Δευτερα 31 Αυγουστου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Νέα Ταλαιπωρία Για Λαρισαίους - Κλείνει Τμήμα Δρόμου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Νέα ταλαιπωρία αναμένεται για τους οδηγούς, από την ερχόμενη Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, λόγω της κατασκευής κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση

της εθνικής οδού Λάρισας - Κοζάνης, με τις οδούς Σανδράκη και Ανδρέα Παπανδρέου, στο ύψος του Κολυμβητηρίου, μετά το στάδιο Αλκαζάρ.

 

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τρίτη και θα διαρκέσουν δυο μήνες (έως και την 31η Οκτωβρίου) εξέλιξη που σημαίνει ότι παρατείνεται η παράδοση της οδού Σανδράκη, της οδού που συνδέει, μέσω αναχώματος, την οδό Λαγού από τη ΔΕΥΑΛ έως και την εθνική οδός Λάρισας – Κοζάνης.

 

Η έναρξη των ίδιων εργασιών θα σημάνουν και την ταλαιπωρία οδηγών που καθημερινά χρησιμοποιούν τον οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Πρόκειται για νέα περιφερειακή οδό που συνδέει την εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης με την Ηρώων Πολυτεχνείου (κόμβος Σ. Καράγιωργα – Σωκράτους) αφού το τμήμα της, από το ύψος της διασταύρωσης στο Κολυμβητήριο μέχρι την οδό Πάρνηθος (πίσω από το στάδιο Αλκαζάρ) θα παραμείνει κλειστό, μετατοπίζοντας την κίνηση των οχημάτων στην ομώνυμη συνοικία.

 

Σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, σε ό,τι αφορά στην οδό Σανδράκη και στο τμήμα της μεταξύ της γέφυρας ΔΕΥΑΛ και της οδού Μανουσάκη, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από μία λωρίδα ανά κατεύθυνση ενώ σε ό,τι αφορά στην οδό Α. Παπανδρέου, η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων αφορά και στα δύο ρεύματα, μεταξύ των οδών Πάρνηθος και εθνικής οδού Λάρισας-Κοζάνης.

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

 

Αναλυτικότερα, όπως διευκρινίζεται από την ΕΛ.ΑΣ. «η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν ως κατωτέρω:

 

Στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Κοζάνη: Τα Ι.Χ.Ε. οχήματα που θα κινούνται επί της οδού Λαγού θα ακολουθούν το δρομολόγιο δεξιά Κραννώνος-Πλατεία Σάλια –Σκίπη-Φιλίππου-Καλλιθέας-Κυκλικός κόμβος (Αγ. Αχιλλίου )-Γρ. Λαμπράκη-Κοζάνης.

 

Τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων που θα κινούνται επί της Ιωαννίνων θα ακολουθούν το δρομολόγιο Περ. Τρικάλων – Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης –Σωκράτους-Αεροδρομίου –Παπανδρέου –Πάρνηθος - Κοζάνης.

 

Τα λεωφορεία που θα κινούνται επί της οδού Ιωαννίνων θα συνεχίζουν στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου-Παπανδρέου-Πάρνηθος - Ε. Ο. Λάρισας-Κοζάνης.

 

Στην κατεύθυνση κυκλοφορίας από την οδό Λαγού προς συνοικία Ιπποκράτη: Τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που θα κινούνται επί της οδού Λαγού προς τη συνοικία Ιπποκράτη, θα εισέρχονται σ’ αυτή μέσω της οδού Μανουσάκη.

 

Στην κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κοζάνη-συνοικία Ιπποκράτη-Τρίκαλα: Τα Ι.Χ.Ε. οχήματα που θα κινούνται επί της Ε. Ο. Λάρισας - Κοζάνης με κατεύθυνση προς συνοικία Ιπποκράτη θα εισέρχονται δεξιά στην οδό Μανουσάκη.

 

Τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και λεωφορεία που θα κινούνται επί της Ε. Ο. Λάρισας-Κοζάνης με κατεύθυνση προς Τρίκαλα-Καρδίτσα-Φάρσαλα- θα εισέρχονται αριστερά στην Πάρνηθος -Παπανδρέου-Αεροδρομίου-Σωκράτους-Ε.Ο. Αθηνών Θεσσαλονίκης-Περ. Τρικάλων.

 

Τα λεωφορεία που θα κινούνται επί της Επ. Οδού Λάρισας-Κοζάνης θα εισέρχονται δεξιά στην Πάρνηθος -Παπανδρέου και θα συνεχίζουν Ηρώων Πολυτεχνείου-Ιωαννίνων.

 

Στην κατεύθυνση κυκλοφορίας από συνοικία Νέας Σμύρνης για Κοζάνη: Όλα το οχήματα, που θα κινούνται επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου με κατεύθυνση προς Κοζάνη, θα εισέρχονται στην οδό Πάρνηθος-Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης.

 

Στην κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κοζάνη για συνοικία Νέας Σμύρνης: Όλα τα οχήματα, που θα κινούνται επί της Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης με κατεύθυνση προς συνοικία Νέας Σμύρνης, θα εισέρχονται στην οδό Πάρνηθος - Ανδρέα Παπανδρέου».

Πηγή: Ελευθερία

Ετικέτες δρόμος    Λάρισα    έργα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΝέα Ταλαιπωρία Για Λαρισαίους - Κλείνει Τμήμα Δρόμου Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων