Τριτη 17 Σεπτεμβριου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

"Λαχτάρησε" Αλλά κέρδισε Η ΑΕΛ Και Προκρίθηκε

Σεπ 15, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αν και χρειάστηκε η παράταση για να κάμψει την αντίσταση του Θεσπρωτού, η ΑΕΛ τα κατάφερε αν και κινδύνεψε και πήρε τη νίκη-πρόκριση με

1-0. Το νικητήριο γκολ το πέτυχε ο Γκούρτσας στο 115′!

Το πρώτο ημίχρονο

Στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου επίσημου παιχνιδιού για φέτος στην ΑΕΛ, οι «βυσσινί» δεν εντυπωσίασαν. Ωστόσο έδειξαν πως βρίσκουν τα πατήματά τους και προσπαθούν να βγάλουν ότι έχουν κάνει στις προπονήσεις. Το πρώτο 10λεπτο πέρασε ανεκμετάλλευτο και από τις δύο ομάδες, χωρίς κάποια ευκαιρία.

Στην συνέχεια η ΑΕΛ βρήκε ρυθμό. Αύξησε την πίεσή της και κέρδισε την κατοχή της μπάλας. Μάλιστα δημιούργησε και αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει. Η αρχή έγινε στο 19′ με τον Στεφανίδη να χάνει το τετ-α-τετ, έπειτα από κάθετη του Πατινιώτη.

10 λεπτά… ένα ημίχρονο!

Το τελευταίο 10λεπτο είχε πολλές ευκαιρίες κυρίως για την ΑΕΛ, η οποία όμως λίγο έλειψε… να πληρώσει την αστοχία της. Η ομάδα του Κάμπου δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο 35′ μετά από ένα-δύο του Πλιάγκα με τον Στεφανίδη και σουτ του Νεμπεγλέρα από το ύψος του πέναλτι, ούτε στο 38′ με τον Μπλέντι ανενόχλητο μπροστά από το τέρμα να στέλνει την μπάλα άουτ.

Κάτι που παραλίγο να πληρώσει. Στην αντεπίθεση ο Θεσπρωτός με τον Παπά, θα βγει τετ-α-τετ, όμως ο Σικαλιάς θα βρει λίγο την μπάλα η οποία στη συνέχεια βρήκε στη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού της ΑΕΛ.

Η απάντηση στο δοκάρι του Θεσπρωτού, ήρθε με… δοκάρι και για την ΑΕΛ. Συγκεκριμένα ο Κυριακίδης θα σουτάρει από τα 25 μέτρα και ο Πάντος θα αποκρούσει την μπάλα, η οποία στη συνέχεια θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει κόρνερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν υπέδειξε το καθαρό πέναλτι που έγινε πάνω στον Στεφανίδη από τον Πάντο σε τετ-α-τετ στο 37′, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, η ΑΕΛ και πάλι ξεκίνησε με ευκαιρία. Ο Πατινιώτης ανενόχλητος από το ύψος της μεγάλης περιοχής, θα κάνει το σουτ όμως θα στείλει την μπάλα άουτ. Ο Θεσπρωτός όμως απείλησε και πάλι. Στο 59′ ο Ντόκος θα βγει απέναντι στον Σικαλιά θα πλασάρει, αλλά η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΛ.

Έπεσε ο ρυθμός…

Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού και ιδιαίτερα της ΑΕΛ θα πέσει. Βέβαια στην τελευταία φάση του παιχνιδιού οι «βυσσινί» θα σκοράρουν με τον Γκούρτσα, δυστυχώς όμως το γκολ δεν θα μετρήσει με τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ, καθώς σύμφωνα με την υπόδειξή του έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση…

Η παράταση

Στην παράταση τώρα είδαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η μπάλα πάνω κάτω συνεχώς με τρομερές αλλαγές συναισθημάτων. Είχαμε ακυρωθέν γκολ για τον Θεσπρωτό αλλά και τεράστιες ευκαιρίες για την ΑΕΛ. Λες και δεν ήθελε η μπάλα να μπει στα δίχτυα. Στο 100′ ο Στεφανίδης θα σουτάρει μέσα από την περιοχή ανενόχλητος αλλά θα στείλει την μπάλα πολύ άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γκούρτας σε τετ-α-τετ θα περάσει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως πάνω στη γραμμή θα σώσει με το κεφάλι ο αμυντικός του Θεσπρωτού, Μηνάς.

Η… «λύτρωση» με τον Γκούρτσα!

Η λύτρωση για την ΑΕΛ, ήρθε στο 115′, με τη συνεργασία δύο εκ των τριών αλλαγών των «βυσσινί». Ο 15χρονος Τζουμάκης θα βγάλει ανενόχλητο τον Γκούρτσα απέναντι στον Πάντο και αυτή τη φορά δεν θα αστοχήσει και θα κάνει το 0-1 για την ΑΕΛ.
Πηγή: arenalarissa.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    Πρόκριση   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Αλήθειες Και Ψέματα Για Τις Δαπάνες Δημόσιας Υγείας Η Ε.Ε διαψεύδει τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τις δαπάνες υγείας
Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε.- 7.000 Εκπαιδευτικοί Σε… «Αναμμένα Κάρβουνα» Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χιλιάδες εκπαιδευτικοί ζουν…
Ποιος Δήμαρχος Ή Ποια Λάρισα;  «Οι απλοί άνθρωποι, αυτοί που τα ονόματά τους δεν μπαίνουν σε βιβλία…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμος"Λαχτάρησε" Αλλά κέρδισε Η ΑΕΛ Και Προκρίθηκε Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων