Κυριακη 19 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Νίκη Δια Πυρός Και Σιδήρου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Σε ένα ματς με πολλά νέυρα και ένταση η ΑΕΛ πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 με αυτογκόλ του Παληγεώργου και του Μπανούση.

Αρχικά προηγήθηκε ο Τύρναβος με τον Όττα σε μια απίστευτη φάση αφού ο Παπασάββας ανατράπηκε από τον Ζαχαράκη ο Κοτσάνης σφύριξε ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός σκόραρε με σουτ με τον ρέφερι της αναμέτρησης προς κατάπληξη όλων να δείχνει τη σέντρα καταμετρώντας το γκολ αφού θα έπρεπε να εκτελεστεί το πέναλντι και να πάρει κόκκινη κάρτα ο Ζαχαράκης.

Το θετικό που κρατάμε από την ΑΕΛ είναι η ψυχή που έδειξε όλη η ομάδα και γύρισε το παιχνίδι. Φυσικά, η ΑΕΛ έδειξε πως θέλει πολύ δουλειά για να πετύχει τον στόχο της και από την άλλη ο Τύρναβος που έπαιξε κλειστά κάνοντας πολλά αμυντικά λάθη. Ο Σερτζίνιο ξεχώρισε αρκετά, βοήθησαν οι Φλεριβάλ και Πίντο ενώ από τον Τύρναβο οι Ποκόνγκ και Γεωργίου. Στιγμές έντασης στο γήπεδομε τους 1000 φιλάθλους να αντιδρούν στην πλειονότητα τους στις διαιτητικές αποφάσεις.

Στο 8 λεπτό της αναμέτρησης ο Γεωργίου έξω από την περιοχή σούταρε φαλτσαριστά με τον Αποστολίδη να διώχνει δύσκολα. Στο 24 λεπτό ο Ζαχαράκης σέντραρε ωραία και ο Μπανούσης πήδηξε πιο πάνω από όλους πήρε την κεφαλιά αλλά ο Πρίφτης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 27 λεπτό μια πολύ περίεργη φάση όπου δημιουργήθηκε αναταραχή πήρε τις κόντρες ο Παπασάββας έπεσε κάτω με τον Κοτσιάνη να δείχνει πως θα υποδείξει πέναλντι οι παίκτες σταματάνε ο Όττα σκόραρε ανενόχλητος και τελικά μέτρησε με τους φιλάθλους να μένουν άναυδοι όπως και οι παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Στο 35΄ διπλή απανωτή ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Πίντο να κάνει το γυριστό σουτ η μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ! Στη συνέχεια της φάσης ο Μπανούσης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε και πάλι κόρνερ! Στο 37΄λεπτό ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Παληγεώργος έβαλε αυτογκόλ κάνοντας το 1-1.

Τρομερή ευκαιρία για τον Τύρναβο με τον Όττα να σουτάρει σε τετ-α-τετ ο Αποστολίδης απέκρουσε διώχνοντας σε δεύτερο χρόνο.Απογοητευτικό το δεύτερο ημίχρονο χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο με τις δύο ομάδες να παίζουν χωρίς συνοχή στη γραμμές τους κάνοντας πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις.Στο 83΄ η λύτρωση ήρθε για την ΑΕΛ με τον Σερτζίνιο να εκτελεί  το κόρνερ με τον Ρίστοβιτς να σουτα΄ρει η μπάλα να κοντράρει και τον Μπανούση να την σπρώχνει στα δίχτυα κάνοντας το 1-2. Στο επόμενο λεπτό ο Ποκόνγκ χτύπησε εκτός φάσης τον Ζαχαράκη αλλά αντίκρισε την κίτρινη κάρτα!

AEΛ: Αποστολίδης, Ζαχαράκης, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Φλεριβάλ(46΄Νεμπεγλέρας), Πίντο(68΄Ρίστοβιτς), Ελιομάρ(62΄Μπόγιοβιτς), Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Σέρτζιο

Τύρναβος: Πρίφτης,Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος,  Κισκαμπάνης(51΄Σουλιώτης), Ιβανίδης, Καραμανλής, Μούσσα,Γεωργίου(77΄Χαλούλος),Ντατίδης, Όττα, Παπασσάβας (67΄Μιλουτίνοβιτς)

Πηγή: larissa sport news.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    Τύρναβος    αλκαζαρ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΝίκη Δια Πυρός Και Σιδήρου Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων