Δευτερα 20 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Το Final Four Του Μιλάνου (16/5) – Παρουσίαση Των Φιναλίστ, Ειδικά Στοιχήματα, Δυνατά Σημεία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΦΙΝΑΛΙΣΤ

 

ΜΑΚΑΜΠΙ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

* Ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας για έξι χρόνια, όπου προπόνησε έξι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Βίκτορ Κριάπα, Βιτάλι Φριτζόν και Σάσα Καούν ήταν υπό τις οδηγίες του Μπλατ στο χάλκινο μετάλλιο του 2012 στο Λονδίνο. Ο Μπλατ επίσης με τον Κριάπα κατέκτησε το 2007 το Ευρωμπάσκετ, ενώ το 2011 πήρε το χάλκινο μετάλλιο μαζί με τους Κριάπα, Δριτζόν και Βοροντσέβιτς. Ο Ζοζούλιν αγωνίστηκε με τον Μπλατ στο Ευρωμπάσκετ του 2009.

* Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ήταν συμπαίκτης με τον Μίλος Τεόντοσιτς στον Ολυμπιακό για τρεις σεζόν (από το 2007 μέχρι το 2010). Έφτασαν με τους "ερυθρόλευκους" σε δύο διαδοχικά φάιναλ-φορ (2009, 2010).

* Ο Ρίκι Χίκμαν ήταν πρώτος στο index rating στα πλέι οφ με μέσο όρο 22,3 ανά ματς.

ΠΙΘΑΝΗ ΠΕΝΤΑΔΑ       Οχαγιόν, Χίκμαν, Σμιθ, Μπλου και Σχορτσανίτης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ , ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ 4η ΘΕΣΗ

 

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

* Ο ασίσταντ κόουτς της ΤΣΣΚΑ, Νταν Σαμίρ έχει ξερδίσει δύο τρόπαια Euroleague το 2004 και το 2005 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Επίσης, έχει συνεργαστεί με τον τεχνικό της Μακάμπι, Ντέιβιντ Μπλατ στη Ντιναμό Μόσχας τη σεζόν 2008-09.

* Ο Μεσίνα έχει συνεργαστεί με τον Ντέιβιντ Μπλου στην Μπένετον Τρεβίζο τη σεζόν 2004-05. Μαζί κατέκτησαν το Κύπελλο Ιταλίας.

* Ο Σάσα Κάουν έχει 302/430 σουτ δύο πόντων με ποσοστό που φτάνει το 70,2%. Ο Κάουν σε 110 παιχνίδια στην Euroleague δεν έχει κανένα τρίποντο.

* Ο Τεόντοσιτς απέχει ένα εύστοχο σουτ τριών πόντων από το να μπει στη λίστα με τους δέκα πρώτος στα φάιναλ-φορ. Ο Σέρβος έχει 14 στα 38 σουτ (36,8%) στις παρουσίες του στα προηγούμενα φάιναλ-φορ. Ο Τεόντοσιτς θα ισοφαρίσει τους Ντέρικ Σαρπ, Ιμπραήμ Κουτλουάι, Δημήτρη Διαμαντίδη και Ραμούνας Σισκάουσκας. Ο Τόνι Κούκοτς έχει 17 και είναι στην όγδοη θέση.

* Ο Σέρβος χρειάζεται ακόμα ένα κλέψιμο για να μπει στην πρώτη δεκάδα της λίστας σε φάιναλ-φορ. Ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει εννέα κλεψίματα στα προηγούμενα φάιναλ-φορ που έχει αγωνιστεί. Με το επόμενο θα ισοφαρίσει τους Γιάκα Λάκοβιτς, Μάρκο Γιάριτς και Άντονι Πάρκερ στην ένατη θέση. Ο Ουίλι Σιμς, ο οποίος βρίσκεται στην όγδοη έχει 12 κλεψίματα.

* Ο Βίκτορ Κριάπα έχει πάρει τα περισσότερα ριμπάουντ σε φάιναλ-φορ από όλους τους παίκτες στην ιστορία της Euroleague. Ο Κριάπα έχει 74 ριμπάουντ ένα περισσότερο από τον Ματίας Σμόντις (σε 14 ματς σε φάιναλ-φορ).

* Ο Κριάπα βρίσκεται στην δέκατη θέση στις ασίστ. Όσες έχει και ο Νίκολα Βούισιτς (24) στις συμμετοχές τους στα φάιναλ-φορ. Ο Ταλ Μπέρσταϊν, ο οποίος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση έχει 25 και ο θρύλος Νίκος Γκάλης μετράει 26.

Ο Κριάπα είναι στην δεύτερη θέση στα κλεψίματα στο φάιναλ-φορ με 18. Μοιράζεται τη θέση μαζί με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο Τζέι Αρ Χόλντεν της ΤΣΣΚΑ έχει 24 και είναι πρώτος.

 Ο Κριάπα ήταν πρώτος στα πλέι οφ στα ριμπάουντ μ,ε 7,6 και στις ασίστ με 5,6.

* Ο Κριάπα είναι πέμπτος στην ιστορία της Euroleague στις τάπες με 134. Στην τέταρτη θέση είναι ο Γιάννης Μπουρούσης με 135 και ο Στεφάν Λάσμε του Παναθηναϊκού είναι στην τρίτη με 137.

* Ο Τζέρεμι Πάργκο ξεκίνησε την καριέρα του στην Euroleague τη σεζόν 2010-11. Ο Πάργκο αναδείχτηκε στην δεύτερη καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης στο φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης. Επίσης, βοήθησε τη Μακάμπι να φτάσει τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου.

ΠΙΘΑΝΗ ΠΕΝΤΑΔΑ    Μίλος Τεόντοσιτς, Σόνι Ουίμς, Βίκτορ Κριάπα, Κάιλ Χάινς και Νέναντ Κρστιτς

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. Ο ΜΕΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΥ ΤΗΣ.  ΛΟΓΩ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΡΟΠΑΙΟΥ

 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

* Ο Φελίπε Ρέγιες είχε 17 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 19 λεπτά χρόνου συμμετοχής στον περυσινό ημιτελικό με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

* Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την καλύτερη επίθεση στην φετινή διοργάνωση. Οι Ισπανοί σκοράρουν 85,2 πόντους ανά αναμέτρηση.

* Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει από τις καλύτερες άμυνες στην Euroleague, καθώς δέχεται 71,2 πόντους ανά παιχνίδι.

* Οι Σέρχιο Γιουλ, Ρούντι Φερνάντεθ και Νίκολα Μίροτιτς έχουν αρχίσει όλα τα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης στην φετινή διοργάνωση.

* Ο Ρούντι Φερνάντεθ ήταν πρώτος στα πλέι οφ στα κλεψίματα με δύο ανά αναμέτρηση. Ο συμπαίκτης του Νίκολα Μίροτιτς ήταν δεύτερος με 1,8.

ΠΙΘΑΝΗ ΠΕΝΤΑΔΑ         Σέρχιο Γιουλ, Ρούντι Φερνάντεθ, Τρεμέλ Ντάρντεν, Νίκολα Μίροτιτς , Γιάννης Μπουρούσης

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η ΠΙΟ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΣΕ  ΤΟΠ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΦΑΒΟΡΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ , ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

* Η Μπαρτσελόνα  στα σουτ δύο πόντων στην φετινή διοργάνωση έχει 57,1%.

* Ο κόουτς των Καταλανών, Τσάβι Πασκουάλ έχει χρησιμοποιήσει 12 διαφορετικούς παίκτες στα ματς της ομάδας του στις αρχικές πεντάδες. Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει ξεκινήσει σε όλα τα παιχνίδια.

* Ο Ναβάρο απέχει τέσσερα εύστοχα σουτ τριών πόντων από το να ισοφαρίσει τον Τζέι Αρ Χόλντεν, ο οποίος έχει τα περισσότερα σε φάιναλ-φορ. Ο Ναβάρο έχει 26 στα 66 στα προηγούμενα επτά φάιναλ-φορ.

* Ο Ναβάρο θα μπει στην έβδομη θέση των σκόρερ στα φάιναλ-φορ. Ο Ναβάρο πηγαίνει στο Μιλάνο με 147 πόντους, όσους έχουν και οι Ματίας Σμόντις, Ραμούνας Σισκάουσκας. Ο Ντέιβιντ Άντερσεν έχει 154 και ο Θοδωρής Παπαλουκάς μαζί με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα έχουν από 164 στην τέταρτη θέση.

* Ο Ναβάρο χρειάζεται μία ασίστ για να μπει στην πρώτη δεκάδα των ασίστ στα φάιναλ-φορ. Ο Ναβάρο έχει 23, μία λιγότερη από τον Βίκτορ Κριάπα και τον Νίκολα Βούισιτς που έχουν 24. Ο Ταλ Μπέρσταϊν έχει 25 και ο θρύλος Νίκος Γκάλης είναι στην όγδοη θέση με 26.

* Ο Εράζεμ Λόρμπεκ χρειάζεται ακόμα 7 ριμπάουντ για να φτάσει στην δέκατη θέση τον  Κώστα Τσαρτσαρή του Παναθηναϊκού στην διοργάνωση που έχει 905.

* Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας χρειάζεται ακόμα 8 ασίστ για να φτάσει τις 500 στην καριέρα του στην Euroleague. Θα γίνει ο 14ος παίκτης που πιάνει τον συγκεκριμένο αριθμό.

* Ο Κώστας Παπανικολάου χρειάζεται ακόμα έξι τρίποντα από το να φτάσει τα 100 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση

* Ο Όλεσον ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ με 38 στα τρία παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του (12,7 ανά ματς).

ΠΙΘΑΝΗ ΠΕΝΤΑΔΑ      Μαρσελίνιο Χουέρτας, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Κώστας Παπανικολάου, Εράζεμ Λόρμπεκ , Άντε Τόμιτς

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟ 1η ΕΩΣ ΚΑΙ 3η

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΝΙΚΗΤΗΣ       ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (4.25)

ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ               ΜΠΑΡΤΣΑ-ΤΣΚΚΑ(3.10)

ΚΑΤΑΤΑΞΗ   ΟΜΑΔΑΣ         ΜΑΚΑΜΠΙ  4η ΘΕΣΗ (2.0

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΑΣ           ΜΠΑΡΤΣΑ 2η ΘΕΣΗ  (7.00)

FINAL 4  FORECAST         ΤΣΣΚΑ-ΜΠΑΡΤΣΑ-ΡΕΑΛ-ΜΑΚΑΜΠΙ & ΜΠΑΡΤΣΑ-ΤΣΣΚΑ-ΡΕΑΛ-ΜΑΚΑΜΠΙ (10.00  & 6.00)

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ

 Έφτασε η μεγάλη ώρα για το F4 του Μιλάνου. Βλέποντας μόνο τις ομάδες και τους τίτλους που έχουν κατακτήσει ,σε πιάνει ένα δέος!

Σε κανένα F4 δεν υπάρχει φαβορί! Κερδίζει η ομάδα που έχει περισσότερη πίστη , αυτοπεποίθηση , ενέργεια και τύχη. Όποιος είναι στην μέρα του το έχει πάρει το τρόπαιο.

Στοιχηματικα(στα ειδικα) επέλεξα το εξής σκεπτικό. Κερδίζει η Τσσκα και πάει τελικό. Εκεί είτε με Ρεαλ είτε με Μπαρτσα θα την έχουν ως αουτσάιντερ. Διάλεξα λοιπόν κατάκτηση τροπαίου γιατί έχει πολύ υψηλή απόδοση. Είναι σαν να μου δίνουν σε μονό ματς την Τσσκα σε απόδοση 4.25 , αφού θεωρώ ότι θα την περάσει την Μακαμπι ότι και εάν  γίνει.

Στο άλλο ζευγάρι τα πάντα είναι ανοικτα. Και εδώ η επιλογή μου έχει να κάνει με τις αποδόσεις. Δεν είναι δυνατόν να μου δίνουν 7.00 απόδοση για να βγει η Μπαρτσα 2η? !

Πάμε και στα σημεία των παιχνιδιών

 

ΤΣΣΚΑ-ΜΑΚΑΜΠΙ  (16/5  19,00  ΝΕΡΙΤ)

Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω  γι αυτό το ματς. Δίνω σαφές προβάδισμα για νίκη της Τσσκα. Έχει πιο πλήρης πιο έμπειρη ομάδα και ο Μεσίνα δεν θα χάσει αυτή την ευκαιρία.

ΠΡΟΤΑΣΗ  1(1.38)

 

ΜΠΑΡΤΣΑ-ΡΕΑΛ   (16/5  22.00  ΝΕΡΙΤ )

Το ei classicο σε ημιτελικό της Ευρωλίγκας! Ότι καλύτερο για μας που θα το δούμε. Θα μπορούσε να είναι και ο τελικός.  Έχουμε την Ρεαλ που όλη την χρονιά πάει  γ..οντας και σπάει όλα τα ρεκόρ.  Παίζει μπασκεταρα και ρίχνει στο κεφάλι 100σταρες.  Στα παιχνίδια με τον Θρύλο με έδειξε αδυναμίες. Ακόμα και στο 5ο παιχνίδι δεν μ άρεσε. Ώρες ώρες θυμίζει ψιλοτσιρκο στην επίθεση και σε τέτοια παιχνίδια το πληρώνεις. Ειδικά εάν απέναντι σου έχεις μια ομάδα σαν τη Μπαρτσα , κάθε λάθος κοστίζει . Δεν ξέρω ,αλλά η Μπαρτσα μου βγάζει πιο ομάδα στο γήπεδο. Εάν προσθέσουμε και το χάντικαπ που μας δίνουν  οι μπουκ , νοιώθω καλά για την επιλογή του άσου.  Φυσικά , βλέποντας και τα φετινά παιχνίδια των 2 ομάδων , διαπιστώνει κανείς ότι οι ομάδες το έχουν το over στο σύνολο πόντων. Σε όλα τα παιχνίδια έχουν ξεπεράσει τους 150 πόντους και έχω την αίσθηση ότι το έργο θα επαναληφτεί και σ αυτό το ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ OVER 152.5  & 1(+3.5)

 

Καλη επιτυχια σε ότι επελεξετε.

Επισκεφτειτε το paizontasamuna.εu για την πληρη αναλυση του F4 Μιλανου.

 

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Παίζοντας
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 11:37

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΠαίζονταςΤο Final Four Του Μιλάνου (16/5) – Παρουσίαση Των Φιναλίστ, Ειδικά Στοιχήματα, Δυνατά Σημεία Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων