Παρασκευη 24 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Στοιχηματικές Προτάσεις Για Ταμείο Από Το Σοφό Του Στοιχήματος

Ιουν 16
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Καλή βδομάδα να έχουμε. Με καλή διάθεση και ελπίζουμε να βρούμε και πάλι το δρόμο για το ταμείο με την ομάδα των μεγάλων επιτυχιών

το Συμβούλιο των Σοφών. Χθες είδαμε τα overΓαλλίας και Αργεντινής, το 3-0 της Γαλλίας που σας το δώσαμε σαν πρόταση αλλά και να σκοράρει ο Μπενζεμά το πρώτο γκολ. Ότι και αν διαλέξατε σίγουρα βγήκατε κερδισμένοι. Με σύνεση και τόλμη προχωράμε σήμερα και ετοιμάσαμε έναsetπροτάσεων δυνατό για όλα τα γούστα.

Στις 19.00 έχουμε το ντέρμπι της ημέρας. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ συναντιόνται σε ένα παιχνίδι που κόβει την ανάσα και που περιμένουν οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι να απολαύσουν. Με την Γερμανία να παίζει πάντα για τη νίκη, μια καλοδουλεμένη μηχανή υπολογίσιμη και πάντα δυνατή και από την άλλη με το ταλέντο της Πορτογαλίας να είναι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα στον όμιλο. Είναι ικανός ο Κριστιάνο Ρονάλντο να στείλει τους Πορτογάλους στον έβδομο ουρανό; Η λογική δείχνει άσο. Στο 1.95 το προσφέρει ο ΟΠΑΠ και σίγουρα θα είναι η πρώτη μας επιλογή. Αλλά και το Χ στο 3.25 καλό είναι να το προσέξουμε. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μάλιστα το 1/Χ ημίχρονο τελικό με απόδοση 15.00 συνιστάται σε δελτίο με εκπλήξεις. Πάντως οι πιο λογικοί θα πάνε με το overστο 1.55 και θα δουν το ματς χωρίς άγχος. Δεν είπαμε τίποτα για σκόρερ. Εντάξει θα προτείνουμε το αυτονόητο. Να σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο οποιοδήποτε γκολ στο 2.10. Όποιος θέλει αγοράζει…

Μέτα το χορταστικό θέαμα των 19.00 ακολουθεί το ΙΡΑΝ – ΝΙΓΗΡΙΑ. Λογικό φαβορί οι Αφρικανοί με καλούς παίκτες υπερέχουν από τους φιλόδοξους Ασιάτες. Στο 1.90 το διπλό θα το επιλέξουμε. Επίσης για ημίχρονο τελικό μας αρέσει το Χ/2 ΣΤΟ 4.40. Προτείνουμε σας πιθανό σκορ το 0-2 που το βρίσκουμε με απόδοση 8.00 στο κουπόνι.

Το πρόγραμμα σήμερα κλείνει με το παιχνίδι ΓΚΑΝΑ – ΗΠΑ που γίνεται  μετά τα μεσάνυχτα (01.00). Παιχνίδι δύσκολο να προβλέψεις το τελικό αποτέλεσμα. Θα δώσουμε ένα πολύ μικρό προβάδισμα στις ΗΠΑ που μάλιστα το βρίσκουμε στο 2.70 αλλά θα κινηθούμε κοντά και στο Χ με απόδοση 3.05. Μας αρέσουν οι ημιανατροπές (1/Χ) και (2/Χ) με αποδόσεις 13.00 και 12.00 αντίστοιχα. Για σκόρερ επιλέξτε ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ (4.00) ή ΑΛΤΙΝΤΟΡ (3.25) να σκοράρουν οποιοδήποτε γκολ. Το 1-1 το βρίσκουμε στο 5.50 και αυτό κάπου θα το κολλήσουμε. Πάντως στο ότι το παιχνίδι το περιμένουμε απόλυτα ισορροπημένο συμφωνούμε όλοι εδώ στο Συμβούλιο των Σοφών. Η επιλογή βέβαια είναι πάντα δική σας.

Συνοπτικά λοιπόν:

Βασική Τετράδα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ overμε απόδοση 1.55

ΙΡΑΝ – ΝΙΓΗΡΙΑ  2 με απόδοση 1.90

ΓΚΑΝΑ – ΗΠΑ Χ με απόδοση 3.05

 

Σύστημα με 2-3

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1/Χ με απόδοση 15.00

ΙΡΑΝ – ΝΙΓΗΡΙΑ   Χ/2 με απόδοση 4.40

ΓΚΑΝΑ – ΗΠΑ 1/Χ με απόδοση 13.00 ή 2/Χ με απόδοση 12.00

 

Τελικά σκορ

ΙΡΑΝ – ΝΙΓΗΡΙΑ  0-2 με απόδοση 8.00

ΓΚΑΝΑ – ΗΠΑ 1-1 με απόδοση 5.50

 

Σκόρερ

Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει οποιοδήποτε γκολ με απόδοση 21.0

Μπόατενγκ να σκοράρει οποιοδήποτε γκολ με απόδοση 4.00

Άλτιντορ να σκοράρει οποιοδήποτε γκολ με απόδοση 3.25

 

Συνεχίζουμε αύριο. Πάντα εδώ με τον Σοφό των επιτυχιών για σας όπως κάνουμε κάθε μέρα. Με συνέπεια και ευθύνη παρέα στα γήπεδα της Βραζιλίας. Στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Στοίχημα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 10:29

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΣτοίχημαΣτοιχηματικές Προτάσεις Για Ταμείο Από Το Σοφό Του Στοιχήματος Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων