Κυριακη 4 Μαϊου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Απ' Το Πουθενά Η Καστοριά Παραλίγο Να 'Κανε Ζημιά... Νίκη Με Καρδιοχτύπι!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρουσία 500 οπαδών και με βροχερό καιρό η ΑΕΛ κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο της Καστοριάς με σκορ 2-1. Μέτρια η εμφάνιση

των Βυσσινί που δεν ικανοποίησαν με την εμφάνιση τους και από υπερβολικό άγχος οι παίκτες της δεν μπόρεσαν να αυξήσουν το δείκτη του σκορ με αποτέλεσμα η Καστοριά να μπει στο ματς και παραλίγο θα ισοφάριζε! Ούτε  με θαύμα δεν χάνει  την  άνοδο αφού απομένουν τέσσερις αγωνιστικές και η διαφορά είναι  μεγάλη βαθμολογική και αγωνιστική.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ κυριάρχησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να βάλει παραπάνω από ένα γκολ. Στο 3ο μόλις λεπτό  σέντρα Αραμπατζή ο Γκούρτσας έκανε την κεφαλιά που κατέληξε άουτ. Στο 5΄ λεπτό ο Καρανίκας σέντραρε βρήκε τον Στεφανίδη ο οποίος με δυνατό βολ πλανέ είδε τον Σαραφιάνο να αποκρούει σε κόρνερ.

Γκολ στο 29΄ από εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη που βρήκε στο κεφάλι του Πατηνιώτη και κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0!

Στο επόμενο λεπτό ο Καρανίκας έκανε την επέλαση και ο Στεφανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Καστοριάς. Τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου στο 43΄  όπου ο Γκούρτσας πήρε την κεφαλιά από φάουλ  του Νεμπεγλέρα  αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Το ημίχρονο τελείωσε με την ΑΕΛ να προηγείται, να χάνει σημαντικές ευκαιρίες και την Καστοριά να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο.

Από το πουθενά η Καστοριά κέρδισε το πέναλντι ο Γεωργιάδης και ο Παπαδόπουλος στο 86΄ξανάβαλε στο παιχνίδι την ομάδα του κάνοντας το 2-1.

Στο 59΄ ο Σουμέλας μέσα από την περιοχή σουτάρει αλλά μπλοκάρει ο Σικαλιάς. Ήταν η πρώτη ευκαιρία για την Καστοριά στο παιχνίδι η οποία και λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου από την βροχή φάνηκε να μένει από «ανάσες» και να μην μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Στο 71΄ ο Μπουσινάκης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα από σέντρα του Αραμπατζή και έκανε το 2-0 εν μέσω πανηγυρισμών !

Από το πουθενά στο 86 η Καστοριά με τον Γεωργιάδη κέρδισε το πέναλντι όπου ο Παπαδόπουλος έκανε το 2-1. Στο τελευταίο πεντάλεπτο τα πάντα αντιστράφηκαν με την Καστοριά να κυριαρχεί πλήρως και να δημιουργεί πολύ επικίνδυνες καταστάσεις με τον Σαβαίδη που σούταρε από τη μικρή περιοχή ελάχιστα άουτ και τον Παπαδόπουλο από εκτέλεση φάουλ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σικαλιάς κρατώντας το αποτέλεσμα υπέρ των Βυσσινί.

ΑΕΛ 1964: Σικαλιάς, Καρανίκας, Αραμπατζής , Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πατινιώτης, Σαββίδης(67΄Μπουσινάκης), Στεφανίδης, Γκούρτσας(82΄Γαρυφαλλόπουλος), Καρακατσάνης(84΄Μπλέντι)

Καστοριά: Σαραφιάνος, Σαββαίδης, Τσόπρας, Σουμελάς, Μπαιρακτάρης, Κεφαλάς, Λαζαρίδης, Σωλομονίδης( 80΄Χριστοφορίδης), Γανολής(71΄Γεωργιάδης), Παπαδόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Α.

Πηγή: larissa sport news.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    Καστοριά    αλκαζαρ   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 19:13

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Η Δίκη Του Ιησού Του Στυλιανού Σούρλα (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.)
''Το Οραμά Μας Για Την Θεσσαλία...'' Του Μπάμπη Παπασπύρου
Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΑπ' Το Πουθενά Η Καστοριά Παραλίγο Να 'Κανε Ζημιά... Νίκη Με Καρδιοχτύπι! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων