Τεταρτη 30 Ιουλιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Jason Buzi, Ο Αμερικανός Που Μοιράζει Λεφτά, Απλά Γιατί Τα Έχει

Ιουν 13
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σάλος είχε προκληθεί στο διαδίκτυο με τον μυστηριώδη άντρα που ενημέρωνε με μηνύματα χρήστες στο Twitter για να πάνε

σε συγκεκριμένα και απίθανα μέρη στην Καλιφόρνια, όπου έκρυβε φακέλους με χρήματα, για να τα πάρουν!

Το φαινόμενο άρχισε πριν περίπου τρεις εβδομάδες και ενώ το θέμα απόκτησε παγκόσμιο ενδιαφέρον, κανείς δεν γνώριζε την ταυτότητα του άντρα που «σκόρπιζε» χρήματα στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Όμως, τελικά, με μια συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Brian Kilmeade του Fox News, ο άντρας αποκαλύφθηκε, αφού όπως δήλωσε ήδη τα μέλη της οικογένειάς του και οι φίλοι του, τον είχαν υποψιαστεί!

Πρόκειται για τον εκατομμυριούχο επενδυτή ακινήτων Jason Buzi, ο οποίος πριν τρεις εβδομάδες έκρυβε στα πιο απίθανα σημεία στην Καλιφόρνια φακέλους που περιείχαν ποσά από 40 δολάρια μέχρι και 100 δολάρια.

Όπως δήλωσε στον δημοσιογράφο ο εκατομμυριούχος, ο ίδιος έχει πολλά χρήματα και επιθυμεί να τα μοιραστεί και με άλλους ανθρώπους, ενώ μίλησε και για τις ιστορίες κάποιων από τους ανθρώπους που παρέλαβαν τους φακέλους με τα χρήματα και μετά δημοσίευσαν στο διαδίκτυο, πού χρησιμοποίησαν αυτά τα ποσά.

Ο Buzi ανέφερε ότι κάποιοι τα έδωσαν σε φιλανθρωπίες, άλλοι κέρασαν φαγητό τους συναδέλφους τους, αλλά τον συγκίνησε ιδιαίτερα η ιστορία μιας 14χρονης που έστειλε τα χρήματα που βρήκε στην άρρωστη γιαγιά της, στο Μεξικό.

Σύμφωνα με τον εκατομμυριούχο το επόμενο διάστημα θα μοιράσει απλόχερα φακέλους με χρήματα  και σε άλλες πόλεις, εκτός της Καλιφόρνια, όπως στο Μεξικό, στο Χιούστον, στο Σικάγο και στο Λας Βέγκας.

Ο Αμερικανός εκατομμυριούχος έχει μοιράσει μέχρι σήμερα 15.000 δολάρια, ενώ το προσεχές Σαββατοκύριακο πρόκειται να «κρύψει» σε διάφορα σημεία στην Νέα Υόρκη το ποσόν των 10.000 δολαρίων! Όποιος τυχερός θα είναι το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη αρκεί να ακολουθήσει το  @ Hiddencash στο Twitter και μπορεί να είναι ανάμεσα στους υποψηφίους που θα λάβει οδηγίες για το πού κρύβεται ένας φάκελος με μερικά δολάρια!

 

Πηγή: protothema.gr

Ετικέτες Buzi    εκατομμυριούχος    Twitter   
Κατηγορία Κόσμος

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤελευταία ΝέαΚόσμοςJason Buzi, Ο Αμερικανός Που Μοιράζει Λεφτά, Απλά Γιατί Τα Έχει Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων