Κυριακη 19 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

H Φάση Των 16 Με 8 Δυνατές Προτάσεις

Ιουν 27
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Αφήσαμε πίσω τη φάση των ομίλων και ξεκινάμε

με νοκ άουτ παιχνίδια με το ενδιαφέρον και την αγωνία να φτάνει στα ύψη.

ΣΑ(28/6) 19:00 ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΧΙΛΗ

Σπουδαίο ματς ανάμεσα στους οικοδεσπότες Βραζιλιάνους και τους δυνατούς Χιλιανούς που άφησαν έξω την Ισπανία. Περιμένουμε όπως έβρισκαν δίχτυα και στην προηγούμενη φάση, έτσι και στο συγκεκριμένο αγώνα να δούμε 2-3 γκολ. Δεν πιστεύουμε πως θα ξεφύγει το σκορ μιας και είναι νοκ άουτ ο αγώνας και δεν υπάρχει λόγος να σκοράρουν κατά ριπάς. Πρόταση: 2-3 γκολ (2.05)

ΣΑ(28/6) 23:00 ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Οι Κολομβιανοί με 3/3 νίκες και με πολλά γκολ έδειξαν πολύ δυνατοί και για μεγάλα πράγματα. Παίζει με πολλούς Κολομβιανούς στις κερκίδες σα να παίζουν εντός έδρας ή ακόμη ότι το μουντιάλ διεξάγεται στην χώρα τους. Από την άλλη η απουσία το "άτακτου" Λουΐς Σουάρες στον συγκεκριμένο αγώνα είναι μεγάλο μειονέκτημα για την Ουρουγουάη. Στο μυαλό μας έχουμε φρέσκια την ήττα από την Κόστα Ρίκα στην πρεμιέρα με 1-3 που δεν αγωνίστηκε ο Σουάρες λόγω τραυματισμού. Πρόταση: 1 (2.05)

ΚΥ(29/6) 19:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ

Ακόμη ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον και υποσχέσεις για θέαμα και γκολ. Από την μία η Ολλανδία με παίκτες μπροστά που γεμίζουν γκολ τα αντίπαλα τέρματα και από την άλλη η εξαιρετική ομάδα του Μεξικό που δεν ηττήθηκε από την Βραζιλία και απέκλεισε την Κροατία με 1-3. Πιστεύουμε πως θα πανηγυρίσουν και οι δύο ομάδες έστω ένα γκολ. Πρόταση: γκολ-γκολ (1.90)

ΚΥ(29/6) 23:00 ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλες εκπλήξεις και οι δύο ομάδες πριν και κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων. Η Κόστα Ρίκα πριν το Μουντιάλ έμοιαζε ως ο "σάκος του μπόξ" στο όμιλο και σίγουρη 4η. Όχι μόνο προκρίθηκε αλλά και ως πρώτη. Αφήνοντας εκτός συνέχειας την Ιταλία και την Αγγλία. Η Εθνική μας μετά το τέλος της 2ης αγωνιστικής μπορεί να είχε ελπίδες πρόκρισης, αλλά δεν μας είχε πείσει για την αγωνιστικότητά της. Περιμένουμε ένα αρκετά σφιχτό ματς, χωρίς μεγάλες επιθετικές εξάρσεις με τις δύο ομάδες να προσέχουν τις άμυνές τους. Πρόταση: under 2,5 (1.44)

ΔΕ(30/6) 19:00 ΓΑΛΛΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ

Το μεγάλο φαβορί της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι οι Γάλλοι, αλλά η απόδοση του άσου είναι χαμηλή. Επιλέξαμε να στοιχηματίσουμε να μπουν 2-3 γκολ. Στα πρώτα δύο ματς της η Γαλλία πέτυχε πολλά γκολ, αλλά απέναντι στην σφιχτή άμυνα των Νιγηριανών δεν θα έχουμε την ίδια επιθετική αποτελεσματικότητα. Πρόταση: 2-3 γκολ (1.97)

ΔΕ(30/6) 23:00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ

Ακόμη ένα δυνατό φαβορί με χαμηλή απόδοση του άσου συναντάμε εδώ. Οι Γερμανοί έχουν παίκτες εξαιρετικής παραγωγικότητας  που μπορούν να πετύχουν μεγάλα σκορ. Από την άλλη η Αλγερία είχε 2/3 over στον όμιλο και σκόραρε σε όλα τα ματς. Πρόταση: over 2,5 (1.60)

ΤΡ(1/7) 19:00 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΕΛΒΕΤΙΑ

Εδώ συναντάμε ένα φαβορί με καλύτερη απόδοση από τα προηγούμενα. Η Αργεντινή δείχνει πως θα φτάσει πολύ ψηλά στο τουρνουά, με το Μέσσι να είναι αποτελεσματικός, έχοντας σκοράρει και στα 3 παιχνίδια. Οι Ελβετοί νίκησαν δύσκολα με ανατροπή στο 90 το Εκουαδόρ και νίκησαν την αδύναμη Ονδούρα, παίρνοντας έτσι τη 2η θέση. Στο δύσκολο όμως ματς με την Γαλλία έδειξαν πολύ κατώτεροι, χάνοντας 2-5. Πιστεύουμε πως η Αργεντινή δεν θα δυσκολευτεί και θα πάρει μια ξεκούραστη πρόκριση στους "8". Πρόταση: 1 (1.55)

ΤΡ(1/7) 23:00 ΒΕΛΓΙΟ-Η.Π.Α.

Πριν την έναρξη του μουντιάλ. όλος ο κόσμος περίμενε πολλά πράγματα από το Βέλγιο. Μπορεί να πέτυχε 3/3 νίκες αλλά δεν μας έπεισε πως θα φτάσει μακριά. Από την άλλη οι Αμερικανοί έδειξαν καλά στοιχεία στις δύο πρώτες αγωνιστικές και με την Γερμανία έπαιξαν συντηρητικά για να περάσουν έστω με ισοβαθμία στα γκολ. Περιμένουμε ένα αμφίρροπο ματς με 2-3 γκολ. Πρόταση: 2-3 γκολ (1.97)

(Στοιχηματίζουμε 100 μονάδες σε κάθε ματς ξεχωριστά)

 

Καλή επιτυχία!!

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Παίζοντας
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 22:10

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΠαίζονταςH Φάση Των 16 Με 8 Δυνατές Προτάσεις Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων