Πεμπτη 7 Αυγουστου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Προγνωστικά Για Την Ευρωλίγκα Του Μπάσκετ (TOP 16), 2/3 Ιανουαρίου 2014

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χρόνια σας πολλά και ευτυχισμένα!! Ο νέος χρόνος εύχομαι να σας βρει δυνατούς με χαμόγελο και αγάπη (και μια που είμαστε και site προγνωστικών)

πολλά πολλά ταμεία!

Ξεκινά λοιπόν η φάση των 16! Εκεί που έχουμε έναν όμιλο φωτιά και έναν πιο βατό όμιλο! Όλα αυτά θα τα δούμε στη πορεία! Να υπενθυμίσω ότι η 1η φάση του τουρνουά έκλεισε με το εντυπωσιακό 25 στις 33 επαληθευσεις! Ποσοστό 76%!! Πραγματικά ασύλληπτο ποσοστό! Όσοι μας ξέρουν και είναι πιστοί αναγνώστες , ξέρουν ότι η διάρκεια είναι αυτή που μετραει. 

Πριν μπούμε στην 1η αγωνιστική , θα κάνω μια περίληψη το πώς βλέπω το TOP 16 και ποιες ομάδες εκτιμώ ότι θα προχωρήσουν.

Να υπενθυμίσω ότι προκρίνονται οι 4 πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου. Ο 1ος και 2ος του κάθε ομίλου παίζει με πλεονέκτημα έδρας με τον 3ο και 4ο του άλλου ομίλου αντίστοιχα. Επίσης όλες οι ομάδες ξεκινανε από το μηδέν.

1ος ΟΜΙΛΟΣ 

ΦΕΝΕΡ , ΟΣΦΠ , ΠΑΟ , ΜΠΑΡΤΣΑ , ΜΑΛΑΓΑ , ΛΑΜΠΟΡΑΛ . ΕΦΕΣ , ΜΙΛΑΝΟ

Μόνο που διαβάζεις τις ομάδες καταλαβαίνεις ότι θα γίνει χαμός! Προβάδισμα για τις 4 προνομιούχες θέσεις έχουν οι Μπαρτσα. Οσφπ , Φενερ , ενώ ο Παο θα πρέπει να δείξει στο παρκέ την μεγάλη εμπειρία που έχει για να περάσει και αυτός στην φάση των 8. Περιμένω την Μπαρτσα ότι θα ανεβάσει τις στροφές της , αφού μέχρι τώρα όχι μόνο δεν εντυπωσιάζει αλλά δεν δείχνει καθόλου σταθερή. Η Φενερ θα περάσει και μάλλον θα διεκδικήσει τις 2 πρώτες θέσεις , ενώ ο Οσφπ δεν πρέπει να κάνει την κοιλιά που πολλοί περιμενουν..Παντως , εκτιμώ ότι οι ομάδες που θα καπαρώσουν τις 2 πρώτες θέσεις που θα δώσουν και το πλεονέκτημα έδρας , θα είναι και στο Final 4!

2Ος ΟΜΙΛΟΣ 

ΡΕΑΛ . ΜΑΚΑΜΠΙ , ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΥ , ΜΠΑΓΕΡΝ , ΠΑΡΤΙΖΑΝ , ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ , ΤΣΣΚΑ , ε αντικ

Εδώ τα πράγματα δεν χρειάζονται και μαθηματικές εξισώσεις. Η διαστημική Ρεαλ έχει το 1ο λόγο και μαζί της και η Τσσκα (που και αυτή σαν την Μπαρτσα , την περιμένουμε να ανεβάσει το ρυθμό της ), έχουν σχεδόν καπαρωμένες τις 2 πρώτες θέσεις! Από κει και μετά έχουμε το βαρύ όνομα της Μακαμπι που είναι ικανή να περάσει στην επόμενη φάση. Μάχη βλέπω να δίνουν η Μπαγερν( δυνατή ομάδα) με την σταχτοπούτα της διοργάνωσης Κουμπαν. Η Παρτιζαν θα κάνει κάποιες ζημίες στην έδρα της αλλά μέχρι εκεί! 

Εν ολίγοις , βλέπω να περνανε ΡΕΑΛ , ΤΣΣΚΑ , αλλά και να φτάνουν και στο F4 λογω της έδρας που θα έχουν υπέρ τους!

ΦΕΝΕΡ , ΜΠΑΡΤΣΑ είναι τα άλλα φαβορί όχι μόνο για την κατάκτηση των 2 θέσεων αλλά και μέχρι το F4! Από πολύ κοντά και ο Θρύλος που μπορεί να μπει σφήνα.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωπική εκτίμηση , και με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα. Δυστυχώς τα μακροχρόνια στοιχήματα έχουν αυτό το ρίσκο.. 

Προγνωστικά για την 1η αγωνιστική

Όπως είπαμε και παραπάνω όλα ξεκινάνε από το μηδέν, Πάμε όμως να δούμε τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν.

ΜΑΛΑΓΑ – ΛΑΜΠΟΡΑΛ

Όχι και στα καλύτερα τους οι 2 ομάδες. Πρόκειται για ένα εμφύλιο όπου οι δυο ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους. Το χάντικαπ είναι καλό και θα πάρω το διπλό

ΠΡΟΤΑΣΗ 2(+6.5)

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΡΕΑΛ

Εδώ θα επιλέξω ένα ειδικό στοίχημα αφού δεν βγάζω άκρη για κάτι άλλο. Θα πάρω τον Μπουρουση και να ξεπεράσει τους 7.5 πόντους , πράγμα που το θεωρώ πολύ πιθανό και λογω κατάστασης του Έλληνα σέντερ αλλά και της αδυναμίας των σέρβων .

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ OVER 7.5 ΠΟΝΤΟΥΣ

ΠΑΟ – ΜΙΛΑΝΟ

Η Ελληνική ομάδα επιβάλλεται να ξεκινήσει με νίκη. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο όμως! Πιστεύω στην νίκη του Πάο , αλλά πιστεύω ότι οι 9.5 πόντοι είναι πολλοί! Είπαμε ότι σημασία έχει η νίκη..

ΠΡΟΤΑΣΗ 2(+9.5)

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΕΦΕΣ

Ήρθε η ώρα να δείξει το πραγματικό της εαυτό η Μπαρτσα. Πιστεύω ότι θα ξεκινήσει φουριόζα και θα παρασύρει την λιγη(για τέτοια παιχνίδια) Εφες.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1(+10.5)

ΚΟΥΜΠΑΝ – ΤΣΣΚΑ

Άλλη μια μεγάλη ομάδα που την πιστεύω ότι σ αυτή την φάση θα δείξει τις πραγματικές τις δυνατότητες! Το χάντικαπ με κάνει επιφυλακτικό. Μου φτάνει όμως η νίκη στα ίσια!

ΠΡΟΤΑΣΗ 2(1.53)

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι γερμαναράδες είναι σκληρά καρυδιά και ίσως αξίζει το διπλό στο 2.10 για όσους ρισκάρουν.

ΟΣΦΠ – ΦΕΝΕΡ 

Μετά από 2 συνεχόμενες ήττες , ήρθε και ο σοβαρός τραυματισμός του Λο. Φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα. Ίσως ήρθε η ώρα για κοιλιά , δεν ξέρω! Πάντως κανένας δεν πρέπει να υποτιμήσει αυτή την ομάδα! Απέναντι όμως βρίσκει μια ομάδα που είναι εξαιρετική ενώ και οι μπουκ μας προσφέρουν ένα πολύ καλό χάντικαπ υπέρ των τούρκων. Θα πάρω το διπλό

ΠΡΟΤΑΣΗ 2(+4.5)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΜΠΑΡΤΣΑ-ΕΦΕΣ(+10.5) 1

ΟΣΦΠ-ΦΕΝΕΡ(+4.5) 2

ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΠΑΟ-ΜΙΛΑΝΟ(+9.5) 2

ΜΑΛΑΓΑ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ 2

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Παίζοντας

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΠαίζονταςΠρογνωστικά Για Την Ευρωλίγκα Του Μπάσκετ (TOP 16), 2/3 Ιανουαρίου 2014 Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων