles, μέχρι στιγμής δεν έχει ομολογήσει την ενοχή του, αυτό ωστόσο στην περίπτωσή του δείχνει ως κάτι απλώς διαδικαστικό, καθώς οι 30 αυτόπτες μάρτυρες δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για την ελάχιστη ελπίδα νομικών ελιγμών κατά την ακροαματική διαδικασία. Και αυτό που είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες, είναι πως τα ξημερώματα της Τρίτης, 23 Ιουλίου 2013, ο 19χρονος Litchmore Myles, σε μια συμπλοκή, κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι κουζίνας στον συνομήλικο και συμπατριώτη του Tyrell Matthews-Burton που λίγο αργότερα αποδείχτηκε πως δεν ήταν τίποτε λιγότερο από θανατηφόρα.    

Ο καβγάς ξεκίνησε «από το τίποτα», όπως συνήθως συμβαίνει, η κατάληξή του ωστόσο ήταν τραγική, όπως... επίσης συνήθως συμβαίνει.

Μέχρι και αυτήν τη στιγμή, ο Litchmore Myles παραδέχεται ότι συμμετείχε στη συμπλοκή, αρνείται ωστόσο πως ήταν αυτός που κάρφωσε το μαχαίρι στο σώμα του «Sterling», που υπό άλλες συνθήκες και συγκυρίες ίσως θα μπορούσε να είναι και ο αδελφικός του φίλος. 

Τα στοιχεία, φυσικά, τον διαψεύδουν. Το στιλέτο και τα ματωμένα ρούχα που βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, τώρα θα καρφώσουν τις δικές του πράξεις και θα ματώσουν την δική του ζωή. 

 

Δούλευε ως μοντέλο

Κοιτώντας κανείς το βιογραφικό του 19χρονου, λαμβάνει την εικόνα ότι πρόκειται για ένα άτομο μορφωμένο και συγκροτημένο.

Ο Litchmore Myles σπούδαζε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Νόρθαμπτον και είχε μόλις τελειώσει τον πρώτο χρόνο. Εργαζόταν ως μοντέλο και «είχε αναπτύξει μεγάλο ενδιαφέρον για τη μόδα και το εμπόριο».

Ενεργητικό και εξωστρεφές άτομο, τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι σε περίοδο διακοπών θα τραβούσε ένα κουζινομάχαιρο και θα έπαιρνε τη ζωή ενός συμπατριώτη του…

 

Στον εισαγγελέα για την αιματηρή συμπλοκή

Ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου oδηγήθηκε ο 19χρονος Βρετανός που φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας του συνομήλικου και ομοεθνούς του Tyrell Μatthews Burton στα Μάλια.

Πριν από λίγο μετήχθησαν στα δικαστήρια και οι υπόλοιποι Βρετανοί που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

 

Πηγή: zougla.gr

Ετικέτες μάλια    βρετανός    τουρίστας    Νεκρός   
Κατηγορία Κοινωνία
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 14:19 Διαβάστηκε 40 φορές

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αυτοί Δεν Είναι Έλληνες...  Τι σχέση έχουν οι πολιτικοί που με την υπογραφή τους ξεπούλησαν την…
Nα Πουλάς, Αλλά Και Να Κερδίζεις Την εβδομάδα που έφυγε δυο σπουδαίοι επαγγελματίες αθλητές αποφάσισαν να αφήσουν τον…
Η Μεγάλη Ώρα Για Την Πατρίδα... Απόψε θα γίνει στη Βουλή η ψηφοφορία για το Πολυνομοσχέδιο. Το Πολυνομοσχέδιο…
Παραπονάκια Στον Απόηχο Της Παράστασης "Βαφτίσια" Μπορεί να μην έπεφτε καρφίτσα χθες το βράδυ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ όπου…
Ανέκδοτο: Ο Λαρισαίος Και Ο Αθηναίος Τρακαρει ένας αθηναίος με ένα λαρισαίο. Γυρνάει ο αθηναίος στο σπίτι και…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΚοινωνιαΑυτός Είναι Ο Δολοφόνος Του Βρετανού Τουρίστα Στα Μάλια Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων