Κυριακη 19 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ήττα Της ΑΕΛ Με Το Έτσι Θέλω

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με το ετσι θέλω οδήγησε την ΑΕΛ στην ήττα η διαιτησία  και  ολοκλήρωσε το έργο της για την φετινή χρονιά μετά την αλλοίωση αποτελεσμάτων με

Ηρακλή, Ζάκυνθο . Ο διαιτητής Παναγιώτοπουλος και ο επόπτης Χουλιάρας με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και εκτέλεσαν την ΑΕΛ. Η πιο χαρακτηριστική φάση έγινε στο 49΄ λεπτό όταν η ΑΕΛ πέτυχε το γκολ με τον Μπόγιοβιτς αλλά ο Χουλιάρας το ακύρωσε ως οφσαιντ. Οι καθυστερήσεις του παιχνιδιού ήταν μόλις τρία λεπτά και οι κάρτες που έδειξε ο Παναγιωτόπουλος  και ο επόπτης Χουλιάρας με κάποιες υποδείξεις του εξόργισαν τον κόσμο που απειλούσε να μπει μέσα στο γήπεδο!!! Με αυτήν την ήττα η ΑΕΛ  χάνει τον στόχο των πλέυ οφφ και μπορεί να σχεδιάζει την επόμενη χρονιά.

 

Πιο δυνατά μπήκε η ΑΕΛ στο παιχνίδι όπου στο 3΄ λεπτό ο Πινδώνης σούταρε από έξω δεξιά και η μπάλα πήγε άουτ. Στο 7ο λεπτό ο Σερτζίνιο σούταρε μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 43΄ ο Καρανίκας έβγαλε πολύ καλή σέντρα με τον Ελιομάρ να παίρνει την κεφαλιά και τον Ρίζο να αποκρούει εντυπωσιακά.

 

eliomarΜεγάλη φάση στο 47΄για την ΑΕΛ όπου ο Μπόγιοβιτς βγήκε τετ-α-τετ με τον Ρίζο αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει με τους αμυντικούς του Ολυμπιακού Βόλου να διώχνουν. Στο 51΄ο Μπάρμπας πήδηξε πιο πάνω από όλους και έκανε το 0-1. Μεγάλη ένταση επικράτησε αφού δύο λεπτά πριν ο Μπόγιοβιτς σκόραρε αλλά λανθασμένα ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι ως οφσάιντ. Στο 54΄ ο Πινδώνης πήρε την κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα πήγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Ρίζου. Μια ακόμα τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΛ όταν ο Ρίστοβιτς εκτέλεσε το φάουλ και ο Κοντοδήμος με κοντινή προβολή δεν κατάφερε να σκοράρει καταλήγοντας άουτ η μπάλα.Στο 75΄ ο Πινδώνης αποβλήθηκε αφού δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα με 10 παίκτες. Στο 80΄ το ματς διεκόπηκε αφού μετά τα συνεχή λάθη του διαιτητικού τρίου και το γκολ που δέχθηκε η ΑΕΛ η κατάσταση μύριζε μπαρούτι.

 

boyoΑυτό είχε σαν αποτέλεσμα μεγάλος αριθμός οπαδών να μεταφερθεί προς το πέταλο των φιλοξενουμένων, η Αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και το ματς διεκόπηκε. Για πολύ ώρα τα επεισόδια μαίνονταν με σπασμένα καθίσματα και καπνογόνα να φεύγουν βροχή. Η προσωπική ασφάλεια του Βαγγέλη Πλεξίδα τον μετέφερε εκτός του γηπέδου αφού  δέχθηκε αντικείμενα και αρνητικά σχόλια. Μετά από 15 λεπτά ο αγώνας ξαναξεκίνησε εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών.Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα ο Πίντο από το πέναλντι σούταρε αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

 

 

 

ΠΑΕ ΑΕΛ: Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος,Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας,Πινδώνης,Μπόγιοβιτς,Ελιομάρ(60΄Ρίστοβιτς),Μπανούσης,Σέρτζιο,Καρανίκας(46΄Ενγκεσάν)

 

ΠΑΕ Ολ.Βόλου: Ρίζος, Ζέρης, Ρόκας, Νικολιάς, Μπουτζίκος, Τριανταφυλλάκος,Γιαλούσης,  Μπάρμπας, Μπεριάν,Θέος(55΄Κυζιρίδης),Διαμαντόπουλος(60΄Μπαλβονταλίεφ)

Πηγή: larissasportnews.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    Ήττα    Ολυμπιακός Βόλου   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΉττα Της ΑΕΛ Με Το Έτσι Θέλω Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων