Κυριακη 27 Ιουλιου 2014

Παντελής

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Το "Κατηγορώ" Του Ηλία Κυριακίδη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέσα σε πλήθος κόσμου ο Ηλίας Κυριακίδης μίλησε για όλους και για όλα. Σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης  δόθηκε η συνέντευξη

του έμπειρου μεσοεπιθετικού απαντώντας  σε όλες τις ερωτήσεις δημοσιογράφων και οπαδών. Μια συνέντευξη που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση λόγω των λεγομένων φυσικά και των γεγονότων που παρουσιάστηκαν σε αυτή αλλά και λόγω του επιπέδου του Κυριακίδη που έχοντας το χάρισμα του λόγου κατάφερε να εξηγήσει με σαφήνεια από την δικιά του θέση τι συνέβη. Το παρόν έδωσε και ο Σάββας Κωφίδης εκπροσωπεί την οργάνωση La victoria siempre  που στηρίζει αδικημένους ποδοσφαιριστές.

Ευθύ κατηγορώ στους Γαλανακόπουλο, Νάκα , Μπαλατσούκα όπως ξεκαθάρισε όχι σε προσωπικό επίπεδο αλλά για τις πρακτικές  αυτούς τους τρεις μήνες.  Ξεκινώντας την συζήτηση εξιστόρησε τα γεγονότα του Ιανουαρίου αναφέροντας τις δικαιολογίες που ειπώθηκαν εναντίον του. Έκανε λόγο για τα ραντεβού του με τον Γαλανακόπουλο και τον Πλεξίδα λέγοντας χαρακτηριστικά «πήρα μέρος  σε έναν μπερδεμένο διάλογο που δεν έβγαινε άκρη. Σε λίγα δευτερόλεπτα βρέθηκα από το χορτάρι, στον πάγκο και κατευθείαν στην κερκίδα.  Πριν προλάβω να πάω σπίτι μου είχε δημοσιεύσει συγκεκριμένο σάιτ την είδηση  που εγώ δεν ήθελα να βγει. Μετά από τρεις μέρες κλήθηκα να είμαι στις 13.30 στο Αλκαζάρ. Εκεί μου είπαν ότι δεν μπορώ να πάω στο φιλικό αφού είναι εντολή του Γαλανακόπουλου και παρόλα αυτά το σεβάστηκα και συμφωνήθηκε να βρεθούμε σε ένα άλλο ραντεβού. Να υπενθυμίσω ότι στη Δημοτική Ραδιοφωνία  το ίδιο πρωί και τον Αποστόλη Τριανταφύλλου ο Γαλανακόπουλος είχε πει ότι υπάρχει ηθικό ζήτημα και αν δεν έβγαινα εγώ να το πω τότε θα βγω εγώ και θα το πω. Επειδή  ξέρω από πρόσθεση και έχουν περάσει 92 μέρες καταλαβαίνετε όλοι σας τι συνέβη.Στο ραντεβού που έγινε το ίδιο βράδυ έγινε μια από τα ίδια. Παρόντες Γαλανακόπουλος , Νάκας , Μπαλατσούκας και μετά από λίγο ο Κατέρης μέλος της διοικούσας επιτροπής. Παρουσιάστηκαν ως δικαιολογίες η διαρροή ειδήσεων , ιατρικά θέματα κτλ που ωστόσο καταρρίφθηκαν τα πάντα. Στο τέλος του ραντεβού με πήρε ο Νάκας σε άλλο δωμάτιο για δεκαπέντε λεπτά που συζητήσαμε έγινα μάρτυρας σε ένα περιστατικό με τα μέλη των Monsters που είχαν συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή . Εκεί ο Γαλανακόπουλος είπε την πρώτη συγγνώμη λέγοντας ότι την είδηση  την είπα εγώ αλλά ο δημοσιογράφος  με πήρε τηλέφωνο.  Ύστερα και για τριάντα λεπτά περίπου ένα μπαλάκι πηγαινοερχόταν ανάμεσα  στον Γαλανακόπουλο και την διοίκηση της Ερασιτεχνικής. Έλεγε ο ένας στον άλλο μην το πεις και μην το πεις. Στα μέλη του συνδέσμου ειπώθηκαν τα ίδια ακριβώς προκαλώντας το γέλιο και ο Γιώργος Γεωργίου  είπε χαρακτηριστικά ότι αυτός ο παίκτης εκπροσωπεί κάποιες αξίες και αρχές και εσείς τον διεσύρατε και η ομάδα τελικά δεν μπορεί να διοικείται με τέτοιες πρακτικές. Διαβεβαίωσαν φυσικά ότι δεν είναι προπονητές για να κανονίζουν ποιος θα αγωνίζεται αλλά το πρόβλημα είναι ο τρόπος και οι πράξεις . Να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό με κανέναν αλλά διαφωνώ και έχω πρόβλημα με τις πρακτικές τους. Μετά από όλα αυτά ξανά και πάλι βγήκε στον αέρα ένα δημοσίευμα που έκανε λόγο για δικιά μου μετάβαση στα γραφεία με άλλα είκοσι άτομα του συνδέσμου. Ο διασυρμός και η λάσπη  χάνουν το νόημα τους. Παρόλο που έγιναν όλα αυτά συμφωνήθηκε μεταξύ αντρών εμού και Νάκα ότι δεν χρειάζεται να πέσει άλλο λάδι στη φωτιά. Μετά από μια εβδομάδα σε ραδιοφωνική εκπομπή  ο Βαγγέλης Πλεξίδας  αναφέρθηκε και πάλι σε ηθικό ζήτημα που και πάλι δεν το ανέφερε ξεκάθαρα. Καταλαβαίνετε την αξιοπιστία των γεγονότων».

Επίσης στην τοποθέτηση του ο Ηλίας Κυριακίδης  είπε και ένα παράδειγμα που το χρησιμοποίησε στην συνάντηση του με τον Πλεξίδα ο οποίος παρατήρησε ότι οι παίκτες δεν πανηγύρισαν μαζί που σχετίζονταν ο Νταμπίζας, ο Βενετίδης και ο Κατσιαρός αφότου τρεις παίκτες της ΑΕΛ τότε δεν ήθελαν να κατέβουν αφού ήταν απλήρωτοι για πενήντα μέρες. Με παρέμβαση τότε όλης της ομάδας λύθηκε το θέμα εσωτερικά κατευθείαν αφού κατάλαβαν και οι ίδιοι ποια ήταν η αληθινή κατάσταση για να καταδείξει έτσι πως είναι ο σωστός τρόπος να λύνονται τα θέματα και όχι να δημοσιεύονται με αυτόν τρόπο.

 

Στη συνέχεια της κουβέντας χαρακτήρισε ονομαστικά δημοσιογράφους για τα δημοσιεύματα μετά την ανακοίνωση των παικτών στο παιχνίδι με τον Οικονόμο. Όσον αφορά, την ανακοίνωση την χαρακτήρισε ηθικό υποβιβασμό και από τα χειρότερα γεγονότα στην ιστορία της που την αμαύρωσαν ιδιαίτερα.  Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που λέχθηκε ήταν η συνάντηση του με τον Νίκο Μπαλατσούκα και τον Τέλη Γκούμα .

«Μου είπαν ότι έχουν την καλή διάθεση  να λυθούν δύο ζητήματα οικονομικό και αγωνιστικό. Ρώτησε ο ένας τον άλλο γιατί δεν πληρώνομαι  και απάντησαν μόνοι τους ότι δεν ξέρουν και τελείωσε.»

 Σε σχετική ερώτηση να αναφερθεί στους παίκτες που έγραψαν  την κατάπτυστη ανακοίνωση τόνισε ο ίδιος  με έμφαση ότι αυτά που κοροιδεύει  δεν τα κάνει σε άλλους. Μάλιστα είπε ότι τους αμόρφωτους τους αντιμετωπίζει με παιδεία και δεν πέφτει σε αυτό το χαμηλό επίπεδο.

Οι σχέσεις του με την ομάδα δήλωσε είναι άψογες και το πρόβλημα είναι με τα πρόσωπα όσον αφορά τις πρακτικές τους και τι έκαναν.

Στο τέλος σε σχετική ερώτηση για το τι έγινε στο παιχνίδι  κεκλεισμένων θύρων με τον Όλυμπο Κέρκυρας. Εξήγησε ότι αρχικά ήταν να παρακολουθήσει το ματς αλλά δέχθηκε το τηλέφωνο από τον Σπύρο Θεοχαρίδη και τον Γιώργο Ζαχαρή ότι δημιοιυργήθηκε πρόβλημα και δεν μπορεί να μπει στα αποδυτήρια ούτε και στη θύρα 3. Μάλιστα σε εκείνο το σημείο ο Σπύρος Θεοχαρίδης είπε στην προσπάθεια του να βάλει τον Κυριακίδη μέσα στο γήπεδο του απάντησε ο Γαλανακόπουλος ότι θα τον δείρουν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του!!!

Στην κατακλείδα της κουβέντας ερωτήθη ο Κυριακίδης για την πρόσκληση από το σωματείο της Ραψάνης που είπε ότι η απάντηση της ΑΕΛ ήταν αρνητική. Μάλιστα το λόγο πήρε ο υπεύθυνος του σωματείου που έκανε λόγο για απειλές ακόμα και από μπράβους για να μην βραβευθεί ο Κυριακίδης.

Πηγή: larissa sport news.gr

Ετικέτες Κυριακίδης    Συνέντευξη   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΤο "Κατηγορώ" Του Ηλία Κυριακίδη Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων