Πεμπτη 26 Σεπτεμβριου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Καίγεται» Ο Πλεξίδας Για Να Αναλάβει Την ΑΕΛ! Συναντήθηκε Χθες Με Τη Διοίκηση Της Ερασιτεχνικής

Ιουλ 27, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τους κάλεσε για να τους πει ότι ενδιαφέρεται να χρηματοδοτήσει τους "βυσσινί" ενώ...πέταξε και τη γνώμη του για τις εκλογές

της 1ης Αυγούστου... Αναλυτικά η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής για το χθεσινό ραντεβού:

"Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΑΕΛ 1964 (απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων οι κ.κ. Παπουλιάκος, Φασούλας, Λιντέρης, Γκιάστας) είχαν χθες Παρασκευή 26.07.2013 συνάντηση με τον επιχειρηματία κ. Ευάγγελο Πλεξίδα κατόπιν πρόσκλησής του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πλεξίδας εκδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον του να εμπλακεί στη χρηματοδότηση και τη διοίκηση της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και εξέθεσε τις σκέψεις και τον σχεδιασμό του αναφορικά με το εγχείρημα. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το διοικητικό μοντέλο, τις οικονομικές ανάγκες, αλλά και την ποδοσφαιρική φιλοσοφία που θα πρέπει να έχει η ΑΕΛ της επόμενης ημέρας. Από τα μέλη της διοίκησης τονίστηκε ότι οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν από την διοίκηση που θα προκύψει στις αρχαιρεσίες της 1ης Αυγούστου 2013.

Ο κ. Πλεξίδας εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο που θα καλύπτει τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ώστε όλοι να είναι συνυποψήφιοι και όχι ανθυποψήφιοι"

 

Ποιος είναι ο Βαγγέλης Πλεξίδας

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο και την ομάδα των Τρικάλων, μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας, αποχώρησε. Μάλιστα με την ομάδα των Τρικάλων αντί να παίζει στα τότε play off της Football League το καλοκαίρι του 2011 να υποβιβάζεται στη Δ' Εθνική, καθώς δεν πήρε άδεια συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η θεσσαλική ομάδα ήταν κατηγορούμενη για κατάθεση πλαστής εγγυητικής επιστολής. 

Ο ίδιος είχε δηλώσει τότε ότι έκανε για την ομάδα ότι μπορούσε, αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν κατάφερε να συνεχίσει. Ο Βαγγέλης Πλεξίδας είναι ιδιοκτήτης της γαλακτοβιομηχανίας LAFarm A.E. (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΕΤΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ) που ιδρύθηκε το 1960 από τον Αθανάσιο Πλεξίδα, στο χωριό Παραπόταμος Τρικάλων. Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις της La Farm A.E. βρίσκονται σε ιδιόκτητο οικόπεδο 100.000 τ.μ. και καταλαμβάνουν έκταση 27.000 τ.μ. στο 6ο χλμ Τρικάλων - Πύλης. Περιλαμβάνουν υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή ΦΕΤΑΣ με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. 

Η La Farm A.E. απασχολεί από 100 άτομα ως επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό. Αρχικά, λειτούργησε ως τυροκομική επιχείρηση οικογενειακού τύπου, όπου ο Αθανάσιος Πλεξίδας παρασκεύαζε τυρί φέτα με γάλα από τα δικά του αιγοπρόβατα και αγοράζοντας το γάλα των συγχωριανών του. Σιγά-σιγά η επιχείρηση άρχισε να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, συνδέοντας το όνομά της με την ποιοτική παραγωγή φέτας, αποτελώντας πραγματικό στήριγμα της θεσσαλικής αλλά και γενικότερα της ελληνικής κτηνοτροφίας. 

Γνωστά προϊόντα που βγάζει η γαλακτοβιομηχανία του, είναι η φέτα Πίνδου Π.Ο.Π και η φέτα Ελασσόνας Π.Ο.Π. Μια από τις θεμελιώδεις αξίες και από τις σημαντικότερες αρχές της La Farm A.E., αποτελεί η συνεισφορά στην πρόοδο και στην ευημερία της τοπικής κοινωνίας. Με αυτή την αφετηρία, υλοποιεί ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων ενέργειες που υποστηρίζουν πολιτιστικούς συλλόγους και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς προασπίζοντας την παράδοση της τοπικής κοινωνίας. 

Το καλοκαίρι του 2012 ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθεια του τρικαλινού υπεραθλητή Στέλιου Βάσκου ο όποιος διήνυσε την απόσταση ΤΡΙΚΑΛΑ-ΜΟΝΑΧΟ-ΤΡΙΚΑΛΑ (1924 χιλιόμετρα) με ποδήλατο.

Ετικέτες ΑΕΛ    ΠΛΕΞΙΔΑΣ   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013 13:09

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αιτίες Και Τρόποι Αντιμετώπισης Της Πολιτικής Βίας  *Του Θάνου Αδαμόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου Του Δήμου Λαρισαίων
Επιτέλους Ή Δώστε Λύση Ή Τραπείτε Ευγενικά Σε Φυγή! Το αίμα του 34χρονου αντιφασίστα που έχυσε ο διεστραμμένος χρυσαυγίτης δολοφόνος, έγινε…
Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμος«Καίγεται» Ο Πλεξίδας Για Να Αναλάβει Την ΑΕΛ! Συναντήθηκε Χθες Με Τη Διοίκηση Της Ερασιτεχνικής Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων