Τεταρτη 15 Απριλιου 2015

Λεωνίδας

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Χάλια Το Ματς, Σούπερ Το Γκολ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Η νίκη μετράει για την ΑΕΛ απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα με σκορ 1-0 με πολύ ωραίο γκολ του Μπόγιοβιτς. Ένα κακό παιχνίδι παρουσία

400 οπαδών που βρέθηκαν στο στάδιο Αλκαζάρ που το μόνο που μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος είναι απόδοση του Μπόγιοβιτς που πραγματικά η μεταγραφή ήταν λίρα εκατό. Το ευχάριστο είναι οι 3 βαθμοί που πήραν οι Βυσσινί αλλά παρόλα αυτά από τις αλλεπάλληλες αλλαγές στο ρόστερ δεν είναι δυνατόν να βρεθεί η χημεία στο σύνολο. Χρειάζεται πολύ δουλειά για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ΑΕΛ. Θετικό ντεμπούτο για τον Πίντο και πάντα καλοί Πινδώνης και Σαρακατσάνος, Δεληζήσης.

 

Mέσα σε βροχή και δυνατό αέρα διεξήχθη το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Αγροτικό Αστέρα χωρίς οι δύο ομάδες να παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο με μόνη εξαίρεση  το γυριστό σουτ αφού κοντρόλαρε πολύ ωραία τη μπάλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Από κει και πέρα στο υπόλοιπο μέρος δεν δημιουργήθηκε κάποια ευκαιρία στις δύο εστίες αφού τα πολλά λάθη στο κέντρο δεν βοήθησαν τους επιθετικούς να κάνουν κάτι καλό.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο ίδιο τέμπο κινήθηκε ο ρυθμός του παιχνιδιού με την ΑΕΛ να προσπαθεί να κλείσει τα καρέ της και να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση και τον Αγροτικό Αστέρα να κρατάει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου δίχως να περνάνε οι μπαλιές προς την επίθεση. Για μια ακόμα φορά φάνηκε η ανεπάρκεια των ιθυνόντων της ΑΕΛ αφού ο Φλεριβάλ ήτνα έτοιμος να μπει στο γήπεδο αλλά η φανέλα που φορούσε δεν ήτνα η σωστή αφού το νούμερο του είναι το 19 και όχι το 23! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μπει τελικά ο Πίντο.

 

Στο 76΄σημειώθηκε πολύ καλη ευκαιρία με τον Ελιομάρ να σεντράρει και τον Πίντο να σουτάρει από κοντά πολύ ψηλά άουτ. Στο τέλος του παιχνιδιού οι λιγοστοί οπαδοί στο Αλκαζάρ χειροκρότησαν τις προσπάθειες των Βυσσινί και ανανέωσαν το ραντεβού για την προσεχή Κυριακή απέναντι στη Λαμία.

 

ΠΑΕ ΑΕΛ: Αποστολίδης,Σαρακατσάνος,Μουλόπουλος, Δεληζήσης, Κουρτεσιώτης, Μελισσάς, Γιάντσης(61΄Καρανίκας),Πινδώνης, Ελιομάρ,Περίκο(73΄Πίντο) Μπόγιοβιτς(80΄Λύρας)

ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας: Ταταρίδης,.Σκλιοπίδης,Χιντζίδης,Καπίας, Ντόικιτς, Σαμουηλίδης(Κουρελάς),Τσεμπερίδης(66΄Καθάριος),Στεφανίδης, Βελλίνης, Καρακατσάνης,Μίλιτς(71΄ Παλάσκας)

Πηγή: larissasportnews.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    νίκη   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΧάλια Το Ματς, Σούπερ Το Γκολ! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων