Τεταρτη 25 Σεπτεμβριου 2013

Ευφροσύνη, Φρόσω

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Για Μια Ισχυρή ΑΕΛ

Ιουλ 24, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με ιδιαίτερη επιτυχία σημαδεύτηκε η πρωτοβουλία φιλάθλων της ΑΕΛ για ενίσχυση του σωματείου ενόψει και των

ιδιαιτέρων δύσκολων επόμενων ημερών που έχει μπροστά του, από τη στιγμή μάλιστα που θα κληθεί να «τρέξει» την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Η αίθουσα του ξενοδοχείου αποδείχθηκε μικρή (παρόντες ήταν μέλη των συνδέσμων της ΑΕΛ, απλοί φίλαθλοι, αλλά και επιχειρηματίες), οι υπεύθυνοί του υποχρεώθηκαν να ανοίξουν και μία ακόμη, ενώ αρκετός ήταν και ο κόσμος που βρισκόταν εκτός και προσπαθούσε να παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα. Φάνηκε ότι το «φόλι» μπήκε, αλλά όπως είπε και ο επί σειρά ετών πρόεδρος του σωματείου, Ηλίας Φασούλας «μην μας ξεχάσετε».
Αυτό που ξεκαθαρίστηκε από τους διοργανωτές ήταν ότι η συγκέντρωση είχε ως σκοπό την μαζική εισροή νέων μελών στο σωματείων και η βοήθεια που μπορούν να του προσφέρουν και σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο συγκρότησης των επιτροπών.
Διάχυτη φυσικά ήταν η αγωνία για την επόμενη ημέρα της λαρισινής ομάδας αλλά και γενική η πεποίθηση ότι θα πρέπει η νέα διοίκηση να «τρέξει» την ομάδα στην Γ’ Εθνική, μη αφήνοντας την… καυτή πατάτα στα χέρια του οποιουδήποτε, χωρίς να υπάρξουν εγγυήσεις.
Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο νυν πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, κ. Αντώνης Γραβάνης, ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει την προεδρεία στο νέο συμβούλιο, χαρακτήρισε συγκινητική την παρουσία των φιλάθλων και μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει επεξεργαστεί σχέδιο, στην περίπτωση που υπάρξει κάποιος ή κάποιοι επενδυτές. Ανέφερε ότι θα δημιουργηθεί μία Επιτροπή Διοίκησης Ποδοσφαίρου που θα έχει τη δυνατότητα λήψης αποφάσεων, με τη συμμετοχή μελών του σωματείου, του ή των επενδυτών και θεσμικών φορέων είτε της ομάδας (οργανωμένοι), είτε και της πόλης.
Ακούστηκαν άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις για το «αύριο» του σωματείου, ενώ επισημάνθηκε ότι η ΑΕΛ 1964 πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει και σε αυτό θα πρέπει να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Μάλιστα με την ολοκλήρωση αρκετοί ήταν αυτοί που συμπλήρωσαν το ειδικό έντυπο εγγραφής, με σκοπό να συστρατευτούν στην προσπάθεια…

Πηγή: sportlarissa.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    ερασιτεχνικη   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αιτίες Και Τρόποι Αντιμετώπισης Της Πολιτικής Βίας  *Του Θάνου Αδαμόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου Του Δήμου Λαρισαίων
Επιτέλους Ή Δώστε Λύση Ή Τραπείτε Ευγενικά Σε Φυγή! Το αίμα του 34χρονου αντιφασίστα που έχυσε ο διεστραμμένος χρυσαυγίτης δολοφόνος, έγινε…
Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΓια Μια Ισχυρή ΑΕΛ Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων