Κυριακη 18 Οκτωβριου 2015

Λουκά του Ευαγγελιστού

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ντόστανιτς: “Βάζω Πάνω Aπ’ Όλους Την Ομάδα”

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Για την εικόνα της ΑΕΛ κλήθηκε να απαντήσει ο Ράτκο Ντόστανιτς όσο και για “καυτές” ερωτήσεις, όπως το ροτέισον το οποίο πραγματοποίησε κόντρα στο ματς με τον Εργοτέλη.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως βάζει την ομάδα πάνω απ΄όλους ενώ ευχαρίστησε ακόμα μία φορά τον κόσμο που έδωσε ώθηση στους παίκτες που δεν πραγματοποίησαν όμως καλή εμφάνιση.

Στο εχθρικό περιβάλλον και τη διαιτησία τα “έριξε” ο Γιάσμικο Βέλιτς του Εργοτέλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Ράτκο Ντόστανιτς: “Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά. Είχαμε μεγάλες αποστάσεις και όχι καλή κυκλοφορία. Μας έλειψε η σιγουριά που έπρεπε να έχουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε, είχαμε ηρεμία και στο τέλος κερδίσαμε το παιχνίδι. Είχαμε φυσικά και την τύχη με το μέρος μας στη φάση του γκολ.

Ο Εργοτέλης είναι μία καλή ομάδα με γρήγορους παίκτες.  Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, που έσπρωξαν τους παίκτες μας για να πετύχουν την ανατροπή. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Κατανοούμε πως κάθε ομάδα θέλει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό μέσα σε αυτό το γήπεδο. Η Football League είναι μία δύσκολη κατηγορία και θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Είναι μία κατηγορία που θα είναι επίπονη”.

Για το ροτέισον: “Όταν ήρθα την πρώτη φορά εδώ είπα πως έχουμε παίκτες που έχουν χαρακτήρα και αν θέλουμε να πάμε στη Super League δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μόνο έντεκα παίκτες. Είναι βασικό πως όποιος παίζει πρέπει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Αν με ρωτάτε για τον Μαρουκάκη είχε ένα μικρό πρόβλημα χθες και θέλω να έχω παίκτες που είναι στο 100%.

Εγώ βάζω πάνω απ’όλα την ομάδα. Θέλω μία ομάδα που να δίνουν όλοι οι παίκτες το καλύτερό τους. Ισχύει ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, αλλά κι εγώ θέλω να κάνω το ροτέισον μου. Αν θέλουμε να πάμε στη Super League, εγώ υπολογίζω σε 17-18 παίκτες, όχι μία δωδεκάδα παικτών αλλά μία ομάδα. Όποιος είναι καλός στην προπόνηση τον προτιμώ”.

Για τις αποστάσεις: “Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όταν παίζουμε στην έδρα μας πρέπει να κάνουμε επιθέσεις. Θέλουμε να έχουμε την οργάνωση του αγώνα σε συγκεκριμένα μέτρα. Για παράδειγμα στο δεύτερο ημίχρονο πιέζαμε, αλλά παράλληλα έπρεπε να προσέχουμε. Έχουμε παίκτες με ποιότητα που δουλεύουν καλά, αλλά είμαστε μία νέα ομάδα, τριών μηνών. Θέλω οι παίκτες που να δουλεύουν στο καλύτερο εαυτό και να υπάρχει ανταγωνισμός”.
 Άγγελος Βέρτζος: “Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι που το θέλαμε για να κρατηθούμε στην κορυφή. Καταφέραμε και το φέραμε στα μέτρα μας και κερδίσαμε.

Θέλω να σταθώ, λέγοντας πως η ομάδα είναι νέα ακόμα και χρειαζόμαστε δουλειά. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που μαας βοήθησε αρκετά.
Εγώ είπα στα παιδιά πως θα χάσουμε μόνο αν είμαστε ο κακός μας εαυτός. Αισθανθήκαμε την πίεση του κόσμου, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε.

Εμείς θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για τους φιλάθλους και τη χαρά θα προσφέρουμε. Όλοι θέλουν να κερδίζουν την ΑΕΛ υπάρχει πίεση, αλλά βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Είναι ονειρεμένο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που αν και χάναμε με 1-0 ήταν στο πλευρό μας. Υπάρχει πίεση συνέχεια, αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουν πως ο καθένας έρχεται να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ δίχως άγχος”.

Γιάσμικο Βέλιτς: “Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω την έκπληξή μου για τις συνθήκες που επικρατούσαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχω συνηθίσει να βρίσκομαι σε ένα τόσο αφιλόξενο περιβάλλον. Ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας για το καλύτερο δυνατό.Αλλά έμεινα μόνο με στεναχώρια και έκπληξη για τη συνθήκη και τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παικτών μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και ελέγχαμε το παιχνίδι. Ίσως θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ακόμα ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η διαιτησία μας έπαιξε κόντρα “100-0”.  Δεν φύγαμε με αυτό που αξίζαμε, όχι δηλαδή ένα βαθμό αλλά τρεις.

Συγχαρητήρια στο συνάδελφό μου. Η ΑΕΛ είναι μία ομάδα που δεν χρειάζεται να παίρνει έτσι τους βαθμούς. Έχει καλό ρόστερ και παίκτες για να ανέβει χωρίς αυτά τα πράγματα. Είναι πολύ ωραίο το γήπεδο, ίσως είναι και το πιο ωραίο στην Ελλάδα. Είναι ωραίο που είναι γεμάτο και συγχαρητήρια στον κόσμο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να έρχονται για να βλέπουν καλό και καθαρό ποδόσφαιρο. Αυτοί που εννοώ ξέρουν”.

Μάνος Δημήτρης: “Πιστεύω πως οι συμπαίκτες μου δώσανε το καλύτερο τους εαυτό. Καταφέραμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη και δυστυχώς χάσαμε. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.
πηγή:larissasportnews.gr

Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015 21:11

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Χρήσιμα Συμπεράσματα Για Κέρδη - Απώλειες Κομμάτων Tου Νίκου Καρδούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. - MSc Τηλεπισκόπισης - GIS_UK…
Αχ, Λάρισα, Λάρισα... Κάποτε έγραψα ότι η Λάρισα είναι όμορφη πόλη, η ομορφότερη, ότι ακόμη…
Πρόσληψη 6.000 Αναπληρωτών Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Του Αιρετού Στο ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη
Ο Πολιτισμός Σε Πρώτο Πλάνο... Της Άννας Βαγενά, υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΝτόστανιτς: “Βάζω Πάνω Aπ’ Όλους Την Ομάδα” Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων