Τριτη 1 Σεπτεμβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Πάμε Την Ελλάδα Μπροστά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Του Χρήστου Κέλλα 

 

Ο Ρώσος συγγραφέας Τολστόι, έλεγε ότι ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα, όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής, η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος.

Αυτό ακριβώς ταιριάζει, στην περίπτωση του Έλληνα Πρωθυπουργού. Από τη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι το κόμμα του πλησίαζε προς την εξουσία, η μεγαλομανία και η αλαζονεία του, με αποκορύφωμα τους τελευταίους επτά μήνες, διογκώθηκε σε τέτοιο βαθμό, ώστε το φαινόμενο να  καταστεί επικίνδυνο για τη χώρα. Αλαζονεία η οποία αντικατοπτρίζεται στην ευκολία με την οποία εκστόμιζε, και συνεχίζει να εκστομίζει, ψέματα, θεωρώντας προφανώς ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς, μεγαλομανία, προερχόμενη από την ίδια τη φύση της αριστεράς, η οποία όταν βρεθεί στην εξουσία αποκτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Αφού λοιπόν για τουλάχιστον δυόμιση χρόνια, υποβάθμιζε με χαρακτηρισμούς, και όχι μόνο, κάθε αντίθετη με τη δική του άποψη, φτάνοντας στο σημείο πολλές φορές να θίγει υπολήψεις και αξιοπρέπειες, και αφού κατάφερε να ναρκοθετήσει οποιαδήποτε μεταρρυθμιστική προσπάθεια, δεν δίστασε να εξαπατήσει και τελικά να υφαρπάξει την ψήφο εκατομμυρίων Ελλήνων, τάζοντάς τους τη «γη της επαγγελίας», μολονότι γνώριζε το ανέφικτο των λόγων του. Τυφλωμένος από το πάθος του για εξουσία και τρομερά ανυπόμονος γι’ αυτήν, προτίμησε να θυσιάσει τους κόπους όλων των Ελλήνων και τη σταθερότητα που είχε επέλθει, στο βωμό της εξουσιομανίας του.

Από τις 26 του Γενάρη, ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που δεν έκανε ήταν να κυβερνήσει. Αφού διόρισαν συγγενείς και συντρόφους σε όλο τον κρατικό μηχανισμό, στη συνέχεια υποθήκευσαν όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία της χώρας, υφαρπάζοντας μέχρι και τα τελευταία διαθέσιμα του κράτους, για να κάνουν, υποτίθεται, μια σκληρή διαπραγμάτευση, η οποία όμως είχε τελικά ως αποτέλεσμα το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο, το μνημόνιο της αριστεράς, ένα μνημόνιο που φόρτωσε στην πλάτη των Ελλήνων 85 δις ευρώ! Ογδόντα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ για επτά μήνες πειραματισμών και ιδεοληψιών!

Και στο τέλος, έχοντας καταστρέψει την επιχειρηματικότητα, έχοντας ανατινάξει την λειτουργία της αγοράς και έχοντας αναγκάσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να σταθούν στις ουρές των ΑΤΜ, δεν δίστασαν να οδηγήσουν τη χώρα εκ νέου σε εκλογές για να λύσουν το εσωκομματικό τους πρόβλημα, σε ένα κόμμα το οποίο εν τω μεταξύ έχει διαλυθεί! 

Είναι μάλιστα τέτοια η αμετροέπεια και η αλαζονεία του κ. Τσίπρα και των λοιπών στελεχών του, που δεν διστάζουν να απειλήσουν το λαό, λέγοντας πρώτα πως δεν θα συνεργαστούν με κανέναν, στην περίπτωση που ο λαός δεν τους δώσει αυτοδυναμία, εκβιάζοντας απροκάλυπτα με τον τρόπο αυτό, σε, δε, περίπτωση ήττας, δεν θα εφαρμόσουν το μνημόνιο που αυτοί μας έφεραν! 

Οι μάσκες πλέον έχουν πέσει και ο θόρυβος της πτώσης είναι εκκωφαντικός. 

Τώρα πια οι Έλληνες γνωρίζουν και μπορούν να συγκρίνουν. 

Τώρα πια οι Έλληνες γνωρίζουν ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν πραγματική προσπάθεια για να επέλθει η σταθερότητα και η ευημερία στη χώρα και ποιοι ανέκοψαν βίαια αυτή την πορεία, για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικά και όχι μόνο, συμφέροντα, μετατρέποντας τη χώρα σε ξέφραγο αμπέλι.

Τώρα πια οι Έλληνες γνωρίζουν ποιοι του έλεγαν την αλήθεια, όσο σκληρή και αν ήταν, και ποιοι του έταζαν την ελπίδα που τελικά μετατράπηκε σε λεπίδα.

Η ΝΔ ήταν και είναι η μοναδική παράταξη που πάντα έβαζε το εθνικό συμφέρον πάνω απ’ όλους και όλα, αναλαμβάνοντας το όποιο πολιτικό κόστος. Έτσι και τώρα είμαστε έτοιμοι να πάμε την Ελλάδα μπροστά. 

Χωρίς μεγάλα λόγια, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις, αφήνοντας στην άκρη συμπεριφορές που προκάλεσαν και πλήγωσαν, κοιτάμε κατάματα τους Έλληνες και τους ζητάμε να μας εμπιστευθούν, ώστε με υπευθυνότητα να φτιάξουμε ξανά την Ελλάδα που θέλουμε. Και θα τη φτιάξουμε!

 

*Ο κ. Χρήστος Κέλλας είναι βουλευτής της ΝΔ στο νομό Λαρίσης 

 

Ετικέτες κελλας    άρθρο   
Κατηγορία Σχόλια
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 13:12

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤελευταία ΝέαΣχόλιαΠάμε Την Ελλάδα Μπροστά Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων