Κυριακη 19 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Αποκλεισμός, Γιούχα Και... «Αλλιώς Ονειρευόμαστε Τον Ολυμπιακό!»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τέλος το Γιουρόπα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος με το 2-2 κόντρα στην Ντνίπρο αποχαιρέτησε την Ευρώπη.

Γιούχα και συνθήματα στο φινάλε, με 10 παίκτες έπαιζαν οι Πειραιώτες από το 51'.
 
Άδοξα ολοκληρώθηκε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει την Ντνίπρο ούτε εντός έδρας και με το 2-2 αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά, προηγήθηκαν στο 14' με τον Μήτροφλου, όμως στο 22' ισοφαρίσθηκαν από λάθη της άμυνας και όλα τέλειωσαν. Στο 51' αποβλήθηκε με κόκκινη απευθείας ο Μιλιβόγιεβιτς, ενώ παρότι ο Τσόρι στο 90' έκανε το 2-1 με πέναλτι, οι Ουκρανοί ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις.

Μετά το ματς υπήρχε γιούχα από την εξέδρα, αλλά και συνθήματα όπως «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό».

Κρίμα γιατί ήταν διαφορετικά σήμερα...

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος και παρά την επιλογή του Βίτορ Περέιρα να ξεκινήσει και πάλι στο αρχικό σχήμα τους Αφελάι, Ντουρμάζ και Σαντάνα, οι Πειραιώτες ήταν εξαιρετικοί στα πρώτα λεπτά, καθώς πίεζαν ψηλά και έψαχναν το γρήγορο γκολ. Μάλιστα, μόλις στο 10ο λεπτό έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, όταν ο Τσόρι γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή, όμως ο Μήτρογλου από πολύ κοντά και μόνος του σημάδεψε τον αντίπαλο πορτιέρο. Παρόλα αυτά ο Έλληνας επιθετικός δεν πτοήθηκε και τέσσερα λεπτά αργότερα έφυγε ωραία στον κενό χώρο από μπαλιά του Μιλιβόγιεβιτς και με πλασέ έκανε το 1-0!

Το γκολ αυτό έβαλε... φωτιά στο γήπεδο και έδωσε έξτρα ώθηση στους Πειραιώτες, οι οποίοι έψαχναν πλέον ένα γκολ για να πάνε το ματς στην παράταση. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός όπως σε όλα τα φετινά του ματς, την... πάτησε από την τραγική αμυντική του λειτουργία. Στο 22ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Φεντέτσκι έπιασε ολομόναχος την κεφαλιά από κοντά, ο Ρομπέρτο έκανε την τρομερή απόκρουση, όμως κανείς αμυντικός δεν κουνήθηκε και έτσι ο ίδιος παίκτης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-1 για την Ντνίπρο.

Το γκολ αυτό «έκοψε τα φτερά» των παικτών του Ολυμπιακού, οι οποίοι πλέον χρειάζονταν τρία γκολ για να προκριθούν. Από το σημείο αυτό και μετά οι Πειραιώτες... εξαφανίστηκαν, ενώ οι Ουκρανοί μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 34' ο Ρομπέρτο έκανε τρομερή επέμβαση σε κοντινό σουτ του ολομόναχου Κονοπλιάνκα, ενώ στο 40' ο Ισπανός πορτιέρο είπε όχι σε κεφαλιά του αμαρκάριστου Τσεμπεριάτσκο


Όλα τέλειωσαν στο 51'...

Παρά το 1-1 και τις ελάχιστες ελπίδες που είχε για πρόκριση, ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να κυνηγήσει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και από τα πρώτα λεπτά έπαιξε πολύ επιθετικά. Στο 51' όμως όλα τέλειωσαν οριστικά, όταν ο Μιλιβόγιεβιτς σταμάτησε με τάκλιν από πίσω αντίπαλό του στη μεσαία γραμμή για να σταματήσει την αντεπίθεση και ο διαιτητής του έδειξε αμέσως κόκκινη. Οι Πειραιώτες πλέον δεν είχαν καμία ελπίδα...

Στο 65' ο Περέιρα έριξε στο ματς και τους Ντοσεβί- Φορτούνη αντί των Αφελάι – Ντουρμάζ και έγινε πιο επιθετικός. Στο 76' μάλιστα το σουτ του Φορτούνη έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 83' η κεφαλιά του Μήτρογλου πέρασε μόλις άουτ. Τελικά, το γκολ ήρθε στο 90' με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Τσόρι. Το 2-1 όμως δεν έμεινε μέχρι το τέλος, καθώς στις καθυστερήσεις η Ντνίπρο έπιασε στον ύπνο τους Πειραιώτες και ο Κάλινιτς στην κόντρα έγραψε το 2-2.


Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Σιόβας, Σαντάνα, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Τσόρι, Αφελάι (65’ Φορτούνης), Ντουρμάζ (65’ Ντοσεβί), Μήτρογλου.

Ντνίπρο (Μίρον Μάρκεβιτς): Μπόικο, Ντόουγκλας, Τσεμπεριάτσκο, Εγκίντιο, Φεντέτσκι, Κανκάβα, Φέντορτσουκ, Κονοπλιάνκα, Ροτάν, Ματέους, Ζοζούλια (62’ Κάλινιτς).

Αποδοκιμασίες στο τέλος

Μήνυμα στη διοίκηση του Ολυμπιακού έστειλαν οι οπαδοί των “ερυθρόλευκων” μετά την επίτευξη του 2-2 απ'τον Κάλινιτς.

Με το πέναλτι του Τσόρι ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα κόντρα στη Ντνίπρο. Ωστόσο τα πανηγύρια κράτησαν λίγο. Στο 92' ο Κάλινιτς βγήκε μόνος απέναντι απ'τον Ρομπέρτο με την άμυνα του Ολυμπιακού να πιάνεται στον ύπνο και έκανε το 2-2.

Αμέσως μετά την ισοφάριση οι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναξαν το γνωστό σύνθημα «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό» και έστειλαν μήνυμα στη διοίκηση της ομάδας, ενώ υπήρξαν και πολλά γιουχαΐματα.

Ετικέτες ολυμπιακός    Europa League   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΑποκλεισμός, Γιούχα Και... «Αλλιώς Ονειρευόμαστε Τον Ολυμπιακό!» Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων