Κυριακη 8 Σεπτεμβριου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Δεύτερη Επικράτηση Της ΑΕΛ Επί Του ΑΠΟΚ Με 4-0

Σεπ 04, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΑΕΛ επικράτησε για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, του ΑΠΟΚ Βελούχι σε φιλικό ματς με 4-0.

Οι «βυσσινί» είχαν μια ακόμη ευκαιρία για ένα φιλικό «ξεμούδιασμα» στο Καρπενήσι, ύστερα από αρκετές ημέρες προετοιμασίας στη πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, μπορεί να μην είδε τους παίκτες της ομάδας του να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο αλλά δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Οι κεφαλιές του Γκούρτσα (6΄) και του Βοσκόπουλου (15΄) δεν βρήκαν στόχο με την πρώτη να μπλοκάρετε από τον Σικαλιά που αγωνίστηκε για λογαριασμό του Βελουχίου. Στο 38΄ ο Ευρυτάνας Δημήτρης Ρούσσης, σημείωσε γκολ με κεφαλιά, ωστόσο εκείνο δεν μετρήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα, αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ημίχρονο.

Η ενδεκάδα της ΑΕΛ στο πρώτο μέρος:

Καρακούτσης, Καρανίκας, Αγτζίδης, Βοσκόπουλος, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Σαββίδης, Τζουμάκης, Πλιάγκας, Γκούρτσας και Γαρυφαλλόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ είχε καλύτερη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να σημειώσει τέσσερα τέρματα. Ο Μούτσα Μπλέντι στο 59΄ και ο Γιάννης Παπαϊωάννου στο 68΄ άνοιξαν τον χορό των γκολ, με τον πρώτο να σημειώνει και δεύτερο τέρμα στο 70΄, έπειτα από όμορφη προσπάθεια. Το πρώτο του τέρμα έβαλε και ο Πάρης Ανδριόπουλος στο 83΄ όπου «έκλεισε» και το σκορ στο 4-0. Οι «βυσσινί» είχαν δύο δοκάρια με τους Κορομηλά (83΄) και Στεφανίδη (61΄).

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι:

Παπαγιάννης, Καρανίκας (75' Ανδριόπουλος), Αγτζίδης (65' Κόιτς), Πάνος, Κορομηλάς, Κυριακίδης, Σιάκκας, Πατινιώτης, Παπαϊωάννου, Μπλέντι και Στεφανίδης.

 

Ευχαριστούμε «θερμά» τους χορηγούς αποστολής μας στο Καρπενήσι:

 

«Είχαμε καλή ανάπτυξη»...

Την ικανοποίησή του εξέφρασε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ο τεχνικός της ΑΕΛ κ. Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, αναφέροντας τα εξής:

«Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα και μακάρι να είχαμε τον χρόνο για να δώσουμε κι άλλα φιλικά παιχνίδια. Είδατε ότι σήμερα αναγκαστήκαμε να παίξουμε για δεύτερη φορά με τον ίδιο αντίπαλο, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων.

Είδα να βγαίνουν πολλά πράγματα στο σημερινό παιχνίδι από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είδα να δημιουργείται καλό παιχνίδι από πίσω και να έχουμε καλή ανάπτυξη».

 

Αναφερόμενος στον όμιλο που θα μετέχει η ΑΕΛ στο νέο πρωτάθλημα επισήμανε:

«Είναι ένας άγνωστος όμιλος, δύσκολος γιατί θα κληθούν να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που δεν είχαμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, όπως είναι γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα. Παράλληλα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι μας οι αντίπαλοι θα έχουν ισχυρό κίνητρο, αφού θα θέλουν να κερδίσουν την ΑΕΛ».

 

Αποστολή στο Καρπενήσι: Κυριάκος Αποστόλου

Ετικέτες ΑΕΛ    καρπενησι   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Αλήθειες Και Ψέματα Για Τις Δαπάνες Δημόσιας Υγείας Η Ε.Ε διαψεύδει τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τις δαπάνες υγείας
Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε.- 7.000 Εκπαιδευτικοί Σε… «Αναμμένα Κάρβουνα» Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χιλιάδες εκπαιδευτικοί ζουν…
Ποιος Δήμαρχος Ή Ποια Λάρισα;  «Οι απλοί άνθρωποι, αυτοί που τα ονόματά τους δεν μπαίνουν σε βιβλία…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΔεύτερη Επικράτηση Της ΑΕΛ Επί Του ΑΠΟΚ Με 4-0 Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων