Σαββατο 12 Οκτωβριου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

«Ανεξάρτητοι» Προς ΕΟΠΥΥ: Οπλιστείτε Με Φιλότιμο Για Να Μην Στερηθούν Παροχές Υγείας Οι Ασφαλισμένοι

Ιουν 05, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνάντηση με τον Δ/ντη του ΕΟΠΥΥ Λάρισας κ. Βαγγέλη Γραντζή και το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων στον Οργανισμό

πραγματοποίησε κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποτελούμενο από τον Συντονιστή Θεσσαλίας & Νομού Λάρισας κ. Μιχάλη Σακελάρη και τα στελέχη του κινήματος στον νομό Κατερίνα Αθανασίου, Στέργιο Παπαιωάννου και Θάνο Δασκαλόπουλο.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω: «Κατά την διάρκεια της ιδιαίτερα εποικοδομητικής συνάντησης με τον κ. Γραντζή και τα μέλη του Δ.Σ. η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα και τις αρρυθμίες που παρουσιάζει ο ΕΟΠΥΥ στη λειτουργία του αλλά και στις προσπάθειες που καταβάλουν σε τοπικό επίπεδο τόσο η Διοίκηση της Λάρισας όσο και οι εργαζόμενοι ώστε οι ασφαλισμένοι να έχουν όσο το δυνατό καλύτερες και ποιοτικότερες παροχές υγείας.

Ζητήματα όπως η ανάγκη συνεχών ελέγχων ώστε να σταματήσει ο χορός εκατομμυρίων που συνεχίζεται από επιτήδειους που λυμαίνονται για χρόνια τα χρήματα των ασφαλισμένων η μη διακοπή των παροχών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στους ασφαλισμένους και τα μέλη των οικογενειών τους στον ΟΑΕΕ το ΤΣΜΕΔΕ αλλά και των άλλων ταμείων όταν αποδεδειγμένα δεν μπορούν να ανταποκριθούν λόγω της κρίσης στις οφειλές τους, αλλά και το να υπάρχει ταχύτερος έλεγχος από τις επιτροπές των ΚΕΠΑ και να καλύπτονται ιατροφαρμακευτικά οι ασφαλισμένοι για όσο καιρό αναμένουν την επιτροπή για παράταση αναπηρίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Σε ότι αφορά σε τοπικό επίπεδο τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησαν από τους ανθρώπους του ΕΟΠΥΥ στη Λάρισα “Σ’ αυτή την δύσκολη για όλους μας ώρα ας υπερβάλουμε εαυτούς. Ακόμη και αν σας έχουν εξαθλιώσει με μισθούς πείνας σαν υπαλλήλους και σαν νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό ακόμη και αν τα κονδύλια δεν επαρκούν για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, ας οπλιστούμε με πίστη και φιλότιμο ώστε κανείς από τους πολίτες να μην στερηθεί τις παροχές υγείας που σαν ασφαλισμένος δικαιούται. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους και στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και με όση δύναμη διαθέτουμε θα δώσουμε τον αγώνα μας σε ότι πρόβλημα προκύψει για το καλό των συμπολιτών μας, καλώντας την κοινωνία να αντιδράσει και να συστρατευτεί στην προσπάθεια των πατριωτικών δυνάμεων της χώρας για την οριστική απαλλαγή από τους δυνάστες και τα μνημόνια που καταστρέψανε τις ζωές των Ελλήνων”».

Ετικέτες Ανεξάρτητοι έλληνες    ΕΟΠΥΥ   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Όχι Άλλα Δάκρυα Για Το Αεροδρόμιο" Toυ Απόστολου Παπατόλια, ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου - πρώην νομάρχη
Όλοι Οι Καθαροί... Όλοι Οι Άξιοι... Του Μπάμπη Παπασπύρου*
Μια Νέ@ Ματιά Από Μια Νέ@ Λάρισα Για Το Περιβάλλον ! Toυ Μάριου Ξηρομερίτη, μέλους Νέ@ς Λάρισας
Η Ώρα Της Αλήθειας Παρέμβαση του Γιώργου Σούλτη, επικεφαλής της «Λαρισαίων Πόλις» για τις δημοτικές εκλογές
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα«Ανεξάρτητοι» Προς ΕΟΠΥΥ: Οπλιστείτε Με Φιλότιμο Για Να Μην Στερηθούν Παροχές Υγείας Οι Ασφαλισμένοι Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων