Κυριακη 19 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

O Σουάρες Τους Τελείωσε, Ο Μέσι Τους Χαρίστηκε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Μπαρτσελόνα με δύο γκολ του Σουάρες νίκησε 2-1 τη Σίτι στο Μάντσεστερ και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τους

««οκτώ» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» στο φινάλε, αν ο εξαιρετικός σήμερα Μέσι δεν έχανε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Ο Λουίς Σουάρες έπαιξε στην Αγγλία για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από την Λίβερπουλ και κατάφερε να σκοράρει μετά από 16 λεπτά.

Ο Ουρουγουανός άσος με εξαιρετικό πλασέ από πλάγια αριστερά μέσα από την περιοχή νίκησε τον Τζο Χαρτ, έπειτα από λάθος του Βενσάν Κομπανί, ενώ "χτύπησε" ξανά στο 30', κάνοντας το 0-2 με κοντινό πλασέ έπειτα από προσπάθεια και ασίστ του Τζόρντι Άλμπα από αριστερά.

Στο 44' ο Ντάνι Άλβες έκανε σέντρα-σουτ και είδε την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ οι Άγγλοι ουσιαστικά δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Άγγλοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν στα πρώτα λεπτά και στο 49' έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Τζέκο να είναι μόνος λίγο έξω από την μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Τερ Στέγκεν, ενώ νωρίτερα, πριν το κόρνερ, το σουτ του Νασρί κόντραρε στον Μαστσεράνο.

Λίγο αργότερα, στο 54ο λεπτό, απείλησε και για πρώτη φορά ο Σέρχιο Αγκουέρο, με καλό σουτ εκτός περιοχής, αλλά άστοχο, όμως στο 69' ο Αργεντινός κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Μπαρτσελόνα, μειώνοντας σε 1-2, έπειτα από ασίστ του Νταβίντ Σίλβα με "τακουνάκι".

Εκεί που οι "πολίτες" είχαν την πρωτοβουλία και έδειχναν να μπορούν να πιέσουν για δεύτερο γκολ και ισοφάριση, έμειναν με 10 παίκτες στο 73', με τον Γκαέλ Κλισί σε διεκδίκηση να χτυπά τον Ντάνι Άλβες και παίρνει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 93' ο Λιονέλ Μέσι κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Χαρτ απέκρουσε και εν συνεχεία ο Αργεντινός αστόχησε σε κεφαλιά "ψαράκι".

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Φερνάντο, Μίλνερ, Νασρί (62' Φερναντίνιο), Νταβίντ Σίλβα (78' Σανιά), Τζέκο (68' Μπονί), Αγκουέρο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες (75' Αντριάνο), Μαστσεράνο, Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (71' Ματιέ), Ινιέστα, Νεϊμάρ (80' Πέδρο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

*κόκκινη 73' Κλισί

**χαμένο πέναλτι 94' Μέσι (απόκρουση Χαρτ)

Πηγή: sport24.gr

Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςO Σουάρες Τους Τελείωσε, Ο Μέσι Τους Χαρίστηκε! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων