Κυριακη 19 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Πρεμιέρα Με Προτάσεις Από Την Euroleague 2014/15

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κάθε Πέμπτη θα ήμαστε κοντά σας με τις προτάσεις μας από το μπασκετικό στοίχημα με παιχνίδια από

την διοργάνωση της Euroleague 2014/15.

Από Ελληνικής πλευράς οι Πράσινοι θα φιλοξενήσουν στο ΟΑΚΑ την Τούροφ (Πολωνία) και ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Βαλένθια.

Όσο ανυπόμονοι ήμασταν αυτό το διάστημα,   τόσο θα πρέπει να δείξουμε λίγο ακόμα υπομονή,  μέχρι να δούμε πως τα πάνε οι ομάδες,  αφού οι περισσότερες μοντάρονται ακόμα και θέλουν λίγο χρόνο να βρουν τα πατήματα τους.

 

 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν

 

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου

Αρκετά δύσκολα τα ματς και οι επιλογές -ειδικά των σημείων- 

 Γι αυτό ίσως είναι καλύτερα να κινηθούμε σε κάποια εναλλακτικά στοιχήματα

Η Μάλαγα είναι  δυνατή και την δίνω  φαβορί  για νίκη επί της Τσεντεβιτα, αλλά μικρός ο ασος(1.40)

Στο  Εφες-Ουνικς,  έχουμε μια ομάδα που έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της και είναι σαφώς πιο έτοιμη από τους Τούρκους. Ομάδα όμως του Ίβκοβιτς και στην έδρα της Εφες,  είναι πολύ δύσκολα για οποιαδήποτε αντίπαλο.

Με ρίσκο θα πάρω το διπλό με χάντικαπ,  ενώ ίσως η καλύτερη επιλογή είναι το over 15.5 πόντους για τον περσινό 1ο σκόρερ της Ευρωλιγκα (Λαγκφορντ/Ουνικς)

Δύσκολη αποστολή έχει και η άλλη τουρκική η Γαλατά,  στην καυτή έδρα του Ερυθρού. Θα δώσω προβάδισμα στο διπλό αλλά και δω,  τα πράγματα είναι πολύ αμφίρροπα.

Ο Ολυμπιακός εάν δεν είχε γίνει όλο αυτό το σκηνικό με την παραίτηση(?)  Μπαρτζώκα,  θα τον είχα για φαβορί στο σημερινό ματς.

Τώρα το  αφήνω στην άκρη και το μόνο σημείο που μ αρέσει είναι αυτό του Σπανουλη. Πιστεύω ότι ο αρχηγός της ομάδας θα πρέπει να δείξει για μια ακόμη φορά ότι είναι για τα δύσκολα και ότι δεν κρύβεται. Σπανούλης λοιπόν και over 13.5 πόντους.

 

Παρασκευή  17 Οκτωβρίου

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα στο μυαλουδακι μου.

Στο Βερολίνο η Άλμπα αντιμετωπίζει την ομάδα με το πιο μεγάλο μπάτζετ της διοργάνωσης, την Τσσκα. Δεν με παρασύρει η νίκη  επί των Σπερς, είναι  πολύ καλή και στο μπάσκετ. Το χάντικαπ υπέρ των γηπεδούχων με αφήνει ικανοποιημένο  και θα πάρω τον άσο.

Το ίδιο και ακόμη περισσότερο,  έχω ένστικτο και για την Μπαγερν. Μπορεί να μην είναι υπερδύναμη στο μπάσκετ, αλλά κάνει σημαντικά βήματα προόδου  και πλέον ανήκει στις ομάδες που παίζουν άνετα στην φάση των 16. 

Το έργο της δύσκολο,  και επειδή δεν θέλω να με περάσετε για τρελό,  θα δώσω το διπλό με χάντικαπ.. και όχι το ξερό διπλό.. 

Πέρσι μας έκαψε πολλές φορές,  ήταν τσίρκο και όχι ομάδα,  ήταν η μεγάλη πατάτα του Ζοτς. Ναι για την Φενερ μιλώ. Φέτος,  πάλι ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά,  πάλι ήρθαν παιχταράδες  και λέγεται ότι  ο Ζοτς πήρε τους παίκτες που ήθελε. Ας μας δείξει όμως πρώτα μερικά σημάδια και εδώ είμαστε.

Θα διαλέξω το Μιλάνο που μ αρέσει ως ομάδα και έχει και το χάντικαπ μαζί της.

Για τον Πάο,  όλοι μιλάνε για δύσκολο παιχνίδι,  και οι περισσότεροι πηγαίνουν προς το διπλό. Εντάξει,  με πολωνική ομάδα παίζει.. Το αφήνω στην άκρη

Πολλά έγραψα και πρέπει να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα. Εσείς κρατάτε ότι θέλετε,  αλλά επειδή οι πολλές επιλογές,  οδηγούν και σε μεγαλύτερες πιθανότητες αποτυχίας,  θα προσπαθήσω να κρατήσω τα σημεία που θεωρώ καλύτερα. Πάντως ας μην αγχωνόμαστε από τώρα.  ο δρόμος είναι μακρύς,  οι ομάδες θα φανούν και εμείς  θα τα πάμε πολύ καλά και φέτος.  Αυτό να το θυμάστε…

 

 

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Παίζοντας
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 17:00

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΠαίζονταςΠρεμιέρα Με Προτάσεις Από Την Euroleague 2014/15 Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων