Πεμπτη 12 Σεπτεμβριου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Απίστευτο! Oδηγούσε Ανάποδα Και Σκότωσε Άνθρωπο Στα Διόδια Πυργετού

Μαϊ 13, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

(Νεότερα) Απίστευτες σκηνές καταγράφηκαν στις 2 μετά τα μεσάνυχτα στη νέα Εθνική Οδό της ΠΑΘΕ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο ύψος των παλαιών διοδίων στα Τέμπη, επισημάνθηκε αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στην Αθήνα.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η παρακολούθησή του, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις που είχαν ενημερωθεί βρίσκονταν στα διόδια του Πυργετού με σκοπό να ανακόψουν την πορεία του κλεμμένου ΙΧ.

Ο οδηγός, μόλις αντελήφθη ότι πλησιάζουν αστυνομικές δυνάμεις, έκανε αναστροφή και ξεκίνησε να οδηγεί ανάποδα στο ρεύμα κυκλοφορίας. Το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί, καθώς το κλεμμένο ΙΧ συγκρούστηκε σφοδρότατα με άλλο αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν κανονικά.

Νεκρός ανεσύρθη από τις λαμαρίνες ο οδηγός του ΙΧ που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο οδηγός του κλεμμένου ΙΧ τραυματίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Στο ίδιο – κλεμμένο - αυτοκίνητο βρίσκονταν ένα ακόμη άτομο, το οποίο κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, τόσο σε ότι αφορά την σύλληψη του αναζητούμενου, όσο και σε σχέση με την αποκάλυψη των πραγματικών κινήτρων που οδήγησαν στην... τρελή πορεία του κλεμμένου ΙΧ στην ΠΑΘΕ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός άλλου οδηγού.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργότερα η αστυνομία αναφέρονται, αναλυτικά, τα παρακάτω: «Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας εντόπισαν στα παλιά διόδια Τεμπών Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 07-05-2013 στην Αθήνα, να κινείται προς Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και προσπάθησαν να το ακινητοποιήσουν, όμως ο οδηγός του δε συμμορφώθηκε και διέφυγε, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το ίδιο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον παράδρομο της ΠΑΘΕ, από Πυργετό προς Αιγάνη. Μάλιστα,  οι επιβαίνοντες είχαν τοποθετήσει σε αυτό διαφορετικές πινακίδες κυκλοφορίας, τις οποίες αφαίρεσαν λίγο νωρίτερα από όχημα στην ευρύτερη περιοχή των Τεμπών.

Στη διασταύρωση της Αιγάνης, το αυτοκίνητο εισήλθε στην ΠΑΘΕ, (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα) και στην 395 χ/θ της ΠΑΘΕ, όπου βρίσκεται χώρος στάθμευσης οχημάτων ενήργησε αναστροφή και κινήθηκε αντίθετα (κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη), με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί στην 397 χ/θ της ΠΑΘΕ μετωπικά με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα.

Από τη σύγκρουση τραυματίσθηκε θανάσιμα ένας 46χρονος, οδηγός του δεύτερου οχήματος και σοβαρά μία 27χρονη, συνεπιβάτης του.

Επιπλέον, τραυματίσθηκε σοβαρά ο οδηγός του πρώτου οχήματος, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Τουλάχιστον ένα ακόμη άτομο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων που επέβαινε στο κλεμμένο όχημα, διέφυγε προς αγροτική περιοχή και αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, ενώ το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς, λίγο μετά τη σύγκρουση.

Προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας συνεχίζονται οι έρευνες για το όχημα και τον διαφεύγοντα τη σύλληψη συνεργό».

Ετικέτες Νεκρός    Τροχαίο    ΠΑΘΕ   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 17:38 Διαβάστηκε 364 φορές

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Αλήθειες Και Ψέματα Για Τις Δαπάνες Δημόσιας Υγείας Η Ε.Ε διαψεύδει τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τις δαπάνες υγείας
Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε.- 7.000 Εκπαιδευτικοί Σε… «Αναμμένα Κάρβουνα» Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χιλιάδες εκπαιδευτικοί ζουν…
Ποιος Δήμαρχος Ή Ποια Λάρισα;  «Οι απλοί άνθρωποι, αυτοί που τα ονόματά τους δεν μπαίνουν σε βιβλία…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΑπίστευτο! Oδηγούσε Ανάποδα Και Σκότωσε Άνθρωπο Στα Διόδια Πυργετού Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων