Δευτερα 20 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Εντυπωσιακή Πρόκριση Για Τις Γυναίκες Του ΝΟΛ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εντυπωσιακά πήρε την πρόκριση για την τελική φάση η ομάδα ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ του Ν.Ο.Λ. στον προκριματικό όμιλο που έγινε στο

κολυμβητήριο της Λάρισας.
Τα κορίτσια υπό την καθοδήγηση του έμπειρου τεχνικού Σπύρου Τσιάρα, ενάντια στα προγνωστικά,  κατάφεραν άνετα και με πολύ καλή απόδοση να πάρουν τη δεύτερη θέση στον όμιλό. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 14/2 το βράδυ με αντίπαλο τον ΟΕΑΝΑ ΒΟΛΟΥ και με οδηγό την πολύ καλή άμυνα αλλά και εύστοχες επιλογές στην επίθεση προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 11-1 και έτσι έδωσαν την ευκαιρία στον προπονητή να χρησιμοποιήσει και τις μικρότερες σε ηλικία παίχτριες για αν αποκτήσουν εμπειρίες ενόψει των πρωταθλημάτων νεανίδων και κορασίδων. Το τελικό σκορ βρήκε την ομάδα της Λάρισας νικήτρια με 15-5 δικαιωμένη και ηθική νικήτρια για τα επεισόδια που είχαν δημιουργηθεί στον αντίστοιχο περσινό αγώνα στο Βόλο. Το δεύτερο και πιο σημαντικό παιχνίδι έγινε το Σάββατο το πρωί με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Εκεί στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε η νευρικότητα και τα πολλά λάθη που έδωσαν το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να προηγηθεί με 5-4. Στο τέλος όμως επικράτησε το ψυχικό σθένος των κοριτσιών που με τις κατάλληλες οδηγίες του κου Τσιάρα κατάφεραν με πάρα πολύ καλή άμυνα να γυρίσουν το παιχνίδι και τελικά να επικρατήσουν άνετα στο τελευταίο οκτάλεπτο με τελικό σκορ 11-7. Την Κυριακή το πρωί στο πιο εύκολο θεωρητικά παιχνίδι του ομίλου με εμφανή τα σημάδια της κούρασης και επηρεασμένα από την χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου τα κορίτσια του Ν.Ο.Λ. κέρδισαν τελικά την ομάδα του Οξυγόνου Θεσσαλονίκης με 8-3 σε ένα παιχνίδι με πολλά λάθη κυρίως στην επίθεση όπως δείχνει και το σκορ εξασφαλίζοντας έτσι την δεύτερη θέση του ομίλου. Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε το τελευταίο παιχνίδι που θα έκρινε θεωρητικά την πρωτιά του ομίλου με τον ΗΡΑΚΛΗ. Μία ομάδα που οι βασικές παίχτριές παίζουν με την γυναικεία ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ στην Α1. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και αν και η ομάδα του Ν.Ο.Λ. προηγήθηκε με 2-0 δεν άντεξε στην κούραση και στη μεγάλη πίεση των κοριτσιών του ΗΡΑΚΛΗ και έτσι υποτάχθηκε φυσιολογικά. Το θετικό είναι ότι τα κορίτσια δεν εγκατέλειψαν το παιχνίδι έκαναν φιλότιμες προσπάθειες και ο προπονητής τους έδωσε μεγάλο χρόνο συμμετοχής και στις μικρότερες οι οποίες απέναντι στις πιο μικρές του ΗΡΑΚΛΗ τα πήγαν πάρα πολύ καλά και έδειξαν ότι συνεχίζοντας τη δουλειά που κάνουν το μέλλον τους ανήκει. Τελικά ο ΗΡΑΚΛΗΣ κέρδισε με σκορ 16-5.
Στην ομάδα του Ν.Ο.Λ. συμμετείχαν:
ΚΑΖΑΝΑ ΧΡΥΣΗ τερματοφύλακας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ αμυντικός 6 γκολ
ΤΟΥΛΟΥΜΤΖΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ περιφερειακός 8 γκολ
ΚΟΥΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ περιφερειακός
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕΛΙΝΑ φουνταριστός
ΙΩΑΚΕΙΜ ΒΑΣΙΛΙΚΗ φουνταριστός 7 γκολ
ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΑΘΗΝΑ περιφερειακός 13 γκολ
ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΗΡΩ περιφερειακός
ΚΑΖΑΝΑ ΕΛΕΝΗ περιφερειακός 3 γκολ
ΧΑΣΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ περιφερειακός 2 γκολ
ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ περιφερειακός
ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ περιφερειακός
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ περιφερειακός
ΦΑΛΛΟΝ ΠΕΝΝΥ περιφερειακός
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι στις 14-16 Μαρτίου για την προκριματική φάση των νεανίδων σε έναν δύσκολο όμιλο με αντίπαλους τον ΗΡΑΚΛΗ τον ΠΑΟΚ τον ΟΕΑΝΑΒΟΛΟΥ και τον ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ.

Ετικέτες Γυναίκες    ΝΟΛ    πολο    Πρόκριση   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΕντυπωσιακή Πρόκριση Για Τις Γυναίκες Του ΝΟΛ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων