Παρασκευη 5 Απριλιου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Αστραψε Και …Βρόντηξε Ο Καβακάς

Φεβ 26, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σοβαρότητα και μεγαλύτερη ωριμότητα σε ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική τους συμπεριφορά ζητάει από μερίδα παικτών της ΑΕΛ

ο προπονητής τους Τίμος Καβακάς, ο οποίος παρά την τελευταία νίκη της ομάδας του επί των Γιαννιτσών, είχε αρκετά παράπονα από ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Και επειδή ακριβώς από κάποιους παίκτες περιμένει περισσότερα από όσα προσφέρουν ενώ οι δυνατότητές τους είναι μεγαλύτερες, έβγαλε στην επιφάνεια το πιο αυστηρό του πρόσωπο επιμένοντας ότι θα κάνει τα πάντα για το καλό της ομάδας και για να πετύχει αυτή τους στόχους της. 

Για παράδειγμα τις κάρτες που πήραν οι Τσίγκας και Σέρεμετ στο ματς της Επανομής τις θεώρησε άσκοπες αφού θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Τέτοια περιστατικά μπορεί να κάνουν κακό στην ομάδα που δεν έχει την πολυτέλεια να διαθέτει πολλές λύσεις σε κάποιες θέσεις οπότε χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές να ενεργούν με σοβαρότητα και όχι χωρίς να σκέφτονται την επόμενή τους κίνηση και τις συνέπειές της. Από κάποιους άλλους παίκτες δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή τους παρότι έχουν δυνατότητες και απαιτεί από εκείνους να …φορτσάρουν για να βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν. 

Προκειμένου λοιπόν να μην επαναπαύονται οι ποδοσφαιριστές επειδή ήρθαν κάποια καλά αποτελέσματα και για να προλάβει το …κακό ο Καβακάς τα είπε …ένα χεράκι στους παίκτες του κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου. Αλλωστε τον… πρόλογο τον έκανε ήδη από την συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τα Γιαννιτσά.

Ενα είναι το βέβαιο, το μήνυμα ελήφθη και δεν μένει τώρα παρά να διαπιστωθεί αν οι «βυσσινί» έχουν εμπεδώσει τα όσα τους …έψαλλε ο προπονητής τους και αν όντως επιδείξουν την δέουσα σοβαρότητα από εδώ και στο εξής. Εξάλλου, τους περιμένουν πολύ δύσκολα ματς και καθοριστικά για την πορεία της ομάδας. Αρχής γενομένης φυσικά από το ματς της ερχόμενης Κυριακής στον Βόλο με οικοδεσπότη τον Ολυμπιακό. Ενα μεγάλο θεσσαλικό ντέρμπι, στο οποίο ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος. 

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Οι …μπελάδες συνεχίζονται με τους τραυματισμούς για την ΑΕΛ, καθώς δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι πρώτες εκτιμήσεις για αρκετά μεγάλη ζημιά στο πόδι του Πόνσε. 

Θλάση στον οπίσθιο μηριαίο με βλάβη και σε τμήμα του τένοντα είναι η διάγνωση για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τα Γιαννιτσά. Η περίοδος αποκατάστασης υπολογίζεται σε περίπου 1,5 μήνα. Μεγάλο πλήγμα όπως γίνεται κατανοητό για τον Καβακά αφού πρόκειται για έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες της λαρισινής ομάδας ο οποίος χάνει το πιο κρίσιμο διάστημα και θα επιστρέψει πια προς το τέλος του πρωταθλήματος.

Ασχημα μαντάτα και για τον Εμάνουελ Φρανκού που υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική και σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εξέτασης η επούλωση του τραύματος στον τετρακέφαλο δεν ήταν καλής ποιότητας και εκτιμάται ότι θα χρειαστούν ακόμη 2-3 εβδομάδες για την πλήρη αποκατάσταση. 

 

XΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφερόμενη στο λόγο που  δεν διαθέτει εισιτήρια στους Λαρισαίους φιλάθλους: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της αλλά και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ενημερώνει ότι: Τηρώντας τη συμφωνία του αγώνα του α’ γύρου που ουσιαστικά επεβλήθη από την ΠΑΕ ΑΕΛ (για τυχόν παρεξηγήσεις), καθώς και σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας δεν θα διατεθούν εισιτήρια στη ΠΑΕ ΑΕΛ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Γενική είσοδος 10€ - γυναίκες & παιδιά έως 12 ετών είσοδος ελεύθερη. Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και τα γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων «AustrianBoys», καθημερινά από τη Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 με συνεχόμενο ωράριο 9:00 – 21:00 μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί όλους τους φιλάθλους της να δώσουν βροντερό παρών και να στηρίξουν την ομάδα με όλες τους τις δυνάμεις – πάντα σε φίλαθλα πλαίσια - δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαφορά κουλτούρας και επιπέδου. Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ 

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή για την Πέμπτη 28/02/2013 και ώρα 10:30 για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β.

Την Κυριακή 3/3 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την ΑΕΛ για την 25η αγωνιστική της Football Leaque. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του OTE TV, το ματς θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα μεταδοθεί απευθείας από το OTE Sports 3. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ

Δόξα Δράμας-Ηρακλής Ψαχνών 15:00

Αναγέννηση Επανομής-Πανσερραϊκός 15:00

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Καλλιθέα 15:00

Ηρακλής-Νίκη Βόλου 15:00

Παναιτωλικός-Φωκικός 15:00

Καλλονή-Θρασύβουλος 15:00

Εθνικός Γαζώρου-Βύζας Μεγάρων 15:00

Καβάλα-Παναχαϊκή 15:00

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ 18:30 OΤΕ Sports 3

ΔΕΥΤΕΡΑ

Απόλλων Σμύρνης-Εργοτέλης 19:00 OΤΕ Sports 3

Ρεπό:Πιερικός

Ετικέτες ΑΕΛ    Καβακάς   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Συνεχίζει τα… καψώνια ο Παναγιωτόπουλος Σε μια άνευ προηγούμενου ταλαιπωρία κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υποβλήθηκαν…
Πως Επηρεάζει Την Οικογένεια Η Οικονομική Κρίση Ενδιαφέρουσα και εξαιρετικά επίκαιρη εκδήλωση διοργανώνουν οι Σύλλογοι Γονέων των 3ου -…
Ο Π. Καμμένος Στις Εκδηλώσεις Του Κιλελέρ «Κλείδωσε», σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η παρουσία του προέδρου των «Ανεξάρτητων…
Οργή Αγοραστού Για Τα «Σενάρια» Περικοπής Πόρων Την πλήρη αντίθεσή του με το ενδεχόμενο να υπάρξει και νέα περικοπή…
Πήρε Ευλογία 2 Τον νέο Στρατηγό-Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο κ. Χρήστο Μανωλά δέχθηκε εθιμοτυπικά
Σχόλια
Εναλλακτική Πρόταση Δεν Διατυπώθηκε Οι χθεσινές αποφάσεις του Eurogroup…
Ελεύθεροι Κατακτημένοι Του Αλκίνοου Ιωαννίδη Δεν θα…
Φτάνουν Πια Τα Κούφια Λόγια.. Επειδή εμείς δεν ξεχνάμε... Επειδή…
Εμπρός Στο Δρόμο Που Χάραξε Η Κύπρος Με μια ιστορική απόφαση η…
Απόψεις
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΑστραψε Και …Βρόντηξε Ο Καβακάς Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων