Κυριακη 27 Ιουλιου 2014

Παντελής

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Θέλω την ΑΕΛ Σούπερ Λίγκα και Ευρώπη» (βίντεο)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα χαρτιά τους άνοιξαν την Τρίτη το μεσημέρι στο AEL FC ARENA οι Ισπανοί επενδυτές που θέλουν να πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο

των μετοχών της νέας ΠΑΕ που θα δημιουργεί με την άνοδο της ομάδας στην φούτμπολ λιγκ.

Ο Λουϊς Όλιβερ ο νεότερος, συνοδευόμενος από τον Άλεξ Νικολάι και τον Λουκά Σάββα παρουσίασε το πλάνο του και τα σχέδια για την επόμενη ημέρα της ΑΕΛ, εφόσον πάρει την έγκριση από τα μέλη της γενικής συνέλευσης.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι πως εκτός από τους όρους που έχει θέσει η ερασιτεχνική στην πρόσκληση ενδιαφέροντος(και σύμφωνα με τον Λουϊς Όλιβερ τους καλύπτουν) είναι το επιχειρηματικό πλάνο που είναι σε ευρωπαϊκά πρότυπα και αν υλοποιηθεί θα βάλει σε άλλη τροχιά την λαρισινή ομάδα.

Ταυτόχρονα η ισπανική πλευρά έκανε γνωστό ότι επήλθε συμφωνία με τον Κώστα Πηλαδάκη για το γήπεδο και η ομάδα θα αγωνίζεται στο AEL FCARENA και το ίδιο θα γίνει και με το προπονητήριο των Δένδρων μόλις ολοκληρωθεί η εκκαθάριση.

Στην αρχή τον λόγο πήρε ο Λουκάς Σάββα που χαρακτήρισε ιδιαίτερη την σημερινή ημέρα, καθώς όλα τα σενάρια, η φημολογία και τα φαντάσματα για το αν υπάρχουν ισπανοί επενδυτές διαψεύστηκαν με την παρουσία τους στην πόλη και την κατάθεση φακέλου.

Επίσης ανέφερε πως πρώτη φορά στην ιστορία της ΑΕΛ ενδιαφέρονται άνθρωποι εκτός Ελλάδας και επεσήμανε πως η γενική συνέλευση θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Λουϊς Όλιβερ που τόνισε τα εξής: μεγάλωσε στο ποδόσφαιρο γεννήθηκα μέσα σ’ αυτό και στέκομαι εδώ μπροστά σας για να εκφράσω την θέλησή μου να γίνω ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ για πολλά χρόνια.

Δεν είμαι δισεκατομμυριούχος. Είμαι όμως υγιής οικονομικά επιχειρηματίας και ότι θέλετε να μάθετε μπορείτε να τα βρείτε στο διαδίκτυο.

Το πάθος μου για το ποδόσφαιρο και το όραμα που έχω για την ΑΕΛ αυτό θέλω να σας εξηγήσω.

Είμαι ένα χρόνο στην Ελλάδα και έχω δει αρκετά παιχνίδια αλλά πρώτη φορά ένιωσα κάτι το διαφορετικό όταν παρακολούθησα αγώνα της ΑΕΛ φέτος με τους χιλιάδες φιλάθλους να την στηρίζουν ακόμα και σε χαμηλή κατηγορία. Μου θύμισε Αγγλία όπου οι φίλαθλοι πάνε στο γήπεδο ανεξαρτήτως κατηγορίας.
Τότε άρχισα να σκέφτομαι πως μπορώ να ασχοληθώ με την ομάδα και όταν ο κύριος Νικολάι που εξήγησε την ιστορία και τις επιτυχίες άρχισα να ενδιαφέρομαι περισσότερο.

Είδα την ευκαιρία να ασχοληθώ με την ΑΕΛ να επιστρέψει εκεί που της αξίζει να δώσω χαρά στον κόσμο και όλη η πόλη να είναι χαρούμενη.

Αν περιμένετε τον Ισπανό Αμπράμοβιτς να σας πω ότι δεν είμαι. Έχω τα χρήματα ν’ αναλάβω την ομάδα και να την φτάσω ψηλά. Με το πλάνο που έχουμε και την στήριξη των φιλάθλων να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.

Η ΑΕΛ όπως και στην Ισπανία είναι κάτι περισσότερο από μία ομάδα. Ξέρει τι σημαίνει η ΑΕΛ για τον κόσμο.

Στόχος μου είναι κάθε Δευτέρα πρωϊ να υπάρχουν χαρούμενα πρόσωπα σ την πόλη.

Είναι λογικό να με αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό. Και θέλω να σας πω κάτι αναφορικά με την ηλικία μου. Η σοφία δεν έρχεται με τα χρόνια ούτε η όρεξη για δουλειά.

Έχω μεγάλα όνειρα για την ομάδα και ελπίζω να τα κάνω πραγματικότητα.

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο με το επιχειρηματικό πλάνο των Ισπανών.

Μετά απ αυτό ξεκίνησε η διαδικασία των ερωτήσεων προς τον κ.Λούϊς Όλιβερ.

Αποκάλυψε ότι οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην χώρα μας έχουν να κάνουν με την ασφάλεια σε εμπορικά πλοία που ταξιδεύουν σε επικίνδυνες περιοχές της Αφρικής και όχι μόνο.

Ανέφερε επίσης ότι γνωρίζει το πώς μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα μια ομάδα, καθώς μεγάλωσε στο ποδόσφαιρο και η οικογένειά του έχει την Ρεάλ Μπέτις και πως η επόμενη κατηγορία θα είναι σκαλοπάτι, μιας και η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό(θα βάλουμε όσα χρήματα χρειαστούν για να πετύχουμε την άνοδο ήταν η ατάκα του) για να επανέλθει στη θέση που της αξίζει να αγωνίζεται.

Γι το ποιοι θα είναι οι άνθρωποι που θα βρίσκονται στο διοικητικό κομμάτι αλλά και το τεχνικό δεν θέλησαν να ανοίξουν τα χαρτιά τους λέγοντας χαρακτηριστικά πως όταν πάρουν την ομάδα θα τα ανακοινώσουν.
Ο κ. Λουίς Όλιβερ απάντησε και σε θέματα του φακέλου όπως εγγυητική(σε αγγλική τράπεζα) ισολογισμούς και την ΒITTON SPORTS την εταιρεία που θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο αν πάρει την έγκριση των μελών της γενικής συνέλευσης της ερασιτεχνικής.

Επεσήμανε πως αν χρειαστεί την οποιαδήποτε βοήθεια από τον πατέρα του θα του την δώσει, ενώ εξήγησε τι έγινε στην Χερέθ και τι στην Μπέτις αναφορικά με τις δικαστικές διαμάχες που υπήρχαν.

Αποκάλυψε πως σκέφτονται επιχειρηματικά να επενδύσουν στο AEL FC ARENA και με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ότι πίσω από αυτή την κίνηση είναι ο Κώστας Πηλαδάκης, γεγονός που και ο Λουκάς Σάββα διέψευσε παρεμβαίνοντας στην συζήτηση.

Τέλος ο κ.Λουϊς Όλιβερ επεσήμανε πως αν χρειαστεί να βάλει χρήματα για οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΛ σε προπονητές και παίκτες προκειμένου να πάρει αδειοδότηση και να παίξει στην Ευρώπη θα το πράξει και θα κάνει διακανονισμό(πάντως σήμερα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο απλά η φημολογία ότι αυτό μπορεί να γίνει το καλοκαίρι και να παρθεί τέτοια απόφαση λίγες ημέρες πριν το μουντιάλ όπως τόνισε ο κ. Άλεξ Νικολάι.

Πηγή: larissa sport news.gr

Πολυμέσα

Ετικέτες AEL FC ARENA    ΑΕΛ    ισπανοι    επενδυτές   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 14:31

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμος«Θέλω την ΑΕΛ Σούπερ Λίγκα και Ευρώπη» (βίντεο) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων