Παρασκευη 20 Δεκεμβριου 2013

Ιγνάτιος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Πανικός Έξω Από Σούπερ Μάρκετ Στα Τρίκαλα Από Ένοπλη Επίθεση!

Δεκ 17, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η έγκυρη επέμβαση της Αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα για 2 Τρικαλινούς οδηγούς ΤΑΧΙ.

Πανικό και τρόμο έσπειρε 39χρονος σήμερα το απόγευμα λίγο πριν τις 5 σε κεντρικό supermarket των Τρικάλων επί της οδού Κονδύλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 39χρονος ο οποίος είχε γάζα στο δεξί του μάτι, αφού ψώνισε από το supermarket, κάλεσε 2 ΤΑΧΙ από την 3η και 5η πιάτσα των Τρικάλων για να φορτώσει τα πράγματά του και να μεταβεί σε περιοχή της Καρδίτσας.

Όταν σταμάτησε το πρώτο ΤΑΧΙ που οδηγούσε 42χρονος Τρικαλινός ο 39χρονος ανάγκασε τον οδηγό να τοποθετήσει στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του κούτες με ποτά και αναψυκτικά  ενώ μάλιστα δεν δίσταζε να δείχνει και ένα μαχαίρι που είχε μέσα από το μπουφάν του, ενώ βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση καθώς άρχισε να φωνάζει να βρίζει και να απειλεί, όποιον τον πλησίαζε, ότι θα τον μαχαιρώσει.

Έπειτα από λίγα λεπτά έφτασε και το 2 ΤΑΧΙ που οδηγούσε 57χρονος Τρικαλινός από τον οποίο ζήτησε να μπει πίσω από το άλλο ΤΑΧΙ και να φόρτωση και αυτός 3 κουτιά και όλα αυτά μπροστά στα μάτια έντρομων περαστικών και υπαλλήλων του supermarket όπου και τηλεφώνησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Στο σημείο έσπευσαν η ομάδα ΔΙΑΣ και Αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων όπου κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να αφοπλίσουν τον δράστη, ο οποίος φώναζε λέγοντας ότι «έχει διαμάντια στα πράγματα του» ενώ στην ερώτηση των Αστυνομικών γιατί έχει μαζί του μαχαίρι φέρεται να απάντησε πως «το έχω για να καθαρίζω φρούτα».

Αμέσως οι Αστυνομικοί τον οδηγήσουν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων για τα περαιτέρω, ενώ εμφανώς σοκαρισμένοι οι 2 οδηγοί ΤΑΧΙ ευχαριστούσαν την …τύχη τους που δεν ξέσπασε ο δράστης κατά την διάρκεια της διαδρομής.

Πηγή: trikalanews.gr

Ετικέτες Επίθεση    Τρίκαλα    σουπερ μάρκετ   
Κατηγορία Θεσσαλία
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 22:32

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαΠανικός Έξω Από Σούπερ Μάρκετ Στα Τρίκαλα Από Ένοπλη Επίθεση! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων