Παρασκευη 24 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Σοφά Και Μουντιαλικά… Συνεχίζουμε…

Ιουν 19
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Φτάσαμε λοιπόν στην Πέμπτη και ο Σοφός με όλο το επιτελείο του ετοίμασε και τις προβλέψεις για τη σημερινή μέρα,

όπου έχουμε και Ελληνικό χρώμα με τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας. Ήδη έχουμε τις πρώτες ομάδες που προκρίνονται, την παγκόσμια πρωταθλήτρια να γυρίζει σπίτι από νωρίς και νέες ποδοσφαιρικές δυνάμεις να παίρνουν θέση στο χάρτη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Τα φαβορί αρχίζουν να ξεχωρίζουν αλλά όλα θα κριθούν από τις διασταυρώσεις στη φάση των 16.

Στις 19.00 αρχίζουμε με ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ που ανοίγει την αυλαία. Το παιχνίδι ξεκινά από Χ του 3.15 και για το Συμβούλιο των Σοφών φτάνει μέχρι το διπλό απόδοσης 3.35 παρακαλώ. Οι Ιβοριανοί εμφανίζονται σαν η πιο αποτελεσματική Αφρικάνικη ομάδα της διοργάνωσης και προβάλουν σαν φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο που συμμετέχει και η Εθνική μας. Η Κολομβιανοί παρότι έχουν σαν παράσημο το 3-0 απέναντι στην Εθνική μας, δεν έπεισαν πως είναι μια ομάδα που μπορεί να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση. Θα πάμε λοιπόν με το Χ2 και θα προσπαθήσουμε να έχουμε ακόμα κάποιες επιλογές από τα ειδικά στοιχήματα. Στο Χ/2 θα πάμε στο ημίχρονο τελικό με απόδοση 7.50, ενώ και 2-3 γκολ αξίζει στο 1.80 για τους πιο μετρημένους. Ο Ντοργκμπά να σκοράρει οποιοδήποτε τέρμα στο 2.50 και θα τον επιλέξουμε γιατί ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στην πρώτη αγωνιστική.

Στις 22.00 έχουμε ένα παιχνίδι που από την αρχή της διοργάνωσης το είχαμε τσεκάρει σαν mustστο πρόγραμμα που όλοι λίγο πολύ κάναμε. Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής το έκαναν παιχνίδι δίχως αύριο. ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΑΓΓΛΙΑ λοιπόν και κάθε πρόβλεψη έχει το ρίσκο της. Η Αγγλία έχει καλή ομάδα και κόντρα στην Ιταλία δεν έδειξε όλα όσα μπορούσε. Το διπλό στο 2.05 είναι μονόδρομος. Γερό ποντάρισμα παίρνει και το overστο 1.70 και θα προτιμηθεί. Σαν τελικό αποτέλεσμα θα προτείνουμε το 1-3 που ήρθε και στο ματς με την Κόστα Ρίκα με απόδοση 19.00 παρακαλώ!!! Ο Ρούνει αν και παίζει σε θέση που δεν του πάει μπορεί να χρηστεί σκόρερ anytimeστο 2.50 που προσφέρεται σήμερα. Τέλος και το Χ/2 τελικό έχει τις πιθανότητες του στο 5.00

Και πάμε στα δικά μας. Μεταμεσονύχτια δοκιμασία για τους φίλους της Εθνικής και όλοι περιμένουμε να δούμε στο ΙΑΠΩΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ τι μπορούμε να πετύχουμε απόψε. Οι Ιάπωνες με κύριο χαρακτηριστικό τους την ταχύτητα έχουν προβάδισμα σύμφωνα με τους ειδικούς. Το κλίμα σε μας δεν είναι και το καλύτερο με το πρόσφατο επεισόδιο Τζαβέλα Μανιάτη να χαλάει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Παρόλα αυτά σήμερα κάτι λέει στον Σοφό ότι είναι η βραδιά του Κώστα Μήτρογλου. Θέλεις το ότι οι αντίπαλοι έχουν παίκτη με το επίθετο Χόντα (βλ. το γνωστό ανέκδοτο με τον Μήτρογλου και το παπάκι, θέλεις ότι ένα καλό ματς το χρωστάει, θα τον επιλέξουμε για πρώτο σκόρερ της συνάντησης με απόδοση 8.00 να σπάσουμε τα ταμεία. Το Χ/2 ημίχρονο τελικό στο 6.25 είναι πολύ καλό και φυσικά θα δούμε και το 1-2 τελικό αποτέλεσμα υπέρ της Ελλάδας με απόδοση 11.00. Σαν τελικό αποτέλεσμα θα επιλέξουμε το Χ2 με αποδόσεις 3.35 και 3.05 αντίστοιχα.

Συνοπτικά λοιπόν έχουμε:

Βασική Τριάδα

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ Χ2 με απόδοση 3.15 ή 3.35

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΑΓΓΛΙΑ 2 με απόδοση 2.05

ΙΑΠΩΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Χ2 με απόδοση 3.35 ή 3.05

Σύστημα 2-3 (ημίχρονα / τελικά)

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ Χ/2 με απόδοση 7.50

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΑΓΓΛΙΑ Χ/2 με απόδοση 5.00

ΙΑΠΩΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Χ/2 με απόδοση 6.25

 

Τελικό σκορ

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΑΓΓΛΙΑ 1-3 με απόδοση 19.00

ΙΑΠΩΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 1-2 με απόδοση 11.00

 

Σκόρερ

Ντρογκμπά να σκοράρει οποιοδήποτε τέρμα 2.50

Ρούνει να σκοράρει οποιοδήποτε τέρμα 2.50

Μήτρογλου να σκοράρει πρώτο τέρμα με απόδοση 8.00

 

Αυτά για σήμερα. Πάμε γερά και σήμερα θα τους τα πάρουμε με την Ελλαδάρα μας. Συνεχίζουμε αύριο με νέες πολύ δυνατές προβλέψεις. Καλά κέρδη σε όλους…

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Στοίχημα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 16:48

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΣτοίχημαΣοφά Και Μουντιαλικά… Συνεχίζουμε… Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων