Σαββατο 10 Μαϊου 2014

Σίμων, Λαυρέντιος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Την Τρίτη Την Λήστεψαν Σήμερα Το Μετάνιωσαν – Τους «Τσίμπησαν»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνελήφθησαν χθες βράδυ, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης του κ. Ανακριτή Βόλου, τρεις ημεδαποί,

ενώ προέκυψε και η εμπλοκή ενός ακόμη συνεργού τους

Οι συλληφθέντες μαζί με το συνεργό τους είχαν διαπράξει ληστεία σε οικία ηλικιωμένης, όπου με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν χρηματικό ποσό

Εξιχνιάστηκε έπειτα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, η ληστεία που διαπράχθηκε πριν από τέσσερις ημέρες σε βάρος ηλικιωμένης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Συνελήφθησαν χθες (17-04-2014) το βράδυ, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης του κ. Ανακριτή Βόλου από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας τρεις ημεδαποί, ηλικίας 22, 27 και 34 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε και η εμπλοκή ενός 39χρονου ημεδαπού συνεργού τους, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τα ίδια αδικήματα.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες μαζί με τον 39χρονο συνεργό τους που αναζητείται, την (15-04-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες διέρρηξαν οικία 80χρονης ημεδαπής, όπου με την απειλή μαχαιριού και την άσκηση σωματικής βίας από τον έναν δράστη, αφαίρεσαν από την ηλικιωμένη ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των (4.000) ευρώ. (σχετ.: το από

16-04-2014 Δελτίο Τύπου).

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 22χρονου, αλλά και στην κατοχή των άλλων δύο συλληφθέντων βρέθηκαν συνολικά και

κατασχέθηκαν:

oένα μαχαίρι, συνολικού μήκους (18,5) εκατοστών με μήκος λάμας (8,5)

oένας υαλοθραύστης, καθώς και

oτο χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ, που αποτελεί μέρος του  αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στην ηλικιωμένη.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ετικέτες Σύλληψη    Ληστεία    ηλικιωμένη    Βόλος   
Κατηγορία Θεσσαλία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαΤην Τρίτη Την Λήστεψαν Σήμερα Το Μετάνιωσαν – Τους «Τσίμπησαν» Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων