Πεμπτη 26 Σεπτεμβριου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Ο «Έλληνας Θεός» Γκέκας Σώζει Την Akhisar

Μαϊ 21, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στα κορυφαία θέματα προβάλλει η ιστοσελίδα της Χουριέτ την προσφορά του Θεοφάνη Γκέκα,

στο τουρκικό ποδόσφαιρο, αποκαλώντας τον «Έλληνα θεό».

Ο 32χρονος Γκέκας, που είναι ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που παίζει σε τουρκική ομάδα, έχει πετύχει 12 γκολ σε 15 αγώνες, από τότε που πήρε μεταγραφή από την Λεβάντε, τον Ιανουάριο «και σχεδόν μόνος του διέσωσε την ομάδα του από τον υποβιβασμό».

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζεται από τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας με «λατρεία» και έχει καταστεί θρύλος για το τουρκικό ποδόσφαιρο, καθώς με τη συμμετοχή του στην ουραγό ομάδα, κατόρθωσε να τη διασώσει από τον υποβιβασμό.

Ο βετεράνος κυνηγός Γκέκας παίζει στην ομάδα της παραλιακής πόλης του Αιγαίου, Manisa (όπως αποκαλούν σήμερα την αρχαία Μαγνησία) με πληθυσμό γύρω στους 100.000 κατοίκους. Με τη νίκη της ομάδας του Akhisar με 2-0 έναντι της Orduspor στις 18 Μαΐου κατόρθωσε να παραμείνει στην πρώτη ποδοσφαιρική κατηγορία, όπου έπαιζε για πρώτη περίοδο στην ιστορία της.

Ο Έλληνας κυνηγός που έχει παίξει επίσης στην Μπάγιερν Λεβερκούζον, την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ξεκινώντας από τον Παναθηναϊκό, είχε πάει για λίγο και στη Λεβάντε, ήταν εκείνος που «διέσωσε την Akhisar», όπως λέει και ο 43χρονος προπονητής της Χαμζάογλου. Ο οποίος είχε κουτσάρει την ομάδα στις μικρότερες ποδοσφαιρικές κατηγορίες. Η Akhisar του πρόσφερε την ευκαιρία να παίξει στην ομάδα για την απεγνωσμένη προσπάθεια να διασωθεί, και εκείνος είπε «Ναι». «Ήμασταν μια καλή ομάδα, αλλά χρειαζόμασταν κάποιον να βάζει γκολ. Κι αυτός ήταν ο Γκέκας», είπε ο Χαμζάογλου στην Χουριέτ.

Στα μισά του τουρκικού πρωταθλήματος η Akhisar βρισκόταν ουραγός, έχοντας στο ενεργητικό της 12 γκολ έναντι 26 και μόλις 15 βαθμούς. Μετά την άφιξη του Γκέκα, συγκέντρωσε 27 βαθμούς καιέβαλε άλλα 24 γκολ, τα μισά από τα οποία ο έλληνας κυνηγός.

Η σημαντικότερη επιτυχία της ομάδας του Γκέκα, ήταν το 4-1 επί της Μπεσίκτας, όταν ο Έλληνας κυνηγός είχε βάλει δύο από τα γκολ.

Όπως λέει ο Χαμζάογλου, ο Γκέκας είναι ένα ήρεμος, ντροπαλός ποδοσφαιριστής που δεν του αρέσει η προβολή, ούτε να δίνει συνεντεύξεις. «Του αρέσει να μιλάει με τα πόδια του, βάζοντας γκολ».

 

Πηγή: zougla.gr

Ετικέτες γκεκας   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Μαΐου 2013 12:39

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αιτίες Και Τρόποι Αντιμετώπισης Της Πολιτικής Βίας  *Του Θάνου Αδαμόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου Του Δήμου Λαρισαίων
Επιτέλους Ή Δώστε Λύση Ή Τραπείτε Ευγενικά Σε Φυγή! Το αίμα του 34χρονου αντιφασίστα που έχυσε ο διεστραμμένος χρυσαυγίτης δολοφόνος, έγινε…
Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΟ «Έλληνας Θεός» Γκέκας Σώζει Την Akhisar Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων