Παρασκευη 24 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

3η Αγωνιστική Μέρος Πρώτο, Πάμε Στοίχημα…

Ιουν 23
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους τους φίλους του Σοφού του Στοιχήματος. Σε συνεργασία με το απόλυτο teamτων επιτυχιών

σας έχουμε την πληρέστερη και καλύτερη ενημέρωση για τα παιχνίδια του παγκοσμίου κυπέλλου που γίνονται αυτές τις μέρες στη Βραζιλία. Με το θέαμα να είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και τα δεδομένα να αλλάζουν και να μην μπορούμε να κάνουμε καμία πρόβλεψη με ασφάλεια, μπαίνουμε στην Τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων και ετοιμαζόμαστε για τις μεγάλες αναμετρήσεις που από εδώ και μπρος θα γίνονται την ίδια ώρα σε κάθε όμιλο.

Στις 19.00 λοιπόν έχουμε τα παιχνίδια του Β ομίλου όπου τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα. Ολλανδία και Χιλή παίζουν για την πρώτη θέση ενώ Ισπανία και Αυστραλία αποχαιρετούν τη διοργάνωση και ετοιμάζονται να γυρίσουν σπίτι τους με το τέλος του μεταξύ τους αγώνα. Στο ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΧΙΛΗ λοιπόν οι οράνιε παίρνουν την πρώτη θέση και με ισοπαλία λόγω της διαφοράς τερμάτων και έτσι απαλλαγμένοι από άγχος ζητάνε την πρωτιά και ονειρεύονται πορεία μέχρι τον τελικό με την καλύτερη ομάδα που παρουσίασαν την τελευταία 10αετία. Η Χιλή ήταν αυτό που περιμέναμε, αξιόμαχη, γεμάτη ταλέντο και πολύ δεμένη ομάδα. Άφησε εκτός του μεγάλο φαβορί τους Ισπανούς και τώρα θέλει και την πρωτιά στον δύσκολο αυτό όμιλο. Το overστο 1.70 έχει πολύ μεγάλη τύχη και σίγουρα δεν μας αφήνει αδιάφορους. Αλλά θα δώσουμε και ένα προβάδισμα στους Ολλανδούς με απόδοση 2.35 στον άσο που σίγουρα αξίζει αλλά και το Χ θα το διαλέξουμε με 3.15 απόδοση. Το ημίχρονο τελικό βρίσκουμε το Χ/1 με απόδοση 5.50 και το τελικό σκορ 3-1 το βρίσκουμε στο 21.00 παρακαλώ. Για anytimescorerπως σας φαίνεται ο Σνάιντερ με απόδοση 4.50;

Το δεύτερο παιχνίδι του ομίλου που γίνεται την ίδια ώρα (19.00) είναι το ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ. Χωρίς κίνητρο πρόκρισης μα με το γόητρο να έχει την αξία του, θα πάμε δυνατά στο overμε απόδοση 1.40 αλλά και στο Goalμε απόδοση 1.50 που μοιάζουν αρκετά πιθανές. Θα κυνηγήσουμε και εδώ το 1-3 υπέρ των Ισπανών με απόδοση το σεμνό και ταπεινό 8.00 αυτή τη φορά. Το Χ/2 ημίχρονο τελικό στο 4.30 και σαν anytimescorerθα ρισκάρουμε με τον Λέκι της Αυστραλίας που τον βρίσκουμε στο 5.50!

Στις 23.00 έχουμε τα σπουδαία. Στον Α όμιλο που τίποτα δεν έχει κριθεί οι δύο αγώνες θα καθορίσουν τις δύο ομάδες που θα προκριθούν. Στο ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ τα πράγματα είναι απλά. Οι διοργανωτές κερδίζουν και  περνάνε κατά πάσα πιθανότητα πρώτοι. Η επικράτηση μονόδρομος αλλά ο άσος δεν αξίζει να συζητηθεί στο 1.05 που τον βρίσκουμε σήμερα. Λόγω στοιχηματικής απόδοσης θα παίξουμε τα 4-6 γκολ στο 2.10 και για όσους θέλουν να ρισκάρουν για καλά λεφτά το 1/2 ημίχρονο τελικό το βρίσκουμε στο 40.00!  Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει; Νειμάρ με απόδοση 3.25 για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Το 1-4 δίνει 11.00 για όσους ενδιαφέρονται για τελικό σκορ…

Στο ΚΡΟΑΤΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ όλα είναι ανοιχτά. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε εύκολα το ποιος θα επικρατήσει και θα πανηγυρίσει στο τέλος. Να περάσουν και οι δύο είναι ένα σενάριο δύσκολο και ακραίο και θέλει μέσα και νίκη του Καμερούν. Άρα έχουμε το γνωστό «ο θάνατος σου η ζωή μου». Περιμένουμε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Και οι δύο θα παίξουν κλειστά με στόχο το γκολ που θα τους στείλει στους 16. Το Χ στο 3.30 είναι μια λογική επιλογή αλλά αν θέλουμε να δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα θα πάμε με τον άσο του 2.40 για την Κροατία που δείχνει πιο σίγουρη να το καταφέρει. Το underξεκινάει από το 1.70 και παίρνει ποντάρισμα και το Χ/1 το βρίσκουμε στο 5.50 και μας αρέσει. Για τελικό σκορ επιλέγουμε το 1-0 στο 7.50 αλλά και το 2-0 στο 11.0 εναλλακτικά. Ο Μάντζουκιτς για πρώτος παίκτης που θα σκοράρει στο 4.50 είναι μια καλή επιλογή.

Συνοπτικά για σήμερα λοιπόν έχουμε:

Βασική Τετράδα:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΧΙΛΗ  1 με απόδοση 2.35 ή overμε απόδοση 1.70

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ  overμε απόδοση 1.40

ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ  4 με 6 γκολ με απόδοση 2.10

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ  Χ1 με απόδοση 3.30 ή 2.40 ή underμε απόδοση 1.70

 

Σύστημα 2-3 ημίχρονα/τελικά

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΧΙΛΗ  Χ/1 με απόδοση 5.50

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ Χ/2 με απόδοση 4.30

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ Χ/1 με απόδοση 5.50

 

Τελικά σκορ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΧΙΛΗ  3-1 με απόδοση 21.00

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ 1-3 με απόδοση 8.00

ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ 1-4 με απόδοση 11.00

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ 1-0 με απόδοση 7.50 ή 2-0 με απόδοση 11.00

 

Σκόρερ

Σνάιντερ να σκοράρει οποιοδήποτε γκολ με απόδοση 4.50

Λέκι να σκοράρει οποιοδήποτε γκολ με απόδοση 5.50

Νειμάρ να σκοράρει το πρώτο γκολ με απόδοση 3.25

Μάντζουκιτς να σκοράρει το πρώτο γκολ με απόδοση 4.50

 

Καλά κέρδη και να συνεχίσουμε να βλέπουμε καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο σε αυτό το μουντιάλ. Νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν έχετε παράπονο… Γκολ και θέαμα σε πρώτο πλάνο στα γήπεδα της Βραζιλίας με τους παγκόσμιους αστέρες του ποδοσφαίρου να δίνουν χρώμα στη μεγάλη γιορτή.

 

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Στοίχημα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 20:22

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΣτοίχημα3η Αγωνιστική Μέρος Πρώτο, Πάμε Στοίχημα… Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων