Τριτη 29 Ιουλιου 2014

Καλλίνικος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Σφοδρή Μετωπική ΙΧΕ Αυτοκινήτου Με Λεωφορείο

Ιουν 02
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και υπεραστικού λεωφορείου, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι Κυριακής, στην παραλιακή οδό

Βόλου- Αγριάς, στις στροφές στο ύψος στις Πλάκες. Από τη σύγκρουση ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, εκτός από τον οδηγό του Ι.Χ. που τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια, ωστόσο, επικράτησε μποτιλιάρισμα για περίπου μία ώρα, που δοκίμασε τις αντοχές των οδηγών που κινούνταν από και προς την Αγριά.

 

Το τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε δέκα λεπτά πριν τις δύο το μεσημέρι. Οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του που κινούνταν με κατεύθυνση το Βόλο, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με διερχόμενο από το αντίθετο ρεύμα και κατεύθυνση προς την Αγριά, υπεραστικό λεωφορείο.

 

Εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης, τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκαν καταμεσής του δρόμου. Στο λεωφορείο επέβαιναν 15 άτομα, που έντρομοι κατέβηκαν από το λεωφορείο.

 

Ο οδηγός, παρέμεινε εγκλωβισμένος στη θέση του. Πυροσβέστης που εκείνη την ώρα κινούνταν προς το Βόλο, προκειμένου να αναλάβει υπηρεσία, ένιωσε το καθήκον να τον καλεί νωρίτερα. Σταμάτησε και κατάφερε να απεγκλωβίσει τον οδηγό, ο οποίος είχε τραυματιστεί στα πόδια και τραυματίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

 

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να απομακρύνουν τα λάδια από το οδόστρωμα.

 

Για μία περίπου ώρα, τα οχήματα στις στροφές της Γορίτσας, είχαν ακινητοποιηθεί, σχηματίζοντας ουρές χιλιομέτρων. Περίπου στις 3 το μεσημέρι και μετά από επέμβαση αστυνομικών της Τροχαίας, ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.

* ΦΩΤΟ αρχείου

Πηγή: taxydromos.gr

Ετικέτες Τροχαίο    μετωπικη    Αυτοκίνητο    Λεωφορείο    Βόλος   
Κατηγορία Θεσσαλία
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 09:08

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαΣφοδρή Μετωπική ΙΧΕ Αυτοκινήτου Με Λεωφορείο Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων