Πεμπτη 26 Σεπτεμβριου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Απέσυρε Το Ενδιαφέρον Για Την ΑΕΛ Ο Αλεξανδρής

Αυγ 08, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από τις πέντε προτάσεις που δημοσιοποιήθηκαν από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ότι ενδιαφέρονται να εμπλακούν στην ΑΕΛ, τρεις τελικά θα είναι

αυτές που θα παρουσιαστούν στη γενική συνέλευση της Παρασκευής. Ουσιαστικά από την Τετάρτη κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η μια πρόταση αυτή της εταιρίας για λογαριασμό αλλοδαπού επιχειρηματία δεν θα προχωρήσει αφού στερούνταν στοιχείων και φερεγγυότητας σε σχέση με τις άλλες τέσσερις. Κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν και τα μέλη της διοίκησης.
Το πρωί της Πέμπτης ήρθε και το δεύτερο «όχι». Πρόκειται για την πρόταση του Αλέκου Αλεξανδρή που εκπροσωπούσε ξένο επιχειρηματία. Η πλευρά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή γνωστοποίησε στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ότι οι απαιτήσεις της είναι υπερβολικές και ως εκ τούτου αποσύρει το ενδιαφέρον της.

Μένουν τρεις
Η αλήθεια είναι ότι εξαρχής οι δύο αυτές περιπτώσεις συγκέντρωναν και τις λιγότερες πιθανότητες να προχωρήσουν. Πλέον μένουν αυτές του Νίκου Λυράκη, του Βαγγέλη Πλεξίδα και της ομάδας των Λαρισαίων επιχειρηματιών με μπροστάρη τον Παναγιώτη Κιούση. Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης ο Βαγγέλης Πλεξίδας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα γνωστοποιήσει στον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ τις προθέσεις του για την ομάδα.

Τι θα ισχύσει στη γενική συνέλευση;

Κάτι παραπάνω από 24 ώρες απέμειναν μέχρι την γενική συνέλευση της Παρασκευής, μια από τις πιο κρίσιμες στην ιστορία της ΑΕΛ αφού θα αποφασιστεί ποιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει το οικονομικό βάρος της νέας χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα αποφασιστεί από το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί στη γενική συνέλευση σε ότι έχει να κάνει με τη ψηφοφορία. Θα έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο όσοι συμμετείχαν στις πρόσφατες εκλογές ή θα μπορούν να ψηφίσουν όλα τα μέλη ανεξαρτήτως το πότε εγγράφηκαν στο σωματείο. Είναι κάτι που απασχολεί έντονα τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής αφού το ιδανικό θα ήταν σε μια τέτοια ιδιαιτέρως κρίσιμη στιγμή να μπορεί να συμμετάσχει στη διαδικασία όσο περισσότερος κόσμος γίνεται.
Πηγή: sportlarissa.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    αλεξανδρης   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αιτίες Και Τρόποι Αντιμετώπισης Της Πολιτικής Βίας  *Του Θάνου Αδαμόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου Του Δήμου Λαρισαίων
Επιτέλους Ή Δώστε Λύση Ή Τραπείτε Ευγενικά Σε Φυγή! Το αίμα του 34χρονου αντιφασίστα που έχυσε ο διεστραμμένος χρυσαυγίτης δολοφόνος, έγινε…
Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΑπέσυρε Το Ενδιαφέρον Για Την ΑΕΛ Ο Αλεξανδρής Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων