Τεταρτη 30 Ιουλιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Αναζητείται 58χρονος Από Το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» (Φωτό)

Ιουλ 24
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Αγνοείται από σήμερα το μεσημέρι ένας 58χρονος άνδρας, τρόφιμος του Ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες», που εξαφανίστηκε στη 1 το μεσημέρι

από το Ίδρυμα. Ήδη Πυροσβεστική Υπηρεσία, Αστυνομία και εθελοντές της ΕΟΔ τον αναζητούν, στη γύρω περιοχή, αλλά χωρίς, μέχρι στιγμής, αποτέλεσμα.

Ο τρόφιμος, του Ιδρύματος, που είναι ύψους 1,50 μ. και αντιμετωπίζει σοβαρό διανοητικό πρόβλημα εξαφανίστηκε το μεσημέρι. Στη συνέχεια η Διοίκηση του Ιδρύματος ενημέρωσε την Αστυνομία, ενώ στις 4.30 ενημερώθηκε και η Πυροσβεστική για να λάβει μέρος στην έρευνα.

Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοινώθηκαν από το Ίδρυμα, ο εξαφανισθείς ονομάζεται Αχιλλέας Αντωνίου, είναι μετρίου αναστήματος, πάσχει από σύνδρομο Down και φορούσε γκρι μπλούζα, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.
Από τις «Άσπρες Πεταλούδες» ανακοινώθηκε ότι ο 58χρονος πιθανόν να εθεάθη στην περιοχή των Μελισσατίκων και καλούν όποιον έχει πληροφορίες ή τον είδε, να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 2421066150, 6976789289, 6977040730, 6945337211 ή να καλέσει στην Αστυνομία.

Στην έρευνα συμμετέχουν τρία οχήματα της Αστυνομίας, δύο της Πυροσβεστικής, με τέσσερις πυροσβέστες και επικεφαλής τον διοικητή, αντιπύραρχο Χαράλαμπο Πόζογλου, καθώς και εθελοντές της ΕΟΔ.

Από την έρευνα που έχει γίνει μέχρι τώρα στις γραμμές του ΟΣΕ, κοντά στο Ίδρυμα, στα Μελισσάτικα, στο Φυτόκο και στην ευρύτερη περιοχή, ο εξαφανισμένος άνδρας δεν έχει εντοπιστεί.

Οι έρευνες Πυροσβεστικής και Αστυνομίας τερματίστηκαν στις 10 το βράδυ και αναμένεται να συνεχιστούν ξανά νωρίς αύριο το πρωί.

Πηγή: magnesianews.gr

Ετικέτες Αγνοούμενος    ίδρυμα    Βόλoς   
Κατηγορία Θεσσαλία
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 22:18

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαΑναζητείται 58χρονος Από Το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» (Φωτό) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων