Δευτερα 20 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Με Την Πλάτη Στον Τοίχο Οι Δύο Αιώνιοι...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του press-a.gr

 

Η 10η αγωνιστική της Euroleague βρίσκεται προ των πυλών με ενδιαφέροντα παιχνίδια!

 Ειδικά στον όμιλο των αιωνίων  γίνεται σφαγή! Δυστυχώς κ οι 2 έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να κυνηγήσουν την 2η προνομιούχο θέση, αφού αυτοκτόνησαν μέσα στις έδρες τους κ τώρα πρέπει να παλέψουν σκληρά ακόμα κ για την πρόκριση. Ας πάμε όμως στα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν στοιχημάτικα!

 

ΛΑΜΠΟΡΑΛ-ΜΙΛΑΝΟ  13/03  (22.00)

Το Μιλάνο πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και βρίσκεται μόνο του 2ο σε έναν όμιλο φωτιά.

Θέλει την νίκη για να παραμείνει σ αυτή την θέση  κ να γίνει το φαβορί για την κατάκτηση της.

Απέναντι σε μια ομάδα που έχει λίγες ελπίδες πρόκρισης, δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο. 

Οι Ισπανοί αρχίζουν κ βρίσκουν τα πατήματα τους κ με δύναμη της έδρας, αξίζει να ρισκάρουμε στον άσο!

Επίσης , μπορεί οι ομάδες να έχουν καλό επιθετικό ρυθμό , αλλά κάτι ότι το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι , κάτι το όριο πόντων , με κάνει να πάω στο under

 

ΠΡΟΤΑΣΗ  1(1.91) &  under 155.5

ΚΟΥΜΠΑΝ-ΓΑΛΑΤΑ    14/03   (18.00)

Παιχνίδι που μπορεί να δώσει σημαντικό προβάδισμα στους Ρώσους σε ενδεχόμενη νίκη τους όσον αφορά το θέμα της πρόκρισης . Εάν πούμε με την λογική ότι θα χάσει κ η Μπάγερν από την Ρεάλ , τότε αυτομάτως αφήνει μακριά τους Τούρκους κ  βάζει από κάτω της τους Βαυαρούς.

Στις επιλογές μου ο άσος ξερός , αλλά θα το ήθελα σε μεγαλύτερη απόδοση , αφού το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο

 

ΠΡΟΤΑΣΗ  1(1.40)

ΕΦΕΣ-ΠΑΟ      14/03    (20.00)

Κρίμα πραγματικά για την ελληνική ομάδα, αφού έχασε σημαντική ευκαιρία να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις. 

Ήττα εντός έδρας με τον ουραγό της βαθμολογίας , είναι μεγάλο πλήγμα , ειδικά σε έναν όμιλο που χρειάζεσαι κάθε νίκη , ενώ απαγορεύονται τέτοιου είδους στραβοπατήματα . Τέλος  ο Πεδουλάκης , ο Αλβέρτης στο τιμόνι.

 Εάν κάποιος όμως θέλει να βλέπει τα πράγματα με αισιοδοξία , ίσως είναι το κατάλληλο παιχνίδι , με την κατάλληλη ομάδα για να πάρει μια νίκη που θα του δώσει ψυχολογία για την συνέχεια. Η Εφες σίγουρα δεν θεωρείται φόβητρο , ούτε κ τα αποτελέσματα της εντυπωσιάζουν. Βέβαια διαθέτει μια καλή ομάδα κ ένα παιχνίδι μέσα στην Τουρκία , είναι πάντα δύσκολο. Ο ΠΑΟ μπορεί να πάρει την νίκη εάν δείξει το πραγματικό του εαυτό. Στοιχηματικα θα κινηθώ σε άλλη επιλογή. Οι 2 ομάδες έχουν τις χειρότερες επιθέσεις στο top 16  , με κάτω από τους 70 πόντους ανά μ.ο.  Επίσης ο Πάο , διαθέτει τη καλύτερη άμυνα , ενώ με την άφιξη του Αγγέλου στην Εφες , η τουρκική ομάδα ρίχνει όλο το βάρος στον αμυντικό τομέα. Το under θα είναι η βασική μου επιλογή αφού το θεωρώ πολύ πιθανό. Εδώ θα ήθελα να σας πω , πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες κ η επιλογή ενός σημείου. Όταν άνοιξαν οι αποδόσεις την Δευτέρα, το όριο στο σύνολο πόντων για το συγκεκριμένο παιχνίδι , ήταν στους 139.5. Πραγματικά αυτό το όριο με προβλημάτιζε ιδιαίτερα για το εάν θα παίξω under η όχι.  Ευτυχώς σήμερα το όριο έχει ανεβεί και με ικανοποιεί ώστε να είναι μια πολύ καλή επιλογή.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ UNDER 144.5

ΜΠΑΡΤΣΑ-ΟΣΦΠ    14/03    (22.00)

Όπως ο Πάο , έτσι κ ο θρύλος έχασε σημαντική ευκαιρία να βρεθεί στις 2 προνομιούχες θέσεις. Η ζημιά ίσως είναι μεγαλύτερη , αφού την νίκη τη πήρε μια ομάδα που τον προσπέρασε κ είναι βασικός αντίπαλος της. Επίσης θεωρώ άτυχο τον Ολυμπιακό , αφού έχει αντίπαλο την Μπαρτσα. Οι Καταλανοί μπορεί να είναι αδιάφοροι  , αλλά αυτή την αδιαφορία μπορεί να την δείξουν στους τελευταίους αγώνες εκεί όπου θα κριθούν τα πάντα . Έχω στηρίξει τον θρύλο σε αρκετά παιχνίδια , ακόμα και χωρίς τον Σπανούλη , αφού θεωρώ ότι διαθέτει πολύ καλή ομάδα , εξαιρετικό κόουτς , και βάρος της φανέλας που καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό την απουσία του αρχηγού της. . Είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης παρόλο που οι Αμερικάνοι θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι . Όμως σε ματς με τέτοιο αντίπαλο , όπου τα πράγματα θα ήταν έτσι κ αλλιώς πολύ δύσκολα , έχω την πεποίθηση ότι το κενό του Σπανουλη είναι αναπληρωτο. Εάν δεν παίξει κ ο Πρότερης θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Μπορεί να δούμε μια δύσκολη βραδιά για τον θρύλο , αλλά με φτάνει ο άσος καρφί, αφού το θεωρώ πολύ πολύ δύσκολο να σπάσει.

Καλή επιτυχία να εχουμε και καλα κέρδη!

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Παίζοντας

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΠαίζονταςΜε Την Πλάτη Στον Τοίχο Οι Δύο Αιώνιοι... Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων