Παρασκευη 6 Σεπτεμβριου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

ΑΕΛ Αποστολή Στο Καρπενήσι- Ο Πία, Το Πλάγιο Και Ο... Δομοκός!

Αυγ 29, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά από μέρες αναμονής ο João Batista Inácio Pia, έφτασε στο Καρπενήσι (λίγο μετά τις 14.30) παρέα με άνθρωπο του συλλόγου που τον συνόδευε.

Ο έμπειρος φορ είχε ανακοινωθεί πριν έξι ημέρες από τους «βυσσινί», ωστόσο κάποια διαδικαστικά θέματα, δεν του επέτρεπαν να βρεθεί από την πρώτη μέρα στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας όπου η ΑΕΛ κάνει την προετοιμασία της. Την Πέμπτη που ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή, δεν προπονήθηκε καθώς ήταν αρκετά κουρασμένος, ωστόσο, έκανε μία μικρή δήλωση προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ λέγοντας τα εξής:



«Ξέρω πως η ομάδα θα αγωνίζεται σε μικρή κατηγορία αλλά η ΑΕΛ είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Ξέρω για την ιστορία της ομάδας και μετά από συζήτηση μου με τους ανθρώπους της ομάδας, κατάλαβα πως εδώ θα χτιστεί κάτι καλό από την αρχή και θέλω να είμαι μέρος αυτού».

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του για πέμπτη μέρα στο Καρπενήσι. Η ΑΕΛ ετοιμάζεται για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της, που αρχίζουν σύντομα με το κύπελλο της Γ΄ Εθνικής.

Η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης, είχε ένα νέο πρόσωπο αφού ο Ινάσιο Πία βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο αλλά δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης, καθώς ήταν αρκετά κουρασμένος. Ο προπονητής του όμως, φρόντισε να τον γνωρίσει στους υπόλοιπους παίκτες και να του ευχηθεί να έχει υγεία.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και διατάσεις ενώ συνεχίστηκε με την επιθετική ανάπτυξη που ξεκινάει από τον τερματοφύλακα. Για πρώτη ημέρα ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δούλεψε στην επιθετική ανάπτυξη σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, με τις ενδεκάδες να έχουν ως εξής:

Βυσσινί: Σικαλιάς, Κορομηλάς, Βοσκόπουλος, Μήτσης, Αραμπατζής, Κυριακίδης, Νεμπεγλέρας, Γκούρτσας, Πλιάγκας, Μπλέντι και Στεφανίδης.

Λευκοί: Παπαγιάννης (Καρακούτσης), Πάνος, Ρούσσης, Καρανίκας, Αγτζίδης, Αγρόδημος, Σιάκκας (Κόιτς), Τζουμάκης, Σαββίδης (Αγρόδημος), Πατινιώτης, Παπαϊωάννου και Γαρυφαλλόπουλος.


Δεν είναι ντροπή το πλάγιο...

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στάθηκε σε ένα σημαντικό στοιχείο που λιγοστεύει την πιθανότητα λάθους υπό πίεση. Συγκεκριμένα, τόνισε πως εάν τα πλάγια μπακ πιέζονται από τα αντίπαλα εξτρέμ και δεν υπάρχει επιλογή για ανάπτυξη, η μπάλα να διώχνεται στο πλάγιο παρά να γυρνάει στον τερματοφύλακα που η συγκεκριμένη επιλογή ίσως να είναι ριψοκίνδυνη.


Φωνές σε Βοσκόπουλο...

Εκεί θα σε πιέζει ο Δομοκός; ΑΕΛ είσαι... Αυτή ήταν η φράση του προπονητή των «βυσσινί» προς τον Γιάννη Βοσκόπουλο, με την οποία ήθελε να τονίσει ότι οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής θα πιέζουν πολύ και οι αμυντικοί θα πρέπει να έχουν το... πάνω χέρι.

 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς αποστολής μας στο Καρπενήσι:

Αποστολή στο Καρπενήσι: Κυριάκος Αποστόλου

Ετικέτες ΑΕΛ    καρπενησι   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 22:11 Διαβάστηκε 65 φορές

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Αλήθειες Και Ψέματα Για Τις Δαπάνες Δημόσιας Υγείας Η Ε.Ε διαψεύδει τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τις δαπάνες υγείας
Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε.- 7.000 Εκπαιδευτικοί Σε… «Αναμμένα Κάρβουνα» Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χιλιάδες εκπαιδευτικοί ζουν…
Ποιος Δήμαρχος Ή Ποια Λάρισα;  «Οι απλοί άνθρωποι, αυτοί που τα ονόματά τους δεν μπαίνουν σε βιβλία…
Αυτοί Δεν Είναι Έλληνες...  Τι σχέση έχουν οι πολιτικοί που με την υπογραφή τους ξεπούλησαν την…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΑΕΛ Αποστολή Στο Καρπενήσι- Ο Πία, Το Πλάγιο Και Ο... Δομοκός! Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων